Hoe de meest gezochte blogonderwerpen te vinden?

Hoe de meest gezochte blogonderwerpen te vinden

Heb je het moeilijk om een ​​onderwerp te bedenken waarop je kunt bloggen? Heb je geen ideeën meer ? Wil je de lijst met meest gezochte blogonderwerpen? Ben je op zoek naar meer populaire onderwerpen om over te schrijven, zodat je de groei van je blog kunt verbeteren? Als je in een van de categorieën valt, ben je op de juiste plek.

Hier in dit artikel zullen we bekijken op welke manieren u de meest gezochte blogonderwerpen voor uw website kunt vinden.

Als je zelfs aan je blogreis begint, zal dit een goede gids zijn om je te helpen de wereld van onderwerpen en blogs te begrijpen en je helpen het onderwerp voor je gloednieuwe blog te bepalen, zodat je sneller kunt groeien met je lezers.

Met begrip van goede blogonderwerpen, kunt u veel overbodige inspanningen besparen en uw blog sneller laten groeien omdat u alle informatie over de vraag die mensen hebben, heeft. Als je het juiste blogidee hebt, kan het een enorm verschil maken in je inspanningen en kan het je zelfs ertoe brengen om goed geld te verdienen in het eerste jaar van je blogreis.

Ik heb persoonlijk gezien dat veel blogs erg snel opstegen in vergelijking met andere blogs, terwijl ze evenveel inspanningen leverden.

Moet u nu alleen kijken naar de winstgevendheid van de niche en het onderwerp in plaats van uw interesse? Absoluut niet, maar de populariteit en de winstgevendheid van de blog-niche mogen niet over het hoofd worden gezien.

Het hebben van een populaire blog-niche kan je veel helpen in je groei, en dit is de reden waarom het een populaire mening is om voor een niche te kiezen die winstgevend is en je interesseert.

Soms kan het een moeilijke taak zijn om een ​​goed onderwerp te vinden om over te schrijven, wat uw interesse niet schaadt en u regelmatig inhoud laat pushen.

Het meest gezochte blogonderwerp vinden

Nu in dit tijdperk beginnen veel en meer mensen een blog in de hoop dat ze het enorm zullen maken in de blogwereld en op een dag een beïnvloeder kunnen worden. De reden voor deze plotselinge interesse kan variëren van het hebben van een slechte arbeidsmarktsituatie of mensen die uitkijken naar het nemen van controle over financiële vrijheid en ook vanuit huis gaan werken.

Wat de reden ook is, als u ook van plan bent een duik te nemen en overweegt om te leren hoe u een blog kunt starten, kunt u dat ook doen. Het starten van een blog is ook heel gemakkelijk, maar een van de meest voorkomende fouten en het probleem waarmee de meeste beginnende bloggers worden geconfronteerd, is het kiezen van een middelmatige of slechte plek voor bloggen.

Als je het bloggedeelte alleen voor de lol doet, is het helemaal goed, je kunt elke niche kiezen die je wilt, maar als je dit doet om carrière te maken, moet je aandacht besteden aan het blogonderwerp of de niche die je kiest.

De harde waarheid is dat niet elk blogonderwerp de beste is, en de meesten van hen hebben geen goed potentieel om “goed geld” te verdienen. Als je je aandacht wilt richten op het winstgevend maken van je blog, moet je aandacht besteden aan het onderwerp waar je op blogt en idealiter met de onderwerpen met een hogere vraag meegaan.

Als iemand het goed doet in een niche qua geld en winstgevendheid, is er geen reden waarom je het niet kunt doen.

Meest gezochte of bezochte blogs

Wanneer je de tijd neemt om een ​​kijkje te nemen en het onderwerp voor je niche te onderzoeken, vergroot je eigenlijk je kansen om het in je blogreis te maken en een succesvolle blogger te worden.

Het gaat tenslotte om iets waar mensen naar uit kijken en graag willen leren. Met een winstgevende niche, is het gemakkelijk om te promoten, adverteren, partnerprogramma’s van de gerelateerde producten te vinden of zelfs uw eigen producten te lanceren.

Omdat u op zoek bent naar een populaire niche, moet u natuurlijk ook controleren of dit een winstgevende niche is en dat mensen echt bereid zijn om geld uit te geven.

Wat te vermijden?

