Wat is IGTV (Instagram TV) en Hoe u uw eigen account kunt make

Advertenties

Om de (indrukwekkende) prestatie van het bereiken van 1 miljard gebruikers te vieren, heeft Instagram een ​​eigen stand-alone video-app gelanceerd. Instagram TV, of IGTV voor de coole kinderen, stelt gebruikers in staat om verticale video’s te uploaden die maximaal een uur lang kunnen zijn. Je zou kunnen zeggen dat dit een soort revolutie is. Het lijdt geen twijfel dat de manier waarop de wereld media consumeert is verschoven. Zozeer zelfs dat volgens Instagram in 2020 50% van alle videoweergave op een mobiel scherm wordt uitgevoerd.

Om er zeker van te zijn dat je een voorsprong hebt op het sociale mediaspel, voor je persoonlijk gebruik of je bedrijf, gaan we ontdekken wat IGTV is, hoe je een account kunt maken en hoe je je eerste video kunt uploaden:

Wat is IGTV?

In wezen is IGTV een sociaal platform waar video’s kunnen worden gedeeld en bekeken. Maar wat maakt het zo anders? Om te beginnen, in tegenstelling tot de video’s of verhalen die je vandaag op Instagram kunt plaatsen, kun je met IGTV lange video’s (maximaal één uur) uploaden en de video’s verdwijnen na 24 uur niet. Dit verhoogt de lat in termen van wat mensen posten. Ten tweede: video’s worden geüpload in volledig scherm en in verticale indeling (net zoals smartphones bedoeld waren om te gebruiken). Ten slotte is de manier waarop de app functioneert nogal wat. In tegenstelling tot YouTube, waar de gebruiker ergens naar moet zoeken, begint IGTV te spelen op het moment dat de app open is (net als de actie om een ​​echte televisie in te schakelen). Dat wil niet zeggen dat je niet kunt zoeken binnen IGTV.

Merk op dat elk IGTV-kanaal is gekoppeld aan een bijbehorend Instagram-account. Wat betekent dat al je Instagram-volgers je IGTV-kanaal kunnen bekijken. Denk aan Instagram en IGTV zoals Facebook en Facebook Messenger. Hoewel het twee afzonderlijke apps zijn die afzonderlijk kunnen functioneren, leven ze naast elkaar en vormen ze samen het complete pakket.

Waarom zou je het moeten gebruiken?

Bovendien biedt IGTV u de mogelijkheid om een ​​heel nieuw publiek te bereiken, en bepaalde functies die het echt de moeite waard maken. Het meest prominent is de lengte van elke video. We kunnen niemand bedenken die geen flexibiliteit en minder beperkingen wil. Kun je? Instagram heeft opgemerkt dat de reden dat video’s verticaal zijn, is met de bedoeling dat video’s met mobiel worden opgenomen. Dit is om video’s aan te moedigen die niet zwaar zijn bewerkt, maar eerder een meer ‘rauwe’ look en feel hebben gekregen. Er zijn een aantal manieren waarop u deze functie kunt gebruiken voor uw bedrijf. Een paar omvat: vloggen, een productlancering, een kijkje achter de schermen, een productdemo of een advertentie van uw laatste verkoopcampagne. IGTV stelt gebruikers in staat om een ​​titel en beschrijving toe te voegen aan elke upload. Plus,

Hoe een IGTV-account te maken

Voordat je je video’s met de rest van de wereld kunt delen, moet je eerst een Instagram TV-account maken. Het goede nieuws is dat onze vrienden op Instagram het hele proces supergemakkelijk hebben gemaakt en dat het in slechts een paar klikken kan worden voltooid. Hier zijn de stappen die u moet nemen om een ​​IGTV-account te maken:

 • Download de IGTV-app in de App Store of via Google Play .
 • Meld u aan bij de IGTV-app (als u al bent aangemeld bij uw native Instagram-account, wordt uw profiel automatisch gebruikt).
 • Klik op het tandwielpictogram van de instellingen in de rechterhoek en klik vervolgens op “kanaal maken”.
 • En voila! Je bent binnen. Snel en gemakkelijk.

Hoe een video te uploaden naar IGTV

Nu je account is ingesteld, moet je de app verkennen en uiteindelijk je eerste video publiceren. Zo kun je een video met succes uploaden naar IGTV:

 • Klik op je avatar (vanaf de hoofdpagina) om naar je account te gaan.
 • Klik op de “+” in de rechterhoek om een ​​nieuwe vid toe te voegen.
 • Selecteer een verticale video uit je filmrol.
 • Voeg je titel en beschrijving toe. Opmerking: net als wanneer u een video uploadt naar YouTube of een blog schrijft, wilt u relevante zoekwoorden gebruiken. Hetzelfde geldt voor IGTV, zorg ervoor dat je video’s “doorzoekbaar” zijn door enkele krachtige zoekwoorden toe te voegen.
 • Koppel je video aan een externe pagina. Denk aan alle mogelijkheden. U zou kunnen linken naar uw website , een galerij, uw portfolio of zelfs uw online winkel.
 • Maak een miniatuur voor je video, zodat je kanaal netjes en georganiseerd blijft.
 • Druk op die knop en je bent helemaal klaar.
 • Nadat je een welverdiende feestdans hebt gedaan, controleer je IGTV-statistieken: klik op de knop “…” naast like, comment, deel delen. Selecteer hier “Bekijk inzichten”. U krijgt nu toegang tot informatie zoals: aantal weergaven, vind-ik-leuks en opmerkingen.

Opmerking: gebruikers kunnen video’s uploaden via de IGTV-app of internet.

Antwoorden op uw vragen

Gezien de nieuwe IGTV, dachten we dat het misschien nuttig zou zijn om een ​​paar vragen te bespreken die, als ze onbeantwoord blijven, je hoofd achterover laten krabben:

Hoe lang kunnen IGTV-video’s zijn? 
Tussen 15 seconden tot 10 minuten. Voor grotere accounts (en geverifieerde accounts) is er een optie om video’s te uploaden die een uur lang duren.

Welke videotypes worden ondersteund op IGTV? 
Videobestanden moeten zich in .MP4 bevinden.

Waar kijk je IGTV? 
Je kunt kijken vanaf Instagram of via de IGTV-app.

Wat zijn de juiste formaten van mijn video? 
Verticale video’s moeten de volgende beeldverhouding hebben: 9:16

Welk type bestand moet de thumbnail / afbeelding cover zijn? 
Het bestandstype moet zijn: .JPG

Kun je meer dan één IGTV-kanaal hebben? 
Nee, je kunt maar één IGTV-kanaal per Instagram-account hebben. Dit komt omdat, als je een maker volgt op IGTV, je hem ook volgt op Instagram en omgekeerd.

Kun je adverteren op IGTV? 
Vanaf nu, nee. Instagram zegt echter dat het plannen voor de toekomst heeft voor advertentie-opties.

Klaar om uw merk online te nemen? Maak vandaag nog een website met Wix==>> !

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

One thought on “Wat is IGTV (Instagram TV) en Hoe u uw eigen account kunt make

 1. #Theo-Herbots | #Tienen | #Blog-#Natuurfotografie #Theo-Herbots | 7 Redenen waarom alle fotografen videografie moeten leren | 7 Reasons why all photographers have to learn videography – #Theo-Herbots | #Tienen | #Blog-#Natuurfotografie 21 juli 2018 at 22:41

  […] zijn naar dit soort inhoud, maar omdat platforms actief hun bereik verleggen. Neem het nieuwe Instagram-algoritme als voorbeeld, dat gebruikers lijkt te belonen die nieuwe functies proberen en content delen die […]

  Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%