#Theo-Herbots- Van Hobby tot Professional / # Theo-Herbots- From Hobby to Professional /

Over / Home

HOW IT WAS BEGINNING

Translate HERE

 
Theo-Herbots-Wix-NL

Ik geef hier een korte video, weliswaar in het Engels, maar ik denk niet dat dit voor veel bezoekers een probleem zal zijn

Opgelet, Als U het vertaalprogramma hierboven gebruikt, worden alleen de teksten vertaald, NIET de teksten in de tekeningen

Hoe het eens begon

Toen ik enkele jaren geleden een eigen zaak wou opstarten, werd ik plots overstelpt met allerlei  prachtige aanbiedingen van mensen die me een eigen website aanboden. Evenwel de prijzen waren om achterover te vallen.

Dan kreeg ik een aanbieding om een cursus te volgen om een eigen site te maken. Hier ben ik op in gegaan. MAAR  Het bleek allemaal veel moeilijker te zijn dan ik had gedacht. DOCH het was een uitdaging om er aan te beginnen.

Dagen, weken, maanden, jaren verstreken

Ik was zo verdiept in de zovele mogelijkheden die WordPress bood, dat ik vergeten was waar het allemaal om begonnen was, een eigen zaak opstarten.

Ik was steeds zodanig bezig met steeds nieuwe dingen uit te proberen, nieuwe templates, nieuwe widgets, nieuwe cursussen….dat ik zonder het zelf te beseffen alles door den duur op automatische piloot deed en zelf niet besefte dat ik een niveau behaalde waar men elders heel veel geld moest voor betalen.

Dan kwam er opeens het idee, ik heb uit hobby reeds voor heel wat mensen een “GRATIS” website gemaakt, het enig wat ik er aan had dat is dat ik heel veel heb bijgeleerd, maar voor de rest “NIETS”, dus waarom dit “GRATIS” blijven doen? Er zoveel tijd insteken dat ik mijn eigen zaken begon te verwaarlozen?

Waarom dan geen zaak opstarten waar ik van een hobby mijn werk kon maken?

Hoe komt het dat een website zoveel geld kost?

Gemiddelde kosten voor het laten maken van een professionele website

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs van een website wordt over het algemeen bepaald door het uurtarief van de designer (en de andere medewerkers die bij het het design betrokken zijn) x de complexiteit van jouw gewenste website.

Het uurtarief van de designer wordt bepaald door zijn ervaring, kennis en de overheadkosten van het bureau.

 • Een freelancer kost +-35 euro (beginner) 175 euro (zeer ervaren) per uur
 • Een klein webdesign bureau kost 50 a 125 euro per uur
 • En grote ontwikkelbureaus kunnen wel 75 tot wel 250 euro per uur vragen.

Bij webdesign geldt over het algemeen; hoe meer kosten, hoe meer je krijgt. Ervaring, kennis en creativiteit kost nou eenmaal wat. Gelukkig is de investering in een weldoordacht webdesign een langdurende investering die makkelijk de kosten eruit haalt.

Je wilt toch een betere website dan je concurrenten?

 • Onderschatten mensen wel eens wat er allemaal bij jou werk komt kijken?
 • Denken ze dat het makkelijker is of minder tijd zal kosten?

Ja? Dat hebben webdesigners ook. Dit komt omdat heel veel uren ‘verborgen’ uren zijn. Uren waarin concepten moet worden uitgedacht, uitgetekend, uitgewerkt. En het doorvoeren van een volgens jou ‘kleine’ aanpassing kan zo een uur in beslag nemen.

Ik onderschat het werk wat bij het maken van een website komt kijken ook altijd. Maar als je zo’n proces van dichtbij volgt, begrijp je steeds meer dat een website een paar duizend euro kan kosten.

Vanaf die datum begin ik er aan

https://www.theo-herbots-maakt-uw-website.com/

Opgelet

Alhoewel WordPress.com en WordPress.org talrijke mogelijkheden bieden om zelf aan een website te beginnen heb ik een tijd geleden eenn nieuwe mogelijkheid uitgeprobeerd om websites te maken Wix-Websites 

Ik stond versteld welke mogelijkheden dit biedt en ik raad mensen die zelf een Blog of website willen beginnen dan ook aan om het eens uit te proberen.

Ik heb zelf een website gemaakt waar U alle mogelijkheden kunt ontdekken met informatieve video’s en veel meer.

Bekijk ook de webwinkel eens waar ik U het volgende aanbied

 1. Zelf Uw “GRATIS” website maken
 2. Het door mij laten doen aan zeer concurentiële prijzen
 3. Zelf een webwinkel starten
 4. Professionele e-mail-handtekening
 5. Promo- en Animatie-Video’s

Dat en binnenkort nog veel meer wordt U aangeboden door

 • BEZOEK DE WINKEL VOOR ALLE INFORMATIE

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

One thought on “#Theo-Herbots- Van Hobby tot Professional / # Theo-Herbots- From Hobby to Professional /

 1. Over |Theo-Herbots-Wix-NL – Theo-Herbots-Wix-NL Helpt U op weg met "UW" originele website of Blog 10 juli 2018 at 11:21

  […] Hoe het allemaal begon? verneem het HIER ===>>> […]

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%