Belangrijk Bericht / Important Message

Advertenties

TRANSLATE THIS BLOG HERE

 

Omdat het maken van animatievideo’s een belangrijke hobby voor mij is geworden, omdat ik steeds nieuwe dingen en mogelijkheden ontdek die ik wil uitproberen, is het aantal animatievideo’s zo groot en zo verschillend geworden, dat het totaal onoverzichtelijk is geworden, zowel op deze site als op mijn YouTube-kanaal 

Dat ik besloten heb om een gans nieuwe blogsite te maken, enkel en alleen bedoeld om hier de talrijke video’s op aan te brengen.

Ik moet de template nog verder aanpassen en bijwerken en dan de video’s er op plaatsen. Dit is is nog een enorm werk, maar de eerste resultaten mogen toch al gezien worden.

Het zou fijn zijn indien mijn talrijke volgers op deze blog me ook zouden willen volgen op die Blog.

voor onmiddellijke toegang tot de Nieuwe site en de Blog ➡👉👁👈⬅

Vriendelijke Groet,

Ik zie U daar

Theo

via Present

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%