#Theo Herbots ‘Merica Vibes: 15 prachtige plaatsen in de Verenigde Staten // Merica Vibes: 15 beautiful places in the United States

15 prachtige plaatsen in de Verenigde Staten

“Het land bloeide omdat het werd gevoed vanuit zoveel bronnen – omdat het werd gevoed door zoveel culturen en tradities en volkeren”. Dit citaat van Lyndon Baines Johnson, 36e president van de Verenigde Staten, is de nauwkeurigste beschrijving van Amerika die we konden vinden. Van de laagste valleien tot de hoogste daken, het land is de thuisbasis van vele bezienswaardigheden van onmetelijke schoonheid.

Of je nu op zoek bent naar een bestemming voor je volgende roadtrip of inspiratie wilt opdoen voor een nieuwe galerij in je portfolio , er is een plaats voor je klaarliggen. Om u te helpen bij dit proces, hebben we een selectie gemaakt van enkele van de mooiste plekken in Amerika die u met open mond zullen verlaten en uw geest vol met avontuurlijke ideeën. Ga zitten, ontspan en sluit je aan bij een langlauftocht die is gemaakt door uitstekende Wix-fotografen.

Fairbanks, Alaska

Groeten uit Fairbanks! Maak een wandeling in de wildernis met dit uitstekende beeld van het noorderlicht gevangen door natuurfotograaf Chase Dekker .

Leuk weetje: het noorderlicht is meer dan 200 dagen per jaar zichtbaar in Alaska. Dit is te danken aan de uitstekende locatie en minimale bewolking.

Antelope Canyon, Arizona

Erin Elrod ’s innige verovering van de kloof voelt als een grootschalige versie van een tuin, en als je er een paar minuten naar kijkt, zal je net zo ontspannen achterblijven.

Leuk weetje: het gebied rond de kloof maakt deel uit van het Lake Powell Navajo Tribal Park. Historisch gezien is het grazen van dieren het hoofddoel van dit gebied.

Sequoia National Park, Californië

Dit buitengewone landschap van Roberto Vámos weet sequoia’s te maken, enkele van de grootste en oudste bomen ter wereld, ziet er klein uit. Hoe klein voel je je om te denken dat die bomen minstens 30 keer groter zijn dan jij?

Leuk weetje: Sequoia National Park was het eerste park dat werd gecreëerd om levende organismen te beschermen.

Blue Cypress Lake, Florida

Bekroonde natuur en natuurfotograaf Jacques-André Dupont combineerde beide genres om deze prachtige compositie te creëren die perfect past bij de geest van dit prachtige monument.

Leuk feit: de naam van het meer komt van het blauwe uiterlijk van de cipressen wanneer de ochtendzon op het water reflecteert.

Kāne’ohe Bay, Hawaii

Het unieke werk van Joshua Jensen-Nagle zal zeker een uitdaging zijn voor de manier waarop je de wereld ziet, en mogelijk duwen om nu een welverdiende vakantie te boeken.

Leuk weetje: Kāne’ohe Bay is het grootste beschutte water op Hawaï.

Glacier National Park, Montana

Deze prachtige scène, gemaakt door Torey Hill, slaagt erin het beste van beide werelden over te brengen die dit park hun thuis noemen: de lage, groene valleien en de majestueuze bergen die zijn gebeeldhouwd door de laatste ijstijdgletsjers.

Leuk feit: dankzij vroege beschermingsinspanningen heeft dit park bijna zijn gehele oorspronkelijke diersoort behouden sinds Europeanen in de 15e eeuw naar het gebied kwamen.

Death Valley, Nevada

Ironisch genoeg vertegenwoordigt de foto van Albert Dros Death Valley op zo’n manier dat je je levendiger dan ooit zult voelen. Van de kleuren van de zonsondergang tot de compositie, de manier waarop alles samenkomt, maakt dat je droomt van een roadtrip.

Leuk feit: de vallei heeft het record voor de warmste temperatuur die ooit op aarde is gemeten bij 57 ° C (134 ° F)!

Jersey City, New Jersey

Jersey City wordt vaak gezien als een natuurlijke uitbreiding van de Big Apple door zowel toeristen als inwoners. Dit shot van Javi Sánchez Utzet laat zien hoe waar dat in werkelijkheid is.

