#Theo-Herbots | #Tienen | #Blog-#Natuurfotografie | Inspirerende foto’s van de dag | Inspiring photos of the day

Advertenties

 

Inspirerende foto’s van de dag

Inspirerende foto van de dag 23 juli 2018

Deze levendige opname van Gary R. Hook heeft niet alleen geweldige kleuren. De focusstapelmethode die hij gebruikte om zoveel mogelijk van de scène scherp te stellen, maakt de opname nog beter. Deze kleine spin ziet er geweldig uit!

Inspirerende foto van de dag 22 juli 2018

Het toevoegen van voorgrondinteresse kan de kwaliteit van je landschapsfoto’s direct verhogen, zoals hier te zien is in deze adembenemende afbeelding van Donnnnnny. Het zachte water van de waterval is de perfecte …

Inspirerende foto van de dag 21 juli 2018

Larry Marshall’s prachtige foto van deze reflectie in Yosemite laat zien hoe het zoeken naar alternatieve composities kan resulteren in een schot in de roos. In plaats van zijn camera te trainen op de indrukwekkende …

Inspirerende foto van de dag 20 juli 2018

James @ ApertureXplorers heeft een schoonheid aan zijn handen met deze afbeelding van Multnomah Falls. Meestal zie je deze prachtige waterval vanuit een hoger perspectief (en ook van een andere afstand). Deze…

Inspirerende foto van de dag 19 juli 2018

Deze adembenemende lange opname door Diego heeft alles te maken met een geweldige foto. Er zijn geweldige kleuren op de achtergrond, texturen in de rotsen die de opnamediepte geven, voorgrondinteresse om te tekenen …

Inspirerende foto van de dag 18 juli 2018

Bij het maken van foto’s van vogels tijdens de vlucht, zoals deze van Kelly Todd, is het belangrijk om een ​​kortere sluitertijd te handhaven om de beweging van de vogel te bevriezen. In dit geval gebruikte Kelly een ISO van 2800 voor …

Inspirerende foto van de dag 17 juli 2018

De foto’s van Dani Lefrancois van Banff zijn zeker showstoppers. Deze opname van Moraine Lake biedt een ander beeld van dit iconische landschap onder de lijkwade van enkele laaghangende wolken. De opname …

Inspirerende foto van de dag Jul 16 2018

Destin Sparks is een meester in landschappen en deze schoonheid is geen uitzondering! Het gebruik van de rotsblokken als voorgrondbelangen helpt het schot te aarden en geeft een aantal donkere tonen aan een anders …

Inspirerende foto van de dag 15 juli 2018

Dit lieve portret van Stevie Cruz Photography toont de waarde van het opnemen van dierbaren in portretten. In plaats van dat dit een shot van de moeder in haar eentje is, mogen we een prachtige …

Inspirerende foto van de dag 14 juli 2018

Wat een prachtige foto van Jennifer King! Deze foto legt perfect de schoonheid van deze paarden vast in volle galop over het gezichtsveld van de camera. Merk op hoe de waterdruppels een beetje toevoegen …

Vriendelijke Groet

#Theo Herbots

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

One thought on “#Theo-Herbots | #Tienen | #Blog-#Natuurfotografie | Inspirerende foto’s van de dag | Inspiring photos of the day

  1. marylou – Lier – Ik hou ontzettend van wandelen en natuur opsnuiven,mijn fototoestel is mijn bestje maatje.Ik trek er veel op uit om te kamperen of verdwijn voor uren in mijn tuin
    natuurfreak 24 juli 2018 at 14:19

    Prachtige zonneharpen

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%