Er is een veelgemaakte fout die mensen of wannabe bloggers doen tijdens hun reis. De fout wordt enigszins lineair gedaan en het ziet er min of meer als volgt uit:

 • Neem een ​​beslissing om een ​​blog te starten
 • Koop het gewenste domein en stel je blog in met WordPress
 • Begin met het schrijven van inhoud zonder een plan

Dan, als ze eenmaal diep in de blog zitten, begrijpen ze de fout die ze hebben gemaakt. Ze houden niet van waar ze over bloggen of niemand bezoekt de blog alleen omdat het niet winstgevend genoeg is. Natuurlijk, aangezien je hier bent, zul je deze fout ook niet maken.

Dit roept dus een andere vraag op …

Wat zou je moeten doen?

Als je eenmaal hebt besloten en besluit dat je gek genoeg bent om een ​​blog te starten, zou dit je naar de volgende stap moeten leiden, brainstormen . Op zoek naar de blogs en onderzoeken van blogniches die veel geld verdienen en een groot aantal zoekverzoeken krijgen.

Zoek en vind je de meest gezochte blogonderwerpen?

Omdat het slechts het begin van uw blog is, kunt u het blogonderzoek daadwerkelijk gebruiken en uw blog daarop afstemmen.

Het is een groot pluspunt als je een onderwerp in gedachten hebt dat ook een populair blogonderwerp is, maar als je niet weet met welk onderwerp je te maken hebt, hoef je je ook geen zorgen te maken.

In dit geval moet je wat tijd nemen en online op zoek gaan naar populaire blogonderwerpen. Zodra u dit doet, ziet u de trend van populaire onderwerpen voor bloggen.

Iets anders dat je moet begrijpen is dat alleen al het hebben van een populaire blogniche het werk niet ten goede komt, je moet wel waardevolle en nuttige inhoud toevoegen aan je blog om deze te laten werken. Dus, als je van plan bent om gewoon met een populaire blog te gaan en achterover te leunen en te wachten op het krijgen van lezers en gebruikers op je website, vind ik het vreselijk om het ijs voor je te verbreken. Het gaat niet zo gemakkelijk gebeuren.

Maar als u er alles aan doet om uw tijd en inspanningen in uw blog te stoppen, zal het hebben van een populaire blog-niche uw taak gemakkelijker maken.

Algemene bloggingcategorieën:

Als dit is wat je zoekt, heb je het dan gewoon. Hier is een lijst met enkele van de populairste en meest voorkomende categorieën die een grote groep videomakers gebruikt op hun blogs. De hier genoemde categorieën zijn vrij breed, dus zorg ervoor dat je diep graaft en een subonderwerp kiest onder een categorie.

 1. Gezondheid en fitness
 2. DIY-blogs
 3. Schoonheid
 4. Mode
 5. Reisblogs
 6. Eten en koken blogs
 7. Technische blogs
 8. Lifestyle-blogs
 9. Sport-gerichte
 10. Financiën gerelateerde blogs
 11. Opleiding
 12. Humor
 13. Politieke blogs
 14. Gaming blogs
 15. Pet blogs
 16. Nieuws blogs
 17. Auto- en automobielblogs
 18. Movie Buzz-blogs
 19. Persoonlijke blogs
 20. Huisdecoratie
 21. Parenting-blogs
 22. Muziek en muzikanten blogs

Al deze categorieën hebben in het verleden goed gepresteerd en dalen niet als het gaat om populariteit. Als u wilt, kunt u proberen de zoekwoorden te googelen en leert u de best presterende blogs kennen die mensen bezoeken.

Nu, dit is zeker het domein en het meest gezochte trefwoord, maar omdat dit zo zwaar wordt getarget, maakt dit het behoorlijk moeilijk om ook je plek te maken. Wat kun je hiervoor doen?

Je moet dieper ingaan op een niche en je richten op een specifiek deel van die niche. Deze specifieke targeting wordt long tail-trefwoordtargeting genoemd. 

U moet zich concentreren op deze niche-specifieke onderwerpen als u wilt rangschikken op Google. U kunt waarschijnlijk het zoekwoord ‘Reizen’ niet op Google rangschikken, maar als u voor een lang zoekwoord als “Reis op een fiets 101” gaat, heeft u wellicht een betere kans om te worden gerangschikt op Google en het verkeer binnenhalen dat u target.

