• WELKOM IN DE CLUB

 • VOLG DE CURUSSEN

 • Vertalen ||Translate

 • Theo-Herbots-Freelance-Fotografie in #Tienen

  De wereld vanuit ieder perspectief
  Theo-Herbots-Freelance-Fotografie: avonturen mee naar huis brengen

  Waar ontdekking nooit stopt

  Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren.

Politie schiet verdachte neer na explosie in Centraal Station Brussel

Omdat Tienen niet zo ver is van Brussel en omdat dit in elke stad kan voorvallen, deel ik dit op mijn Blog

Het Centraal Station in Brussel is dinsdagavond ontruimd nadat er zich een ontploffing had voorgedaan. Dat werd door het parket bevestigd aan De Standaard. Alle treinverkeer werd gestopt. De NMBS bevestigde het nieuws van de ontruiming via Twitter. Ook de Grote Markt werd ontruimd. De Standaard meldt ook dat een man werd neergeschoten door de politie. Hoe de verdachte eraan toe is, is nog niet duidelijk. Volgens enkele Franstalige media zou de man een bommengordel hebben gedragen. De politie meldde via Twitter dat de situatie onder controle is. (Fausto by Tagtik/Picture: Belga) Explosions at Brussels Centraal. We missed them by practically nothing, evacuated into restaurant for now. Hoping for no casualties. pic.twitter.com/LSPK9O0yXr — Arash Aazami (@arashaaz) 20 juni 2017 Schoten/ontploffingen in #BrusselCentraal#bxl#nmbs@NMBS via @remybonnaffe@vrtderedactie@demorgen@destandaardpic.twitter.com/gFF6mB41n3 — Lawrence Vanhove (@LawrenceVanhove) 20 juni 2017 Incident in het #station#BrusselCentraal met een particulier. Situatie onder controle maar volg aub de instructies op @NMBS#Brusselhttps://t.co/uaewg3Uvav — PolBru (@zpz_polbru) 20 juni 2017

Bron: Politie schiet verdachte neer na explosie in Centraal Station Brussel

Advertenties
Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.