• Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  WORD LID 😀😍
  DOE MEE 💙
  Het heeft veel voordelen om lid te worden van deze Blog✅
  Wilt u weten wat ons bezighoudt? ✅.
  U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief. ✅
  We houden onze abonnees op de hoogte van Het laatste nieuws,✅
  Aankomende evenementen,✅
  Allerlei tips,✅
  speciale activiteiten✅
  En nog veel meer.✅
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U ✅
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden;✅
  U ZAL ER GEEN SPIJT VAN KRIJGEN ❗❗

  Voeg je bij 5.167 andere abonnees

Waarom e-mail-Templates DEEL 1

Vindt hier beneden een video-beschrijving van hoe te werken met

Probeer eens alle stappen zelf te doen

Maak in elk geval een account aan bij i cloud en moest U moeilijkheden ondervinden of als U iets speciaal wilt, dan maak ik een Template speciaal op Uw maat.

Ik geef U daarna de HTML code door die U kan plakken in een lege template op Uw account, gewoon een benaming geven en dat is het

Kijk hier beneden eens ho het werkt

View this email in your browser
 
 
WAAROM E-MAIL-SJABLOON?

SBEKIJK DE VOLLEDIGE INFORMATIE

HIER BENEDEN

Ik ga hier kort weergeven waarom ik e-mail-Templates gebruikDe meesten die dit bericht lezen zullen ook wel regelmatig berichten in hun e-mail-box krijgen.

Maar wat Vindt U het aangenaamst om te openen? een gewoon koel bericht of een bericht met een mooie Lay-Out?.

Voor mij is het in elk geval zo dat ik meer aandacht geef aan een mooi gepresenteerd bericht dan aan een koele onpersoonlijke mededeling

Nu is het wel zo dat er organisaties zijn die U helpen met het leveren mooie Templates voor e-mail-marketing en het verzenden van een grote massa berichten, of Nieuwsbrieven, maar niet voor dagelijkse berichtgeving.

Nochtans zal U toch regelmatig persoonlijk mail-berichten sturen en dan is het toch handig als U over één of meerdere Templates beschikt (al naargelang de doelgroep die U wilt bereiken)E-mailsjablonen toevoegen aan Gmail

E-mailsjablonen zijn perfect voor:
 nieuwsbrieven


E-mailsjablonen zijn perfect voor:
 nieuwsbrieven
 Professionele communicatie
 Privéaankondigingen
 Feestuitnodigingen
 IntroductiesIk werk vooral met


cloudHQ niet alleen omdat men er prachtige mogelijkheden heeft met e-mailsjablonen, maar ook nog tal van andere mogelijkheden die men dagelijks kan gebruiken.

Schrijf U in op onze nieuwsbrief en U zal er binnenkort meer over vernemen als ik ook een beschrijving ga geven van deze formidabele mogelijkheden

Ik ga zo dadelijk hier beneden een beschrijving geven hoe U zelf kan tewerk gaan met deze prachtige tools.Maar eerst wil ik toch nog iets belangrijks toevoegen

Net zoals er heel veel mogelijkheden te vinden zijn op Het Internet om zelf een website te beginnen, vraagt het vaak toch heel wat handigheid om ermee te beginnen, zo is het ook hier

Velen zullen terugschrikken als ik hier beneden de voorstelling ga geven en dan ook prachtige kansen laten voorbijgaan.Daarom

Ik heb heel wat ervaring in het maken van WorPress-Websites en ook in het programmeren met HTML.

Indien U terugschrikt om er zelf aan te beginnen, ik ben iets aan het uitwerken opdat ik van op afstand en via het Internet het (tegen een kleine vergoeding) voor U kan doen.

U neemt gewoon een abonnement op CloudHq en ik help U daarna verder, ook met de e-mail-signature en vele andere mooie dingen.Alleen voor G-mail?

Alhoewel dit programma is gemaakt voor G-mail-adressen heb ik een manier gevonden om het ook te gebruiken voor Hotmail-e-mail-adressen en ook voor andere.

U mag me altijd totaal vrijblijvend bijkomende informatie vragen op 0497127049PS Heeft U een Website?

Dan deze speciale tip, maak een mooie e-mail-Template en gebruik de HTML ervan in Uw Website

Ik geef U een voorbeeld ==>>
Nu ga ik meer uitleg geven hoe ik er mee werk

Gebruik onze e-mailsjabloonbibliotheek — of maak uw eigen sjablonen!
Deel sjablonen met uw team.
Gebruik sjablonen van MailChimp in Gmail

Volledig geïntegreerd met Gmail


Gmail Email Templates is volledig geïntegreerd met je Gmail. De sjabloonbibliotheek is beschikbaar met een enkele klik vanuit het venster “Opstellen” in Gmail. Kies uw ontwerp, pas het bericht aan en verzend! Het is echt zo eenvoudig …
Dus hier is hoe u e-mailsjablonen in Gmail kunt instellen:
Stap 1 : Open Gmail compose.
Stap 2 : Klik op het pictogram ‘Gmail Email Templates’
Stap 3 : Selecteer uw sjabloon50+ vooraf ontworpen sjablonen

We hebben meer dan 50 vooraf gebouwde Gmail-sjablonen die u onmiddellijk kunt gebruiken, zonder Gmail te verlaten. Klik op de knop Sjablonen, kies uw ontwerp en pas uw bericht ter plekke aan!Gebruik MailChimp-sjablonen

Wilt u uw merk consistent houden? U kunt vooraf gemaakte sjablonen van MailChimp belangrijk rechtstreeks in de bibliotheek met Gmail-sjablonen gebruiken. Nadat u uw MailChimp-sjablonen hebt geïmporteerd, kunt u ze snel en gemakkelijk gebruiken – zonder opnieuw in te loggen bij MailChimp.Maak uw eigen e-mailsjablonen

Wilt u een op maat gemaakte digitale stationaire voor uw bedrijf? Het is gemakkelijk om te doen. Maak gewoon een nieuwe sjabloon en sla deze op. Nadat u een sjabloon hebt opgeslagen, is deze vanaf dat moment beschikbaar in de bibliotheek. U kunt eenvoudig sjablonen delen met anderen in uw organisatie.Sjablonen met bijlagen

U kunt zelfs sjablonen met bijlagen maken. Het maken van een standaard e-mailsjabloon voor veel gevraagde informatie, zoals prijslijsten of offertes, geeft u meer tijd om andere dringende e-mails af te handelen die uw aandacht vereisen. Geweldig voor advocaten, marketing, verkoop, etc.

 Vragen hoe ik U kan Helpen? 

IT Consulting & Services Theo-Herbots is er voor U elke dag opnieuw  Vragen hoe wij U kunnen Helpen, met dit product of met onze andere producten
Neem gerus contact,

DOE HET HIER ==>>

x

 
 
Copyright © 2019 [IT Consulting & Services Theo-Herbots], All rights reserved.


Our mailing address is:
[Potterijstraat 151 | 3300 Tienen]

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Welkom bij Theo-Herbots- De bron waar je altijd op kunt vertrouwen 💙Mijn eigen passieproject dat gevuld is met unieke en boeiende content.💥 Ontdek mijn website en alles wat ik te bieden heb; misschien zal ik ook jouw eigen passies doen ontbranden.❤ VERGEET NIET HIER BENEDEN EEN REACTIE TE GEVEN ZODAT IK WEET WAT U HET MEESTE BOEIT EN WELKE AANPASSINGEN AAN DE BLOG KAN AANBRENGEN✅✅ EN OOK EENS VOLLEDIG NAAR BENEDEN TE SCHROLLEN, ZODAT U GEEN BELANGRIJKE INFORMATIE 💌 MIST THEO 😀😍

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt! Als ervaren en bedreven Fotojournalist streeft Theo-Herbots-Foto-Journalist er altijd naar om zijn services zo goed mogelijk te verbeteren. Feedback helpt Theo-Herbots-Foto-Journalist beter te begrijpen waar zijn Lezers naar op zoek zijn, zoals de nieuwste technologische ontwikkelingen en trends in de fotojournalistiek. Gezondheid of eender wat

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • SITE BEZOCHT IN DEZE LANDEN

  Free counters!
 • STATISTIEKEN LIEGEN NIET DIT ZIJN DE CIJFERS SINDS JUNI 2018 EN WORDEN DAGELIJKS AUTOMATISCH BIJGEWERKT

  Free counters!
 • MEER OVER MIJ

 • WAAROM INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF

 • WHY SUBSCRIBE TO THE NEWSLETTER

 • Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  Voeg je bij 5.167 andere abonnees

 • MIJN BLOG IS MINDER LEUK ZONDER U
  IK BEN EEN STUDENT VAN HET LEVEN; IK ZIE SCHOONHEID IN DE NATUUR, MENSEN EN DE WERELD OM ME HEEN, KLEINE DETAILS EN COMPLEET ZICHT. 
  ZONDER HET VERMOGEN OM EEN IDEE OF CONCEPT TE VERWEZENLIJKEN, ZOU KUNST NIET BESTAAN. 
  MIJN WERK IS EEN CONSTANTE ZOEKTOCHT NAAR DE BESTE MANIER OM DE IDEEËN DIE IK HEB OVER MEZELF EN DE WERELD WAARIN IK LEEF TE INTERPRETEREN. 
  IK BEPERK ME NIET TOT ÉÉN MEDIUM, STIJL OF CONCEPT. 
  INSPIRATIE EN IDEEËN VERANDEREN. 
  MIJN KENNIS VERANDERT EN GROEIT. ELK STUK DAT IK MAAK, IS TEGELIJKERTIJD EEN VERLENGSTUK VAN HET VERLEDEN, WAAR IK VANDAAN KOM EN WAT IK HEB GELEERD, EN EEN VOORUITBLIK OP DE TOEKOMST, WAAR IK HEEN GA. 
  IK BESCHOUW MEZELF NIET ALLEEN ALS EEN FOTOGRAAF, ZOALS SOMMIGEN MISSCHIEN DENKEN ALS ZE NAAR MIJN WERK KIJKEN.
  IK BEN EEN SCHRIJVER, EEN FOTOGRAAF, EEN KUNSTENAAR EN GEZONDHEIDSADVISEUR. 
  ALS EEN BEZOEKER EVEN STILSTAAT OM EEN FOTO, EEN FOTOCOLLAGE OF EEN ANDER WERK DAT IK HEB GEMAAKT OP MIJN BLOG, TE BEKIJKEN EN EROVER NA TE DENKEN, DAN BEN IK IN MIJN WERK GESLAAGD.
  BEKIJK DIT HELE BERICHT AUB
 • BLIJF GEÏNFORMEERD

  ABONNEER JE OP DIT BLOG D.M.V. E-MAIL
  WILT U WETEN WAT ONS BEZIGHOUDT? .
  U KUNT OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN VAN DEZE WEBSITE DOOR U AAN TE MELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF.

  WE HOUDEN ONZE ABONNEES OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS, AANKOMENDE EVENEMENTEN, ALLERLEI TIPS, SPECIALE ACTIVITEITEN EN NOG VEEL MEER.

  WIJ HOUDEN EVENMIN VAN “SPAM” ALS U UW GEGEVENS WORDEN “NIET” GEDEELD AAN DERDEN

  VOEG JE BIJ DE MEER DAN 5.000 ANDERE ABONNEES

  DOE ZOALS ZIJ

 • IK HEB OOK REEDS IN DEZE GEPUBLICEERD

 • weinigen hebben er in geloofd

 • Meest recente berichten