Site volledig nieuwe Lay Out // Site completely new Lay Out

Op het ogenblik dat ik aan deze Blog begon was het enkel om een nieuwe template uit te proberen

Ik had nooit gedacht dat deze Blog zo’n denderend succes zou worden.

Gaandeweg en vooral onder invloed van de vele andere Bloggers in zovele verschillende interesses, begon ik steeds meer en meer berichten te publiceren die niets te maken hadden met mijn prachtige stad #Tienen.

Bovendien is het zo dat het internet razendsnel evolueert. Daar waar vroeger de mensen thuiskwamen van hun werk met de pc begonnen, of jongeren na school is ook dit razendsnel veranderd.

Elke vrije minuut dat  internetbezoekers krijgen, bezoeken ze het internet en Social-Media via hun i-phone en i-pad.

Dus ben ik op zoek gegaan naar een template die zowel mooi oogt op een gewone PC, maar ook op een i-phone en i-pad.

Er is nog wel werk aan om de lay-out aan te passen, maar ik ben er volop mee bezig, Schrijf U in op de nieuwsbrief en bezoek ook regelmatig deze pagina waar ik verdere aan passingen zal aan aanbrengen.

In elk geval bedankt voor Uw bezoek en vertrouwen

Vriendelijke Groet

Theo Herbots the voice from #Tienen

Bron: Simmer

 

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

2 thoughts on “Site volledig nieuwe Lay Out // Site completely new Lay Out

 1. perdebytjie – benoni – Ek is middeljarig,let wel,glad nie oud nie,met 'n onversadigbare nuuskierigheid oor die wêreld om my.Ek probeer bybly by die nuutste tegnologie,alhoewel ek effe gestremd is in daardie opsig.Dis verskoonbaar,want ek het nie daarmee groot geword nie! Ek is mal oor die natuur en neem graag foto's. Ek is 'n skeptikus en glo moeilik aan onbewysbare dinge. Ons reis baie,meestal in die natuur in.Ek het geen behoefte aan stede mense en museums nie..net stilte en my eie gedagtes.Ek is darem nie heeltemal 'n kluisenaar nie en geniet geselskap en vriende en pret. Ek is lief vir klassieke musiek en speel graag klavier vir my twee honde en ons huishulp.
  perdebytjie 3 november 2017 at 05:43

  Dit lyk baie mooi!

 2. Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots – Potterijstraat 151 / 3300 Tienen België – Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌
  Theo Herbots Blogger, Websitecreator, MLM 3 november 2017 at 12:58

  Hartelijk bedankt voor Uw reactie.
  Het geeft me moed om er verder aan te werken.
  Groetjes
  Theo

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%