Theo-Herbots-Wix-NL|10 adembenemende voorbeelden van modelportfolio’s voor uw inspiratie // 10 breathtaking examples of model portfolios for your inspiration

 

10 adembenemende voorbeelden van modelportfolio’s voor uw inspiratie

Dus jij wilt aan de top staan? Elk model streeft ernaar om op te vallen in deze moordende industrie: het Next Top Model van Amerika te zijn , te zien in Vogue Magazine , of eenvoudigweg de kost te verdienen. Als een model weet je dat visuele presentatie alles betekent. Het is meer dan alleen maar hoe je kijkt, maar hoe elk aspect van uw merk eruit ziet – en dat geldt ook uw professioneel model portfolio website .

Uw online portfolio is een essentiële tool om werk te vinden, en daarom zou het voor u allemaal moeten kloppen. Het moet opvallen, zodat de wereld weet wie het meest felste model van allemaal is. Of je nu op zoek bent naar wat inspiratie om wat pit toe te voegen aan je bestaande portfolio of een nieuwe website wilt maken , je bent bij de juiste show. Hier zijn 10 prachtige portfolio voorbeelden van modellen die de kunst van de visuele presentatie onder de knie hebben:

Karlie Kloss

Hier is een model dat geen introductie behoeft. Misschien heb je deze schoonheid gezien in reclamecampagnes voor Dior, Louis Vuitton of Adidas? Misschien heb je afgestemd op haar YouTube-kanaal of gehoord van haar coderende bootcamps? Hoe dan ook, op slechts 24 uur maakt Karlie Kloss al het spel en neemt namen aan. Wat haar website betreft, slaagde Karlie er in om de juiste mix van afbeeldingen en video’s te gebruiken, gecombineerd met minimale kleuren (zwart, wit en grijs) om de focus op de juiste plaatsen te houden. Navigeren op haar site is gemakkelijk dankzij hoe schoon het is en hoe het haar projecten, functies in publicaties en een sociale balk met links naar al haar sociale medianetwerken duidelijk weergeeft . De laatste hand: haar professionele ‘K’-logo staat netjes in de linkerbovenhoek.

Tip van Pro: u kunt eenvoudig een logo maken als ‘Klossy’ als hare in vier eenvoudige stappen met Wix Logo Maker .

Wix-modelportfolio Karlie Kloss

Kristina Smolyar

Sinds ze haar plaatselijke schoonheidswedstrijd won in Philadelphia, Pennsylvania, werd Kristina verliefd op de modellenindustrie. Terwijl je haar website begint te verkennen, zul je al snel dezelfde emoties ervaren. Naast haar uitstekende foto’s bevat Kristina alle informatie die nodig is om een ​​modelleringsoptreden te organiseren: haar portfolio, video’s, over sectie, Instagram en contactinformatie. Wanneer je door haar site kijkt, is er een gevoel van moeiteloosheid dankzij het gebruik van parallax scrollen (wat ook een grote trend inwebdesign lijkt te zijn ). Ook heeft ze een groot aantal andere animatie-effecten toegevoegd. Een daarvan is de strategische opname van een videoserie, waardoor kijkers iets anders hebben om naar te kijken dan alleen haar prachtige foto’s. De andere is een meer subtiel vervagend effect, wat merkbaar is als u met uw muis over elk menu-item beweegt. Dit zijn voorbeelden van hoe de eenvoudigste toevoegingen wonderen kunnen doen voor uw modelportfoliowebsite.

Pro-tip: maak dimensie en lagen op uw site door parallaxeffecten toe te voegen .

Wix-modelportfolio Kristina Molyar

Kristjan Toomsalu

Kristjan, afkomstig uit Estland, is een model- en marketingondernemer die niet rommelt. Zijn website is een eenvoudige one-pager met minimale inhoud. Zijn ‘Over mij’-afdeling trekt je ogen naar precies dit gebied waar hij slim zijn fysieke eigenschappen heeft toegevoegd – een waardevolle beslissing in de wereld van het modelleren van mannen. Catering aan verschillende landen, Kristjan creëerde een meertalige site waar je kunt schakelen tussen twee talen in de rechterbovenhoek. Als laatste, alsof zijn gedurfde CTA je niet genoeg inhaalde, voegde hij op slimme wijze een elegante lightbox toe met een contactformulier.

Pro Tip: als je een belangrijk bericht hebt dat je wilt opvallen, zoals ‘Book Me’, maak dan gebruik van een opvallende lightbox .

