Snel & easy: zo maak je 360-graden-foto’s met je smartphone – WANT

Translate this Blog Here

Dankzij de populariteit van Virtual Reality hebben 360-graden-foto’s en -video’s ook aan populariteit gewonnen. We zien op social media spectaculaire beelden zoals deze video in de woestijn en Waar is Wally voorbijkomen. Het feit dat het lijkt alsof je zelf in het beeld zit, maakt dit nog spannender. Echter, de pret is niet tot video’s beperkt. Het is namelijk mogelijk om 360-graden-foto’s te maken. En dit kun je gemakkelijk met je huidige smartphone doen!

Zelf 360-graden-foto’s maken

Alles wat je nodig hebt is je smartphone en één app waarmee je de beelden schiet. Het maakt niet uit of je Android of iOS gebruikt. De app die je nodig hebt is Street View en deze kun je op beide besturingssystemen gebruiken. Je kunt ‘m gratis voor Android en of voor iOS downloaden. Zodra je de app hebt gedownload kun je in principe beginnen met het maken van afbeeldingen. Oké, ben je er klaar voor? Let’s go!

Maak snel de foto’s

Om een volledig panorama beeld te krijgen moet je via de oranje knoppen je foto’s maken. Open eerst de app en druk vervolgens op het oranje plusje op je beeldscherm. Kies vervolgens ‘Camera’ en volg de stappen die de app aangeeft. Je hoeft trouwens niet iedere keer de knop in te drukken. De app maakt automatisch een foto zodra het beeld de juiste positie inneemt. Easy!

Check ze gemakkelijk in Google Photos

Het komt erop neer dat je per vak een foto maakt en dat de app deze afbeeldingen tot één beeld samenvoegt. Heb je de Google Photos op je smartphone? Dan kun je hiermee je 360-graden-foto’s checken. Bekijken van je meesterwerk doe je door op het beeld te drukken en te slepen. Zit je achter je computer dan kun je via je browser in Google Photos met je muis bewegen. Wil je dat iedereen van je briljante 360-graden-panorama’s geniet? Dan kun je ze zowel op Street View als Facebook als een normale foto delen.

Heb je een paar flappen te veel? Dan kun je ervoor kiezen om een speciale 360-graden-camera voor video’s te kopen. In beide gevallen succes met het maken van je panorama’s!

Bron: Snel & easy: zo maak je 360-graden-foto’s met je smartphone – WANT

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%