Vandaag 20 Januari 2019 Blog ik vijf jaar | Today 20 January 2019 I blog five years

TRANSLATE THIS BLOG HERE

https://groetenuittienen.blog/wp-content/uploads/2019/01/20-januari-2019-_-20-january-2019-1.mp4

BERICHT ONTVANGEN VAN WORDPRESS
RECEIVE MESSAGE FROM WORDPRESS

Gefeliciteerd met je jubileum bij WordPress.com!Je hebt je 5 jaar geleden geregistreerd op WordPress.com.Bedankt voor het gebruiken van onze service! Ga zo door met bloggen

Twee dingen die me altijd hebben geïnteresseerd, Schrijven en Studeren.

Reeds op twaalfjarige leeftijd heb ik een eerste prijs gewonnen op TV met het schrijven van een toneelstuk.

Dit stuk is ook uitgegeven op TV;

Toen ik achttien was heb ik een cursus gevolgd om met tien vingers te kunnen typen.

Ik heb dit altijd blijven doen en het gaat heel snel voor mij om lange teksten te publiceren.

Ik krijg ergens een idee, zet me achter het toetsen -bord en ik begin

Als ik dan gedaan heb met typen, sta ik vaak versteld omtrent mezelf.

Heb ik dat zelf geschreven?

Maar omdat ik ook graag studeer, ben ik begonnen met allerlei blog-tehnieken te bestuderen.

Ik heb dan ook rond heel veel verschillende onderwerpen blogs gemaakt

Daar ik steeds op zoek ben om aangename dingen aan mijn Blogs toe te voegen, heb ik op 28 augustus 2017 het tool hier beneden toegevoegd aan mijn Blogs.

Het geeft automatisch om de 15′ weer in welke landen de Blog is bezocht .

Een resultaat om fier op te zijn.

 

Ik heb in het verleden ook websites gemaakt voor anderen, VOLLEDIG “GRATIS”

MAAR !!!! HET MAKEN VAN EEN WEBSITE

Is niet zomaar even de pc opendoen en oeps het is er.

Jarenlange intense studie om het niveau te bereiken dat ik heb.

Elke nieuw website vraagt enorm veel uren aan tijd en concentratie .

Het enige wat ik terugvroeg wat wat respect voor het vele werk

Juist doordat ik het allemaal “GRATIS” deed, was er geen respect voor mijn vele uren werk.

Ik heb het zelfs 3 maal meegemaakt dat ik iemand de prijs voor de Domeinaamaanrekende ‘(elke website heeft een gecertificeerde Domeinnaam nodig), maar dat zelfs de jaarlijkse prijs van rond de 20 € teveel was.

Als U dan weet dat een professionele Website-Bouwer voor hetzelfde werk als ik doe gemiddeld 75€ per uur aanrekent, dan kan U mijn frustratie wel begrijpen.

Zovele uren intens werk er in gestoken dat ik geen tijd meer had om mijn persoonlijke dingen op orde te houden en dan omwille dat zij zelfs geen luttele 20€ er voor over hadden voor de domeinnaam, al dat vele uren werk WEG !!!

DAAROM !! Ik wil nog wel behulpzaam zijn als er iemand een website wilt, maar dan bereken ik wel op voorhand hoeveel uren werk ik er ga insteken voor hetgeen men me vraagt, plus de prijs van De Domein-Naam en is De prijs die men daarvoor wilt betalen voldoende, dan doe ik het ‘NA” voorlegging van een voorschot.

Interesse?

Belangrijk om ook toch nog te vermelden

Eind 2010 werd er een verkeerde doktersdiagnose gedaan met zware operaties en Medische kosten tengevolge.

Het zwaarste gevolg was dat ik het nog moeilijk had met het opnemen van voedingsstoffen uit gewone voeding

Omdat een mens niet zonder voedingsstoffen kan, ben ik dan beginnen te experimenteren met allerhande Shakes waar ik allerhande kruiden en supplementen aan toevoegde.

