#Theo-Herbots-Fotografie | Verkoelende Sprong in De Stadsvijver | Cooling Leap in The City Pond

Advertenties

“Veel fotografen denken dat als ze een betere camera kopen, ze betere foto’s kunnen maken. Een betere camera doet niets voor je als je niets in je hoofd of in je hart hebt. “- Arnold Newman

Toen ik vorige vrijdag in het stadspark vertoefde, zag ik hoe iemand een bal in het water gooide en zijn hond er achterna sprong.

Ook al heb ik maar een heel goedkope en verouderde camera, toch lukte het me om bij de tweede sprong deze hond te fotograferen in volle sprong

En raar maar waar ik kreeg meteen een Award bij Vieuwbug ==>>

Vriendelijke Groet

#Theo-Herbots

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%