Wix-modelportfolio Kristjan Toomsalu

Kai Williams

Wie zegt dat je volwassen moet zijn om te modelleren? Niet deze machtige 42-inch, 5-jarige jongen. Hij heeft al een rol als merkambassadeur voor Phillip Ashley Chocolates, en je zou kunnen zeggen dat een deel van het krediet naar zijn website met verse modelportfolio gaat. Kai Williams heeft uitstekend gepresteerd om een ​​kant-en-klare sjablonen voor websites op de meest professionele manier te personaliseren. Het gebruik van groenblauw en rode kleuren roept een gevoel van speelsheid en vreugde op – een volledig op leeftijd passende beslissing voor hem. Verder gebruikt hij strips op zijn hele site om zijn portfolio, contactformulier en andere website-informatie kunstmatig te verbreken. Tenslotte, als de grote, schattige achtergrondafbeelding je niet wil laten huren, weten we niet zeker wat dat zal zijn!

Pro-tip: gebruik uw tijd verstandig door te beginnen met een volledig aanpasbare websitesjabloon .

Wix-modelportfolio Kai Williams

Zomer Lilah

Het is duidelijk dat dit model leeft en ademt de mode en beauty biz. Summer’s portfolio-website is een oogverblindende mix van professioneel en persoonlijk. Alles, van het leuke gebruik van Vector Art tot de speelse achtergrondstructuur, laat haar persoonlijkheid doorschijnen. Toch houdt ze het zakelijk gericht door haar contactgegevens strategisch te plaatsen in zowel de footer als de rijke menubalk, dus je zult nooit een probleem hebben om uit te zoeken hoe je haar kunt bereiken. Evenzo plaatst ze haar naam bij uitstek in de linkerbovenhoek. Het beste van alles is dat haar blog de meest prominente eigenschap is, een interessante wending van de gemiddelde modellenportfolio. Hier behandelt ze onderwerpen over alles rond de modellenindustrie: haar, schoonheid, reizen, mode en het werk zelf.

Pro-tip: maak unieke verhalen voor uw eigen afbeeldingen door een blog toe te voegen aan uw portfoliowebsite.

Wix Model Portfolio Zomer Lilah

Jordan Simek

Met slechts 21 jaar oud is Jordan al een deelnemer aan het Next-topmodel van Australië en heeft hij de pagina’s van Vogue en vele andere publicaties verfraaid. Zoveel functies maken haar website gewoonweg prachtig en veelzijdig. Te beginnen met haar schone startpagina, merk je automatisch dat ze haar Instagram Feed in het voettekstje heeft gekoppeld om haar sociale werelden op één plek te verbinden. Toegevoegd bonus: dit staat haar toe om haar website automatisch bij te werken elke keer dat ze op het Gram plaatst. Dan is het aangepaste hamburger- menuneemt je mee naar alle informatieve secties die een modelportfoliowebsite zou kunnen bevatten: ‘Over mij’, ‘Dagboek’, ‘Portfolio’ en ‘Contact’. Laten we een paar hiervan doornemen. Voor haar portfolio gebruikte ze een galerij om haar afbeeldingen prachtig te organiseren. In het gedeelte ‘Dagboek’ deelt ze inzichten over haar persoonlijkheid, van haar werk tot recepten en schoonheidsrituelen. Andere functies waar we van houden, is haar originele ‘J’ -tekening op de pagina ‘Over mij’ en haar knop ‘Boeken’ op haar ‘contactpagina’.

Tip: combineer het beste sociale netwerk voor modellen en uw modellenportfolio en koppel uw Instagram-feed aan uw website.

Wix-modelportfolio Jordan Simek

Aman Samra

Als u op zoek bent naar inspiratie van een modelportfoliowebsite die zich voornamelijk richt op afbeeldingen en alleen afbeeldingen, bent u hier aan het juiste adres. Aman doet dit prachtig. Ze neemt je mee naar een wonderland op het moment dat je haar welkomstpagina binnengaat met de adembenemende volledige achtergrondafbeelding die over het hele scherm wordt weergegeven. Klik erop om haar portfoliogalerij te openen die is opgezet om uitsluitend rond de beelden van haar modellencarrière te draaien. Voor de ultieme wow-factor gebruikt ze alleen afbeeldingen van de hoogste kwaliteit. Haar galerij is levendig en levendig, waardoor dit een goed voorbeeld is van hoe ingewikkelde patronen en luide kleuren zo effectief kunnen worden weergegeven zonder ’te druk’ te lijken. Om de inhoud van haar website in evenwicht te brengen, gebruikt Aman een eenvoudige menubalk en bevat haar logo in de linkerbovenhoek.

