Tienen bij maanlicht | Tienen at Moonlight

Tienen bij maanlicht | Tienen at Moonlight

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

4 thoughts on “Tienen bij maanlicht | Tienen at Moonlight

 1. perdebytjie – benoni – Ek is middeljarig,let wel,glad nie oud nie,met 'n onversadigbare nuuskierigheid oor die wêreld om my.Ek probeer bybly by die nuutste tegnologie,alhoewel ek effe gestremd is in daardie opsig.Dis verskoonbaar,want ek het nie daarmee groot geword nie! Ek is mal oor die natuur en neem graag foto's. Ek is 'n skeptikus en glo moeilik aan onbewysbare dinge. Ons reis baie,meestal in die natuur in.Ek het geen behoefte aan stede mense en museums nie..net stilte en my eie gedagtes.Ek is darem nie heeltemal 'n kluisenaar nie en geniet geselskap en vriende en pret. Ek is lief vir klassieke musiek en speel graag klavier vir my twee honde en ons huishulp.
  perdebytjie 23 november 2018 at 06:09

  Pragtig gedaan, Theo!

 2. Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots – Potterijstraat 151 / 3300 Tienen België – Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌
  #Theo-Herbots-Fotografie-Blog ||#Tienen 23 november 2018 at 10:38

  Baie Dankie of op zijn Vlaams, hartelijk bedankt voor jouw bemoedigende woorden

 3. henk50 – Alkmaar – Ik ben orthopedagoog/GZ-psycholoog. Vanaf 1975 heb ik gewerkt in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Schrijven is een hobby en een ontspanning voor mij, vandaar dat ik het niet kan laten om dagelijks iets te schrijven, meestal ook op mijn weblog. Omdat ik zo lang in 'de zorg' heb gewerkt heb ik veel zogenaamde casuïstiek ter beschikking. Soms gebruik ik voorbeelden uit de dagelijkse praktijk op mijn weblog, maar de beschrijvingen zijn altijd vermengd met andere -vaak gedateerde - verhalen. Er komen dus geen één-op-één verhalen voor. Dat zou ook niet mogen vanwege het beroepsgeheim. De namen die ik gebruik zijn altijd gefingeerd. De pedagogische en psychologische voorbeelden hebben dus wel enig waarheidsgehalte, maar ze hebben de pretentie om toch onherkenbaar te zijn. Mocht de lezer toch iemand herkennen, dan is dat waarschijnlijk toeval. Een enkele keer zijn voorbeelden van dialogen geheel gefingeerd. Uit de privésituatie wordt slechts zeer beperkt iets vermeld, waarbij ik met name zorgvuldig om ga met fotomateriaal. De namen van mensen die reageren worden nooit door mij doorgegeven aan derden, ze blijven in mijn afgesloten Wordpress-domein.
  henk50 26 november 2018 at 10:26

  Altijd een hele klus, Theo, die foto’s bij donker. Al kunnen de camera’s wel steeds meer aan. Heb je een statief gebruikt? Ik had laatst een foto op 20 seconden, dat kan echt niet zonder…

 4. Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots – Potterijstraat 151 / 3300 Tienen België – Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌
  #Theo-Herbots-Fotografie-Blog ||#Tienen 26 november 2018 at 13:25

  Nochtans heb ik deze foto’s ook weer met mijn i-phone gemaakt. Ik heb er een speciale camera-app op gedownload voor nachtfotografie.
  Enkel doen zoals ik bij dag doe, kijken naar voor-en achtergronden, diagonalen enz.
  Maar bij nacht kijk ik naar de licht-diagonalen, licht voor-en achtergronden.
  Dan mijn toestel gewoon enkele seconden daar op richten, ik krijg het signaal wanneer alles op scherp staat (volgens het licht) en gewoon klikken.
  Dan stuur ik het onmiddellijk door naar mijn PC waar ik de foto’s verder bijwerk met een speciaal programma, publiceren en dat is het.
  Gans anders dan toen ik in de jaren zestig begon met foto’s te maken met een pokket-camera, en er dan uren lang mee aan het werk was in de DOKA (donkere kamer) voor de ontwikkeling van dan nog enkel zwart-wit-foto’s.
  In de jaren zeventig heb ik dan een Minolta 100 aangeschaft, maar dat was ook een heel gedoe.
  Lenzen wisselen, gewone lens, groothoeklens, telelens. Belichting manueel instellen, sluitertijd, scherpstelling…. en om goeie resultaten te hebben meestal ook nog eens van op een statief werken.
  Film binnendragen bij een fotograaf om te laten ontwikkelen….
  En dan nu met een simpele i-phone.
  Inderdaad alles evolueert snel.
  Bedankt voor jouw reactie.
  Groetjes
  Theo

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%