Terug van weggeweest

TRANSLATE THIS BLOG HERE

Sorry aan al mijn Volgers dat ik zolang niet meer heb geblogd.

Het is me eindelijk gelukt om uit mijn rouwproces te geraken

Ik heb een serie Love-songs gemaakt met als eerste video een afscheid aan mijn overleden dierbare, bekijk het maar eens.

Voor mijn Engelstalige volgers, de eerste video is dus een afscheid en is in het Nederlands, al de andere zijn Engelstalig

Voor onmiddellijke toegang tot het kanaal

via Typical

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%