Snel & easy: zo maak je 360-graden-foto’s met je smartphone – WANT

Translate this Blog Here

Dankzij de populariteit vanย Virtual Realityย hebben 360-graden-fotoโ€™s en -videoโ€™s ook aan populariteit gewonnen. We zien op social media spectaculaire beelden zoalsย deze video in de woestijnย enย Waar is Wallyย voorbijkomen. Het feit dat het lijkt alsof je zelf in het beeld zit, maakt dit nog spannender. Echter, de pret is niet tot videoโ€™s beperkt. Het is namelijk mogelijk om 360-graden-fotoโ€™s te maken. En dit kun je gemakkelijk met je huidige smartphone doen!

Zelf 360-graden-fotoโ€™s maken

Alles wat je nodig hebt is je smartphone en รฉรฉn app waarmee je de beelden schiet. Het maakt niet uit of je Android of iOS gebruikt. De app die je nodig hebt is Street View en deze kun je op beide besturingssystemen gebruiken. Je kunt โ€˜m gratis voorย Androidย en of voorย iOSย downloaden. Zodra je de app hebt gedownload kun je in principe beginnen met het maken van afbeeldingen. Okรฉ, ben je er klaar voor? Letโ€™s go!

360-graden-foto

Maak snel de fotoโ€™s

Om een volledig panorama beeld te krijgen moet je via de oranje knoppen je fotoโ€™s maken. Open eerst de app en druk vervolgens op het oranje plusje op je beeldscherm. Kies vervolgens โ€˜Cameraโ€™ en volg de stappen die de app aangeeft. Je hoeft trouwens niet iedere keer de knop in te drukken. De app maakt automatisch een foto zodra het beeld de juiste positie inneemt.ย Easy!

panoramapanorama

Check ze gemakkelijk in Google Photos

Het komt erop neer dat je per vak een foto maakt en dat de app deze afbeeldingen tot รฉรฉn beeld samenvoegt. Heb je de Google Photos op je smartphone? Dan kun je hiermee je 360-graden-fotoโ€™s checken. Bekijken van je meesterwerk doe je door op het beeld te drukken en te slepen. Zit je achter je computer dan kun je via je browser in Google Photos met je muis bewegen. Wil je dat iedereen van je briljante 360-graden-panoramaโ€™s geniet? Dan kun je ze zowel op Street View als Facebook als een normale foto delen.

360-graden-fotoHeb je een paar flappen te veel? Dan kun je ervoor kiezen om een specialeย 360-graden-cameraย voor videoโ€™s te kopen. In beide gevallen succes met het maken van je panoramaโ€™s!

Bron: Snel & easy: zo maak je 360-graden-foto’s met je smartphone – WANT

Advertenties

Kom maar op met je reactie! !! ๐Ÿ—ฃ ๐Ÿ“› ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ’ฌ

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s