Evenwel, dat was allemaal verschikkelijk duur en nergens kreeg ik ook maar één Social Tussenkomst omdat dit onder de categorie Voedingssupplementen VIEL.

Nu heb ik een tijd geleden contact gekregen met een Internet bedrijf dat Gezonde dranken met Ganoderma-Lucidum aanbiedt.

Hier heb ik meteen “ALLES” op een smakelijke manier bij de hand.

De producten zo aanschaffen via het internet, kwam me ook te duur.

Maar zij bieden de mogelijkheid om voorkeursklant te worden en zo maandelijks tot 25 procent goedkoper te zijn.

Of beter nog zelf Distributeur te worden, dan zijn de producten nog goedkoper, mar dan moet ik nog wel een paar mensen vinden die ook willen meedoen, dan ga ik er zelfs nog geld aan overhouden.

Maar ik denk niet dat dit veel problemen zal geven.

 1. Het zijn goede en gezonde producten
 2. Er zijn genoeg mensen die graag wat willen bijverdienen.
 3. Zij krijgen meteen ook hun internet-winkel

Nogmaals mijn Oprechte dank aan al diegenen die me gesteund hebben op voor mij moeilijke ogenblikken.

Theo-Herbots

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

4 thoughts on “Vandaag 20 Januari 2019 Blog ik vijf jaar | Today 20 January 2019 I blog five years

 1. beathirion – Tienen – Ik ben een christen,ik lees de Bijbel,het Woord van God,en probeer te doen wat er in staat,met vallen en opstaan lukt het wel,ik leer alle dagen bij,dank zij Jezus Christus de Gekruisigde en de Heilige Geest en God de Vader alle eer aan Hem
  beathirion 21 januari 2019 at 09:10

  Proficiat met je citè ,al 5 jaar.
  Doe zo verder,de aanhouder wint, vergeet dat niet.
  Ge weet dat God u overal doorheen helpt.
  Hou maar vol.
  Ge bent sterker dan ge denkt
  Groetjes Bea

 2. Pastor Rein – Potterijstraat 110 / 3300 Tienen – Samen met anderen voor Tienen bidden, de Kerk stichten en groeien, 2 kenmerken van Jezus-volgers ontwikkelen; liefde en éénheid. Geestelijk strijden voor ruimte voor christenen, voor licht van God en een geur van Jezus. "Als U niet werkt door mij, blijft er niets dat waarde heeft."
  Pastor ReinRein 21 januari 2019 at 12:04

  Dag Theo, proficiat, houd vol, want God houdt vol voor jou en mij. Hij gaf zijn enige zoon voor ons? Rein

 3. Marcus Ampe – Retired dancer, choreographer, choreologist Founder of the Dance impresario office and archive: Danscontact-Dansarchief plus the Association for Bible scholars, the Lifestyle magazines "Stepping Toes" and "From Guestwriters" and creator of the site "Messiah for all". - Gepensioneerd danser, choreograaf, choreoloog. Stichter van Danscontact-Dansarchief plus van de Vereniging voor Bijbelvorsers, de Lifestyle magazines "Stepping Toes" en "From Guestwriters" en maker van de site "Messiah for all".
  Marcus Ampe 9 februari 2019 at 18:01

  doorzettingsvermogen en eerlijkheid zijn het belangrijkste om later met een fijn gevoel terug te kunnen zien naar de verwezenlijkingen. Ook al zal alles niet gaan zo als wij het wensen, moeten wij toch blijven durven en ons hoofd uitsteken.

  Blijf goed verder gaan!
  U veel succes toewensend,
  Marcus

 4. Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots – Potterijstraat 151 / 3300 Tienen België – Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌
  #Theo-Herbots-Fotografie-Blog ||#Tienen 9 februari 2019 at 20:30

  Marcus,
  Bedankt voor deze Hartverwarmende woorden.
  Groetjes
  Theo

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%