Theo-Herbots-Wix-NL | 15 Majestueuze foto’s van Groot-Britanië | 15 Majestic photographs of Great Britain

 

 Landschapsfotograaf van het Jaar Awards 2018.

  www.take-a-view.co.uk .

Er is een prijzenfonds ter waarde van £ 20.000, inclusief £ 10.000 voor de overall winnaar en extra speciale prijzen. Er zal een tentoonstelling zijn met een aantal van de genomineerde foto’s in november, en 150 van de inzendingen zullen in het begeleidende boek staan,  Landschapsfotograaf van het Jaar # 12 , uitgegeven door AA Publishing.

Om u te inspireren om deel te nemen, hebben de organisatoren enkele van de meest memorabele vermeldingen van vorig jaar gedeeld – allemaal prachtige foto’s.


Read more at  ===>>>

Ik haal de inspiratie van dergelijke artikels uit mijn eigen Magazines

Verneem meer hoe het werkt ==>>

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%