Waarom BLOGGING UNIVERSITY? // Why BLOGGING UNIVERSITY?

Advertenties

Translate Here

 

Iemand die om welke reden dan ook een eigen site / Blog wilt hebben; wordt overspoeld met enorm veel aanbiedingen om tegen zeer hoge prijzen een site te laten maken door gespecialiseerde? firma’s. Vaak komt men hier zeer bedrogen uit. Ik kan er zelf over meepraten

Iemand voor wie het te duur is gaat op zoek naar talrijke dure cursussen, waar er vele weliswaar van goede kwaliteit zijn, maar ook heel veel brol.

Waarom kiezen voor een van deze opties, als het ook “GRATIS” kan via BLOGGING UNIVERSITY; De enige vereiste is dat U de Engelse taal machtig bent want deze cursussen zijn volledig in het Engels, maar ik denk niet dat dit voor velen een bezwaar kan zijn.

Op een zeer duidelijk uitgelegde manier leert U stap voor stap alle mogelijkheden  om zelf een WordPress-Site / WordPress-Blog te maken.

Klik op de eerste afbeelding hier beneden en U zult zelf opmerken welke talrijke mogelijkheden er zijn, Pdf’s die U kunt downloaden, uitgebreide uitleg omtrent de verschillende cursussen en nog veel meer.

Klik gewoon op de tekening en U zult het zelf merken.

Vriendelijke Groet

Theo Herbots uit #Tienen

Bron: Better

Bewaren

Bewaren

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%