Waar moet je over bloggen?

Het is goed om alle blogonderwerpen en -niches te hebben die goed zijn in de branche en het is nog leuker om te zien hoeveel zoekopdrachten deze zoekwoorden krijgen.

Nu, aangezien u de populairste blogniches heeft, moet u nadenken over waarover u moet bloggen? Natuurlijk wil niemand tijd verspillen aan het proberen om een ​​blog te bouwen die geen zoekopdrachten krijgt, dus je moet ervoor zorgen dat je met een van de blogs gaat die ik hierboven heb genoemd.

Nu is iets anders waar je op moet letten als het gaat om het kiezen van een onderwerp je interesse. Als je niet geïnteresseerd bent in het onderwerp dat je hebt genomen, is de kans groot dat je geen ideeën en inspiratie meer hebt om je blogtocht voort te zetten.

Lees ook:  dingen die u moet weten over bloggen!

Uiteindelijk doe je dit voor geld, maar het zou veel moeilijk voor je zijn om er een paar te maken als je niet geïnteresseerd bent in de niche. Veel bloggers maken deze fout en verliezen uiteindelijk hun interesse in hun blog en falen later in het groot maken van bloggen.

Dus terwijl u naar goed presterende blogniches moet kijken, moet u ook kijken naar wat u interesseert. Meer geïnvesteerd u bevindt zich in die niche, de kans is groot dat u meer ideeën, meer inspiratie en meer gedetailleerde inhoud op de website zult hebben.

En sindsdien. je kiest het gewenste onderwerp uit de lijst met beproefde onderwerpen, je hoeft je geen zorgen te maken dat je niet groot wordt in je blogreis.

Als je alleen op de romige laag van de blogs wilt targeten, kan ik je ook de top 5 blogs geven, maar nogmaals, hoe aantrekkelijk de getallen ook zijn voor deze blogs, het heeft geen zin als je niet naar je blog leunt. .

HIER IS DE LIJST DIE U ZOEKT:

Top 5 meest gezochte blogonderwerpen (volgens UberSuggest)

 • Modeblogs (18500 zoekopdrachten per maand)
 • Reisblogs (18500 zoekopdrachten per maand)
 • Foodblogs (15000 zoekopdrachten per maand)
 • Lifestyle-blogs (9000 zoekopdrachten per maand)
 • Beauty Blogs (8400 zoekopdrachten per maand)

Het is zeker een band tussen reizen en modeblogs, want het is een onderwerp dat de meeste voorkeur heeft en dat mensen interesseert en houdt. Dit is wat bloggers willen, een onderwerp dat nooit saai kan worden is altijd winstgevend.

Als je bereid bent om aan een van deze blogs te werken, dan is het een goed begin, om eerlijk te zijn. U hoeft zich alleen te concentreren op het werk dat u aan het doen bent voor uw blog. Als je niet consistent bent en nuttige inhoud op je blog plaatst, is de kans groot dat je geen goede dekking krijgt, ongeacht hoe populair de niche is.

Een ander ding dat wordt geleverd met een populaire niche is concurrentie. Je kunt niet verwachten dat je daar naar binnen gaat en gaat bloggen en belachelijk geld gaat verdienen, gewoon omdat het een populaire niche is. Het nadeel van werken met een populaire niche is dat je de concurrentie moet aangaan. Net als jij proberen veel andere bloggers de top te bereiken en worden ze een autoriteitsblog in hun niche, dus je moet uitzoeken hoe je ze achter kunt laten en al het verkeer kunt krijgen dat er is.

De enige sleutel waarop u zich moet concentreren, is consistentie en inspanningen. Geef consequent je beste content en niemand kan voorkomen dat je blog groeit.

Hoe trending onderwerpen te vinden?

Een van de gemakkelijkste manieren om te achterhalen welke onderwerpen voor u werken, is door het op te zoeken. Je moet wat tijd besteden aan het opzoeken van waar je over gaat bloggen.

Dus, je bent gaan zitten en hebt een blog niche bedacht, maar hoe voordelig is dat? Een manier om de populariteit te controleren, is door Google Trends te gebruiken. Als je een blogidee hebt, kun je het in de zoekbalk plaatsen en het laat je zien of de term of het onderwerp waarmee je wilt werken trending is of populair is of niet. Je kunt ook de projecties bekijken over hoe het is gegroeid populariteit of populariteit verliezen.

