Rou natuur op my deurdrumpel

Ik herblog dit bericht niet alleen omdat het zo’n prachtige foto’s zijn, maar ook omdat het mijn droom is om daar ooit ook eens op reis te gaan.
Ook omwille van mijn contact met de Auteur en omdat zij niet alleen steeds mooie foto’s maakt, maar er ook steeds een prachtige tekst aan toevoegt in dat mooie,Sappige Suid-Afrikaans.
Groeten Uit Vlaanderen
Theo

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

One thought on “Rou natuur op my deurdrumpel

  1. perdebytjie – benoni – Ek is middeljarig,let wel,glad nie oud nie,met 'n onversadigbare nuuskierigheid oor die wêreld om my.Ek probeer bybly by die nuutste tegnologie,alhoewel ek effe gestremd is in daardie opsig.Dis verskoonbaar,want ek het nie daarmee groot geword nie! Ek is mal oor die natuur en neem graag foto's. Ek is 'n skeptikus en glo moeilik aan onbewysbare dinge. Ons reis baie,meestal in die natuur in.Ek het geen behoefte aan stede mense en museums nie..net stilte en my eie gedagtes.Ek is darem nie heeltemal 'n kluisenaar nie en geniet geselskap en vriende en pret. Ek is lief vir klassieke musiek en speel graag klavier vir my twee honde en ons huishulp.
    perdebytjie 26 januari 2019 at 20:25

    Baie dankie, Theo! Ek waardeer dit geweldig dat jy my blog so geniet en ook adverteer. Ek hoop jou droom sal eendag waar word, dat jy ons wonderlike wêreld aan die suidpunt van Afrika kan besoek.

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%