G Suite

Advertenties

ENGLISH VERSION CLICK == >> HERE

Ik gebruik G Suite voor mijn bedrijf en het heeft mijn team echt geholpen sneller en efficiënter te werken. Ik denk dat u er ook baat bij heeft om het voor uw bedrijf uit te proberen.

Met G Suite richt ik me minder op IT en meer op wat ik graag doe. Ik hoop dat jij er ook van kunt profiteren. Neem gerust contact op met eventuele vragen.

Wat is G Suite?

G Suite is een cloud-gebaseerde productiviteitssuite die teams helpt communiceren, samenwerken en dingen gedaan te krijgen vanaf elke locatie en op elk apparaat. Het is eenvoudig in te stellen, te gebruiken en te beheren, zodat uw bedrijf zich kan concentreren op wat echt belangrijk is.

Miljoenen organisaties over de hele wereld rekenen op G Suite voor professionele e-mail, bestandsopslag, videovergaderingen, online agenda’s, documentbewerking en meer.

Bekijk een video of kom hier meer te weten.

Hier zijn enkele hoogtepunten:

Zakelijke e-mail voor uw domein

Er professioneel uitzien, en dat betekent communiceren als u@uwbedrijf.com. De eenvoudige, krachtige functies van Gmail helpen u om uw merk op te bouwen en tegelijkertijd meer gedaan te krijgen.

Toegang vanaf elke locatie of apparaat

Controleer e-mail, deel bestanden, bewerk documenten, houd videovergaderingen en meer, of u nu op het werk, thuis of onderweg bent. U kunt op een computer, tablet of telefoon verdergaan waar u was gebleven.

Enterprise-managementtools

Robuuste admin-instellingen geven u totale controle over gebruikers, apparaten, beveiliging en meer. Uw gegevens zijn altijd van u en gaan met u mee als u van oplossing wisselt.

START GRATIS PROEFPERIODE

 
            

ALS GOOGLEPARTNER MAG IK U RUIME KORTING AANBIEDEN OP G SUITE

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%