Wintermagie in Tienen

Advertenties

You can translate all messages on this blog in 110 languages

Hier beneden ziet U een korte video van hoe het er vorig jaar aan toging

Begeef je op glad ijs

Tienen glijdt het nieuwe jaar in! Van vrijdag 7 december ‘18 t/m zondag 6 januari ’19 wordt de Grote Markt ingepalmd door een grote, deels overdekte ijspiste. Bind de schaatsen aan en waag je op het ijs. Dit jaar kan je ook een rondje maken rond de fontein.

Attracties in het Winterschaatsdorp

Blijf jij liever met je beide voeten stevig op de grond of wil je even uitblazen na het schaatsen, dan is er nog meer te beleven in het Winterschaatsdorp. Je vindt er o.m. een steengrill en andere versnaperingen.

De kleinsten kunnen een ritje in de draaiende kerstboom of op het kersttreintje maken. Even wegdromen kan op de nostalgische zweefmolen. Goed om weten: voor al wie schaatspret wil combineren met deze attracties, zijn er combitickets beschikbaar.

Op regelmatige basis zijn er activiteiten in het Winterschaatsdorp zoals kindergrime, happy hour en seniorennamiddagen. Het volledige programma is terug te vinden op www.winterschaatsdorptienen.be.

Het Winterschaatsdorp is ook toegankelijk voor mindervaliden.

Openingsuren

Maandag tot vrijdag van 12.00 tot 21.00 uur
Zaterdag en zondag van 12.00 tot 22.00 uur

Op 24, 25 en 31 december en 1 en 6 januari van 12.00 tot 18.00 uur 

Tarieven

€ 5 zonder schaatsen
€ 7 euro met schaatsen
€ 10 combiticket (schaatsbeurt, glühwein/warme chocolademelk en ritje op een attractie naar keuze)Tweeten

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%