Pro-tip: presenteer uw afbeeldingen op de meest professionele manier met geavanceerde beeldinstellingen, sociale mogelijkheden en veel verschillende lay-outopties via Wix Pro Gallery .

Wix-modelportfolio Aman Samra

Luka Tremblay Lemon

Voor wie zijn nieuwe, eenvoudige en gedurfde beste vrienden? Luka’s modelportfoliowebsite deed dat wel. We hebben het niet alleen over het hete roze haar op haar omslagfoto, maar eerder over de combinatie van een schone en eenvoudige achtergrond met grote, opvallende elementen. Het gebruik van witte ruimte (de ruimte tussen tekst en afbeeldingen) is een van de geweldige componenten van een boeiende website . Dat komt omdat het alles van haar naam, menu-items, sociale knoppen en Instagram-feed gemakkelijk te herkennen maakt. Combineer dit met de minimale, maar ‘daarbuiten’ tekst, zodat je je kunt concentreren op wat het belangrijkste is in een modelportfolio: de afbeeldingen. Ten slotte gebruikt ze een diavoorstelling om haar afbeeldingen in een galerijindeling weer te geven. Dat is een zekere manier om bezoekers gefascineerd te houden.

Pro Tip: voeg een diagalerij toe aan uw website met afbeeldingen en video’s voor een subtiel, maar boeiend animatie-effect.

Wix-modelportfolio Luka Tremblay Lemon

Kayla Arianne

Kayla verwelkomt bezoekers van de site met een aantrekkelijk beeld van haar betoverende ogen. Ze is een fel, ambitieus en gefocust model, wat betekent dat Jane Just gewoon niet van plan was het voor haar portfolio te verlagen. Kayla ging met een trendwaardige website van één pagina omdat het wonderen doet voor de informatie over haar modellenportfolio. Hier kan ze een galerij, persoonlijke informatie, citaten en meer opnemen in één georganiseerd formaat. Verder heeft Kayla een optie toegevoegd om zich te abonneren op e-mails, waardoor bezoekers en scouters up-to-date blijven over haar nieuwste fotosessies en modellering-optredens.

Tip van Pro: zorg ervoor dat u op iedereen blijft die van belang is op de radar, maak e-mailnieuwsbrieven voor uw updates en voeg een zichtbare knop voor abonneren op uw site toe.

Wix-modelportfolio Kayla Arianne

Caitlin Christine

Op Cali-native, Caitlin’s model portfolio-website, zou men haar homepage kunnen verwarren met de Sterrennacht . Ze gebruikt een eenvoudige en charmante achtergrondafbeelding in combinatie met de meest geschikte lettertype-keuzeom dit meesterwerk te ontwerpen. Elke pagina heeft een grote hoeveelheid witruimte waardoor de beelden op zichzelf ademen en er prachtig uit springen. Hierdoor blijven kleine elementen zoals het eenvoudige en elegante grafische pictogram aan de onderkant van elke pagina niet onopgemerkt. Met behulp van een eenvoudig ingedeeld menu, is haar portfolio netjes onderverdeeld in genres om de diversiteit van haar werk te laten zien. Een extra touch aan haar site is de opname van publicaties waarin ze is opgenomen – een uitstekende manier om haar prestaties te laten zien en geloofwaardigheid te creëren (omdat we allemaal weten dat dit een moeilijke sector is). Het citaat op de bodem van Caitlin’s homepage valt samen met haar enige tatoeage, waardoor bezoekers een blijvende indruk achterlaten.

Pro Tip: vul niet elke centimeter van uw website met tekst of afbeeldingen. Het opnemen van witruimte is een veelbelovende functie van een boeiende website.

Wix-modelportfolio Caitlin Christine

 

Voordat je op de catwalk loopt, vergeet niet je eigen prachtige modelbouwportfoliowebsite te maken met Wix!

Jennifer Kaplan
Door Jennifer Kaplan
Community Blogger, Wix

Meest populair

Theo-Herbots Gezondheid-Blog & Fotografie || Health-Blog & Photography

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil op deze Blog al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in categorieën alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag
%d bloggers liken dit: