• WELKOM OP DEZE UNIEKE BLOG

  Welkom op deze geweldige Blog

  Award Winning blogIk ben hier om te helpen

  Creativiteit is Intelligentie die Gelukkig maakt


  Dat is Wat Theo-Herbots
  Doet voor U
  Samen met U
  Samen door U

  Neem daarbij mijn Rebelse karakter om dingen “ANDERS” te doen dan “ANDEREN” En U komt tot een “ENIG” en “UNIEKE INHOUD EN UNIEK CONCEPT

  THEO-HERBOTS-COFOUNDER VAN DIT UNIEK CONCEPT

 • TRANSLATE INTO 110 LANGUAGES

Een Tijdschrift Artikel over Theo-Herbots-Bloemenfotografie

You can translate this article on my website in 110 languages

Hier leest u hoe u bloemen fotografeert: wat u moet weten

zonnebloem

Als fotografen halen we inspiratie uit de wereld om ons heen. Bloemen zijn een populair onderwerp, daarom hebben we deze handige tips gemaakt om het beste uit uw opname te halen, van begin tot eind.

7 tips voor het fotograferen van bloemen

 1. Speel met licht
  Licht kan de beste vriend of ergste vijand van een fotograaf zijn. Regel het licht in uw voordeel. Een bloem met achtergrondverlichting lijkt te gloeien en kan je foto naar een hoger niveau tillen. Op een bewolkte dag gaan met minimale, zachte verlichting is uitstekend geschikt voor het fotograferen van bloemen, omdat u een goede belichting kunt krijgen met minimale schaduwen en donkere vlekken.
 2. Foto in de ochtend
  Als je ‘s ochtends bloemen fotografeert, zijn ze bedekt met dauwdruppels! Deze kleine waterdruppeltjes geven je shot een speels gevoel. Secret EyeQ-tip: Om deze bedauwde look te krijgen zonder vroeg wakker te worden, kun je een geheim wapen in je cameratas stoppen: een spuitfles. Door wat glycerine aan water toe te voegen en het op een plant te spuiten, ontstaan ​​grote, mooie dauwdruppels die je kijkers zeker zullen verbazen.

bloem bedekt met dauw druppels

 1. Gebruik een ondiepe scherptediepte
  Als u een ondiepe scherptediepte gebruikt, wordt een deel van uw afbeelding scherp en de rest van de afbeelding zacht en wazig. Dit is een zeer populaire manier om bloemen te fotograferen – het zorgt ervoor dat de kijker zich concentreert op de prachtige details van de bloei in plaats van dat hij verdwijnt op de achtergrond.
 2. Vermijd een winderige dag
  De wind is het ergste element om een ​​bloem te beïnvloeden terwijl je hem fotografeert! Je onderwerp moet stil blijven staan, zodat je afbeelding niet onscherp wordt. Op een winderige dag heb je twee opties: neem een ​​stuk karton mee om de wind te blokkeren of neem de bloemen mee naar binnen.
 3. Kies een brandpunt
  Neem even de tijd om naar de bloem te kijken en kijk welke delen jij interessant genoeg vindt om te fotograferen. Zijn het de bloemblaadjes? De stengel? De kleuren? Je kunt natuurlijk een bloem vanuit allerlei hoeken fotograferen en prachtige foto’s maken.

Lees ook mij artikel

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

3 reacties op Een Tijdschrift Artikel over Theo-Herbots-Bloemenfotografie

 1. Pingback:FOTO'S BLOEMENKLEURCOMBINATIES-THEOHERBOTS ||PHOTOS FLOWER COLOR COMBINATIONS-THEO HERBOTS - Theo-Herbots-Freelance-#Fotografie in #Tienen

 2. Blewbird zeggen:

  Mooie hobby, maar het blijft prutsen en af en toe een beetje geluk hebben. Dat ze net stilstaat als jij afdrukt.

  • Theo Herbots zeggen:

   Inderdaad.
   Ik heb onlangs een beroepsfotograaf horen zeggen:
   “een mooie foto maken van dieren is hetzelfde als het versieren van een mooie Vrouw, Je moet er stalen zenuwen voor hebben en enorm veel geduld als je resultaten wilt bereiken” 😀😂
   Groetjes Theo
   En bedankt voor Uw reactie

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • VERNEEM MEER VAN WAT IK DOE

  WAT IS HET DAT EENIEDER DRIJFT IN DEZE GEKKE WERELD VAN VANDAAG

  VOOR MIJ IS HET DEZE BLOG- De bron waar je altijd op kunt vertrouwen
  Welkom bij Theo-Herbots-Blog, mijn eigen passieproject dat gevuld is met unieke en boeiende content.
  Ontdek mijn website en alles wat ik te bieden heb; misschien zal Theo-Herbots-Blogging-Advies ook jouw eigen passies doen ontbranden.

  VERNEEM MEER KLIK ==>>HIER

 • WAAROM INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF

 • WHY SUBSCRIBE TO THE NEWSLETTER

 • Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  Voeg je bij 5.068 andere abonnees