Winter in Tienen-Theo-Herbots-Fotografie

Advertenties

Award winning photographer

Theo-Herbots

About me

YOU CAN TRANSLATE THIS ARTICLE IN 110 LANGUAGES ABOVE MY WEBSITEYOU CAN TRANSLATE THIS ARTICLE IN 110 LANGUAGES ABOVE MY WEBSITE

Net zoals schrijven van verhalen en blogberichten om mijn gevoelens te uiten en te delen, is dit zo ook reeds van in mijn jeugd met fotografie geweest

Evenwel na een verkeerde doktersdiagnose eind 2010 met een bijna fatale afloop, moest ik niet alleen de gevolgen hiervan dragen; bij mijn terugkomst uit het hospitaal bleek ook nog eens dat gans mijn huis was leeggeroofd.

Ook al mijn fotomateriaal en erger, al mijn foto’s en dia’s die ik jarenlang zorgvuldig had bewaard.

Dit viel me emotioneel zo zwaar dat ik jarenlang geen enkele foto meer heb gemaakt.

Aangemoedigd door andere bloggers die me volgen en die prachtige foto’s met me deelden, heb ik een tijd geleden de draad terug opgenomen.

Het deed me deugd dat ik meteen met mijn foto’s bij Vieuwbug in de prijzen viel

Theo-Herbots

RECENT REVIEWS

AWKWARD PHOTOS

MY AWARDS

Als je dit jaar maar één wedstrijd bezoekt …

Als je dit jaar maar één wedstrijd bezoekt …Dan raad ik je aan om de nieuwe Theo-Herbots voorstelling op Vieuwbug te bezoeken. Foto’s met lagen op lagen visuele informatie. Totale hersensmelting zodra je de beelden van Theo-Herbots begint te analyseren. De voorstelling op Vieuwbug was absoluut adembenemend en ik kan het 100% aanbevelen.- Jack Hornet, New York Rhymes 

Absolutely stunning…

Theo-Herbots is een van de beste fotografen in ons leven. Hij is in staat om ons complexe leven te vangen met eenvoudige motieven. De nieuwe voorstelling op Vieuwbug Photography bevat enkele van de beste foto’s van Theo-Herbot uit zijn nieuwe collecties vroege- Jack Hornet, New York Rhymes– Jack Hornet, New York Rhymes

My photo awards

OUR

COMPANY

 

Het heeft voorbije winter slechts één dag genseeuwd in Tienen.

Ik ben heel snel tewerk moeten gaan om deze winterfoto’s te maken, want reeds tijdens het maken zag ik de sneeuw zo wegsmelten.

Door tal van andere belangrijke werkzaamheden, ben ik er niet eerder in geslaagd om deze foto’s hier op deze Blog te plaatsen

 

Bekijk het volledig album KLIK ==>>HIER

“We blijven vooruitgaan, nieuwe deuren openen en nieuwe dingen doen, omdat we nieuwsgierig zijn en nieuwsgierigheid ons steeds weer nieuwe wegen inslaat.”

Walt Disney

Visit my Account

No longer search on the Internet, you will find it here

Negative comment? tell me

Positive comment, say it further

Don’t forget to subscribe to the newsletter and

for immediate access to the fantastic information CLICK == >> HERE

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

One thought on “Winter in Tienen-Theo-Herbots-Fotografie

  1. kyleoyier – Just loving what I do.blogging and to share to inspire others🙂
    kyleoyier 16 augustus 2019 at 20:54

    Nice pic

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%