Je kunt ook verschillende onderwerpen of subonderwerpen die je problemen veroorzaken, vergelijken door te beslissen met welk onderwerp je te maken hebt. U krijgt ook de geolocatie-filter die u een optie geeft om uw zoekopdracht naar een onderwerp of zin voor een specifiek land te filteren. Dit kan je helpen om je publiek te richten op geavanceerde zoekopdrachten als je op zoek bent naar een regionaal zoekwoord en op zoek bent naar het pushen van je content voor een of twee landen. Ook kunt u zien hoe het zoekwoord ook in het verleden heeft gepresteerd. U kunt de gegevens uit 2004 voor elk zoekwoord bekijken.

Op zoek naar jouw onderwerp

Ik weet zeker dat je de lijst met populaire blogonderwerpen die er zijn moet hebben bekeken en erover moet nadenken. Je kunt zeker doorgaan met elk item dat je waardig vindt in de lijst en je bloggen kan beginnen, maar zoals ik al eerder zei, zorg ervoor dat je oprecht geïnteresseerd bent in het onderwerp waarmee je begint. Het onderwerp dat populair is, zal de klus niet klaren als je niet in staat bent om goede inhoud te genereren in die niche en daarvoor moet je behoorlijk wat werk verzetten.

Als je bijvoorbeeld van de niches, sport en muziek houdt, kun je zien met welke je je meer op je gemak voelt en welke je liever in staat zou zijn om goede inhoud te crunchen.

Vervolgens kunt u proberen de populariteit en trend van deze niche te controleren met behulp van de Google Trends-tool. Dit geeft je meer duidelijkheid over je niche.

Laten we zeggen dat je hebt besloten om mee te gaan met de sportnis, je kunt andere bloggers bekijken hoe ze werken en wat ze bieden als het op inhoud aankomt. Verwar dit niet met het stelen van inhoud, je bent er gewoon om te zien wat voor hen werkt. De kans bestaat dat het op dezelfde manier niet voor u werkt, maar u in staat zal stellen om met meer duidelijkheid in gedachten te denken en te zien wat er voor uw blog kan worden gedaan.

Ermee beginnen

Tot nu toe heb je de datum gepusht alleen maar omdat je geen goed onderwerp kon verzinnen of geen genoegen kon nemen met een onderwerp.

Het is nu tijd dat je stopt met uitstellen en begint te doen. Sommigen van jullie zijn misschien wat verdwaald als het gaat om het starten van een blog, omdat mensen het meestal beschouwen als iets dat je codeerkennis nodig heeft en wat niet, maar de realiteit is dat je het gemakkelijk kunt doen zonder een technisch probleem te hebben. Als je een uitgebreide handleiding wilt over het starten van een blog, hier is het .

Lees ook: Biedt blogging hulp bij SEO? Blog SEO Tips

Probeer te evalueren wie je publiek is voordat je aan de inhoud begint te werken. Dit zal u helpen bij het in overeenstemming brengen van uw inhoud. Zodra u uw doelgroep kent, kunt u inhoud schrijven die spreekt naar uw bezoekers en niet over u praat.

Laatste Take Away

Kiezen uit een lijst met populaire niches maakt de reis een beetje eenvoudiger, maar het betekent niet dat bloggen een gemakkelijk ding is om te doen.

Omdat je op het punt staat om de wereld van bloggen te betreden, zul je zien hoe triviaal het kan zijn om een ​​blogger te worden. Er zijn veel dingen die u moet doen om een ​​handvol publiek op te halen en dingen die uw blogberichten interessanter kunnen maken.

Laat het me weten welk onderwerp je interesseerde en waardoor je ervoor gekozen hebt? Als je met eender welk onderwerp uit de lijst hier gaat, zou ik graag jouw denkproces achter die onderwerpselectie willen weten!

Lees Volgende: Hoe legaal beschermen uw blog tegen inhoudsdiefstal?

Je kunt het me laten weten door het op te schrijven!

Als je dit artikel leuk vond en het nuttig vond, kun je het ook met anderen delen!

Uit het Engels vertaald Bron: Over Admin

Solwin Infotech is een snelstgroeiend WordPress-bedrijf voor webontwikkeling. We bouwen geweldige WordPress-plug-ins en thema’s met unieke functies en functionaliteiten