Vaarwel mij vriend Jefke, // Goodbye my friend jefke,

Advertenties

TRANSLATE THIS BLOG HERE

You can read this message on my blog in 110 languages

Mijn beste vriend, die trouwe viervoeter Jefke is heengegaan

Als er steeds één iemand was die me op moeilijke ogenblikken steeds gesteund heeft, die me steeds trouw is geweest, dan is het Jefke geweest, mijn Duitse Dog.

Op het ogenblik dat ik nog heel veel luxe en comfort had, had ik vele vrienden, op het ogenblik dat ik al die luxe verloor bleef er bijna niemand meer over.

MAAR JEFKE WAS ER ALTIJD

Bewaren

Bewaren

Jefke was bij m!ij sedert juni 2006

Vaarwel mijn vriend Goodbye My friend

Als ik van huis wegging , ik moest nooit een deur op slot doen, Jefke zorgde er wel voor dat er niemand binnenkwam

Op zeker ogenblik dat vrienden op reis gingen, heb ik dit filmpje hier beneden gemaakt

JEFKE HEEFT ME ALTIJD GESTEUND OP OGENBLIKKEN DAT MENSEN ME IN DE STEEK LIETEN

Hij voelde wanneer ik het moei!lijk had en als ik achter de PC bezig was met websites om niet te piekeren over mijn bittere eenzaamheid, dan kwam hij me vertroetelen

Hij was zo groot dat hij zonder moeite mij een likje op mijn wang kon geven. Ik zal de komende dagen nog meer in dit bericht schrijven, maar momenteel wordt het me te zwaar

https://groetenuittienen.blog/wp-content/uploads/2022/04/1295b-overleden-28-maart-2019-_-died-march-28-2019.mp4

Vriendelijke Groet van het droevige baasje van Jefke

#Theo-Herbots

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

4 thoughts on “Vaarwel mij vriend Jefke, // Goodbye my friend jefke,

 1. beathirion – Tienen – Ik ben een christen,ik lees de Bijbel,het Woord van God,en probeer te doen wat er in staat,met vallen en opstaan lukt het wel,ik leer alle dagen bij,dank zij Jezus Christus de Gekruisigde en de Heilige Geest en God de Vader alle eer aan Hem
  beathirion 30 maart 2019 at 05:31

  Je hebt heel veel aan Jefke gehad, dat weer ik.
  Hij is nu op een betere plaats en wacht daar op je, samen met Jezus.
  Een nieuw begin komt eraan.
  Hou uw oog gericht op wat komen gaat
  Er wacht je een mooie toekomst.
  Dit liedje is voor jou,
  Opwekkingslied 585 Er is een dag….

  Beantwoorden
 2. perdebytjie – benoni – Ek is middeljarig,let wel,glad nie oud nie,met 'n onversadigbare nuuskierigheid oor die wêreld om my.Ek probeer bybly by die nuutste tegnologie,alhoewel ek effe gestremd is in daardie opsig.Dis verskoonbaar,want ek het nie daarmee groot geword nie! Ek is mal oor die natuur en neem graag foto's. Ek is 'n skeptikus en glo moeilik aan onbewysbare dinge. Ons reis baie,meestal in die natuur in.Ek het geen behoefte aan stede mense en museums nie..net stilte en my eie gedagtes.Ek is darem nie heeltemal 'n kluisenaar nie en geniet geselskap en vriende en pret. Ek is lief vir klassieke musiek en speel graag klavier vir my twee honde en ons huishulp.
  perdebytjie 30 maart 2019 at 06:15

  Beste Theo, ek is saam met jou hartseer. Ek weet hoe ’n hond in mens se hart kan inkruip. Hy word deel van jou lewe en jou liefde vir hom is soos vir ’n kind. Mag jy rustigheid daarin vind, dat Jefke ’n besondere lewe geleef het saam met jou en net die beste behandeling ontvang het. Sterkte ek dink aan jou…🐕

  Beantwoorden
 3. beathirion – Tienen – Ik ben een christen,ik lees de Bijbel,het Woord van God,en probeer te doen wat er in staat,met vallen en opstaan lukt het wel,ik leer alle dagen bij,dank zij Jezus Christus de Gekruisigde en de Heilige Geest en God de Vader alle eer aan Hem
  THIRION 30 maart 2019 at 21:58

  Sterkte Theo Herbots, Jefke was een super lieve hond,ik herinner me vooral de momenten dat ik niet meer naar buiten mocht,😁 en dat hij op mijn schoot wou zitten,😀,het is een lieverd, je zal hem erg missen.
  Je bent sterk,hou vol,je komt er wel.
  Je zit nu in het diepste Job-moment.
  Vertrouw op Jezus en je komt er door.
  Jezus ik bid of U Theo wil heel dicht tegen U aan wilt houden,wil U hem troosten,wilt U Theo aub.zijn leefbaar leven terug geven,wil Je zijn talenten gebruiken ten goede,in Jezus Christus Naam Amen

  Beantwoorden
 4. DIERENMISHANDELING || ANIMAL ABUSE - Theo-Herbots-Blogger & Fotograaf 26 september 2020 at 14:34

  […] Lees het artikel KLIK ==>>HIER […]

  Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%