100 motiverende citaten |100 motivational quotes

World’s Fastest

100 motiverende citaten om je de dag door te helpen motiverende citaten artikel

100 motiverende citaten om je de dag door te helpen motiverende citaten artikel

Elke dag presenteert nieuwe uitdagingen en verwachtingen in het leven. Het kan veel zijn om aan te nemen, voor iedereen. Als eigenaar van een klein bedrijf zijn deze dagelijkse verrassingen iets dat u veel te goed kent. Nadat u uw website hebt gemaakt, gaan uw verantwoordelijkheden alleen nog verder van het nemen van een leidende rol tot het oplossen van problemen en vele andere onverwachte verrassingen die horen bij de aard van uw drukke rol. Deze motiverende citaten zijn hier om je een extra duwtje te geven en je innerlijke kracht te versterken. Gebruik ze als een oppepper om te blijven streven naar je doelen en dromen. Ik leerde dat moed niet de afwezigheid van angst was, maar de triomf erover. De dappere man is hij niet die geen angst voelt, maar hij die die angst overwint.

Nelson Mandela – Als je denkt dat het werkt, zie je kansen. Als je denkt dat het niet zal gebeuren, zul je obstakels zien.
Wayne Dyer – Geloof dat je kunt en je bent al halverwege. Theodore Roosevelt – Leer de regels als een professional, zodat je ze kunt breken als een artiest. Pablo Picasso -Doe elke dag één ding dat je bang maakt. Eleanor Roosevelt – Ik ben er niet gekomen door het te wensen of erop te hopen, maar door ervoor te werken. Estée Lauder -Als je het kan dromen, kan je het doen. Walt Disney – Zelfs als je op de goede weg bent, word je overreden als je daar gewoon zit. Will Rogers – Succes is niet definitief, mislukking is niet dodelijk: het is de moed om door te gaan dat telt. Winston Churchill – Kracht komt niet van fysieke capaciteit. Het komt uit een ontembare wil. Mahatma Gandhi – Verdien je elke dag leiderschap. Michael Jordan – Het gaat niet alleen om beter te worden. Het gaat erom anders te zijn. U moet mensen een reden geven om voor uw bedrijf te kiezen. Tom Abbott – De leider moet praktisch zijn en een realist moet toch de taal spreken van de visionair en de idealist. Eric Hoffer – Leiderschap en leren zijn onmisbaar voor elkaar. John F. Kennedy – De pessimist klaagt over de wind. De optimist verwacht dat het zal veranderen. De leider past de zeilen aan. John Maxwell – Alleen kunnen we zo weinig doen; samen kunnen we zoveel doen. Helen Keller – De manier waarop een team als geheel speelt, bepaalt het succes ervan. Je hebt misschien de grootste groep individuele sterren ter wereld, maar als ze niet samen spelen, is de club geen dubbeltje waard. Babe Ruth – Het is verbazingwekkend wat je kunt bereiken als het je niet uitmaakt wie de eer krijgt. Harry Truman – Ik kan dingen doen die je niet kunt, je kunt dingen doen die ik niet kan: samen kunnen we geweldige dingen doen. Moeder Theresa – Het is de lange geschiedenis van de mensheid (en ook dierlijk soort) dat degenen die het meest geleerd hebben om samen te werken en te improviseren de overhand hebben gekregen. Charles Darwin – Degenen die gek genoeg zijn om te denken dat ze de wereld kunnen veranderen, zijn degenen die dat wel doen. Steve Jobs – Probeer een regenboog in iemands wolk te zijn. Maya Angelou – Volg je gelukzaligheid en het universum zal deuren openen waar alleen muren waren. Joseph Campbell – Over een jaar zou je kunnen wensen dat je vandaag bent begonnen. Karen Lamb – Tel de dagen niet, laat de dagen tellen. Muhammad Ali – Streef ernaar geen succes te zijn, maar veeleer van waarde te zijn. Albert Einstein – Bouw je eigen dromen, of iemand anders zal je inhuren om de hunne te bouwen. Farrah Gray – Het is belangrijk om naar de dood te kijken omdat het een deel van het leven is. Het is een trieste zaak, melancholisch maar tegelijkertijd romantisch. Het is het einde van een cyclus – alles moet eindigen. De cyclus van het leven is positief omdat het ruimte geeft voor nieuwe dingen. Alexander McQueen – Je kunt geen creativiteit opgebruiken. Hoe meer je gebruikt, hoe meer je hebt. Maya Angelou – Ik zou liever sterven van passie dan van verveling. Vincent van Gogh – Niets is onmogelijk, het woord zegt zelf: “Ik ben mogelijk!” Audrey Hepburn – Als je kijkt naar wat je in het leven hebt, zul je altijd meer hebben. Als je kijkt naar wat je niet hebt in het leven, zul je nooit genoeg hebben. Oprah Winfrey – Niets duurt eeuwig. Zelfs je problemen niet. Arnold H Glasgow – De enige plaats waar u vóór het werk succes vindt, is in het woordenboek. May V. Smith – Hoop verlaat je nooit, je laat het varen. George Weinberg – Beslis gewoon; hoe gaat het worden, wie je gaat worden en hoe je het gaat doen, en vanaf dat moment zal het universum je uit de weg gaan. Will Smith – Innovatie maakt onderscheid tussen een leider en een volgeling. Steve Jobs – Degenen die jammerlijk falen, kunnen veel bereiken. John F. Kennedy – Ik ben vandaag een succes omdat ik een vriend had die in mij geloofde en ik had niet het hart om hem teleur te stellen. Abraham Lincoln – Het zijn onze keuzes, die laten zien wat we werkelijk zijn, veel meer dan ons vermogen. JK Rowling – Ga totdat je faalt en blijf dan doorgaan. Jason Feifer –
Iemand die nooit een fout heeft gemaakt, heeft nooit iets nieuws geprobeerd.
  • Albert Einstein – Laat het lawaai van de meningen van anderen niet overstemmen

Vriendschap 1

Video’s met spreuken over Vriendschap weliswaar enkel in het Nederlands, maar voor anderstaligen toch ook mooi om te bekijken en naar de muziek te luisteren

Blijf op de hoogte en ontvang updates, Schrijf in op de Nieuwsbrief

Vriendschap 2

Video’s met spreuken over Vriendschap weliswaar enkel in het Nederlands, maar voor anderstaligen toch ook mooi om te bekijken en naar de muziek te luisteren

VOND U HET GEWELDIG?

BEKIJK DAN DE VOLLEDIGE AFSPEELLIJST HIER BENEDEN; OPGELET OPSOMMIGE PC’S OF I-PHONES LUKT HET NIET OM DEZE LIJST AF TE SPELEN, BEKIJK ZE DAN OP MIJN yOU-TUBE-KANAAL VIA DE KNOP ONDER DE VIDEO’S
KLIK HIER VOOR TOEGANG TOT MIJN YOU-TUBE-KANAAL ==>>

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%