Leuk weetje: het Vrijheidsbeeld bevindt zich eigenlijk in Jersey City. New York City heeft daar echter wettelijke jurisdictie over.

New York City, New York

Vind dat je de koning van de heuvel bent, op de top van de heuvel door de stappen van Jorge Ruiz Dueso te volgen en de stad die nooit slaapt vanaf 266 m boven de grond te ontdekken.

Leuk weetje: New York is een van de meest taalkundig diverse steden ter wereld. De inwoners spreken meer dan 800 talen.

Niagara Falls, New York

Aan de grens van Canada en de Verenigde Staten ligt een van de mooiste en meest populaire bezienswaardigheden van beide landen. Of je nu kiest voor een boottocht of droog blijft aan de zijlijn zoals Michael Rocco Bova , deze locatie is absoluut een bezienswaardigheid.

Leuk weetje: de Niagara Falls zijn eigenlijk drie watervallen, in plaats van een gigantische. Hun namen zijn American Falls, Bridal Veil Falls en Canadese (Horseshoe) watervallen.

Cedarville, Ohio

Dat een locatie niet zo bekend is bij toeristen betekent niet dat het niet de moeite waard is om te bezoeken. Deze ongelooflijke foto gemaakt door Jonathan Zaharek laat perfect zien hoe waar die uitspraak is.

Leuk weetje: bijna 2,5 miljoen mensen in Ohio wonen op het platteland. Ze maken ongeveer 20% van de bevolking van de staat goed.

Smith Rock State Park, Oregon

Algemeen bekend als een paradijs voor klimmers, laat de verbazingwekkende foto van Robert Irwin zien hoe dit park ook een paradijs kan zijn voor diegenen die liever hun voeten op de grond houden.

Leuk weetje:  velen beschouwen dit park als de geboorteplaats van het moderne Amerikaanse sportklimmen.

Pittsburgh, Pennsylvania

Deze locatie staat misschien niet in de top-10 van steden (of zelfs staten) die je wilt bezoeken voordat je sterft, maar deze prachtige nachtfoto van Christian Hinkle zal zeker van gedachten veranderen.

Leuk weetje: Pittsburgh staat bekend als “The City of Bridges” omdat het 446 bruggen heeft. Dat is meer dan enige andere stad in de wereld.

Salt Lake City, Utah

Kun je de schoonheid van een stad vastleggen zonder door de mens gemaakte structuren in je compositie op te nemen? De mooie foto van Lisa Paarvio beweert dat je dat zeker kunt.

Leuk weetje: Salt Lake City is de enige hoofdstad van de deelstaat met een naam van drie woorden.

Grand Teton National Park, Wyoming

De getalenteerde reisfotograaf Nikk La laat zien hoeveel geduld en timing er zijn met dit voortreffelijke landschap dat net op het juiste moment is vastgelegd om te laten zien hoeveel wonder het park te bieden heeft.

Leuk weetje: de Teton Range is het jongste bereik in de Rocky Mountains. Evenals een van de meest recent gevormde ter wereld.

Vond je dit artikel leuk? Abonneer u op de Wix Photography Blog  voor uw wekelijkse dosis gratis tips. Je zult er geen spijt van krijgen!

Klaar om jouw kijk op de wereld te delen? Maak een verbluffende website metTheo-Herbots-Wix-NL

 

 

Theo Herbots the voice from #Tienen

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

One thought on “#Theo Herbots ‘Merica Vibes: 15 prachtige plaatsen in de Verenigde Staten // Merica Vibes: 15 beautiful places in the United States

  1. July 13th and 20th 2018 – Weekly Roundup of Members Posts | Blogging Meetup 20 juli 2018 at 14:35

    […] Montecrossa via @nakano28Health is Wealth via @dynaxtyWORLD ZOONOSES DAY July 6th. via @nvsubbaraman#Theo Herbots ‘Merica Vibes: 15 prachtige plaatsen in de Verenigde Staten // Merica Vibes: 15 beau… via @theoherbots🎊 G I V E A W A Y 🎊 via @dewnipathegamaIt’s coming home? via @danieltj27Of […]

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%