Foto’s, Video’s, programma Wintermagie in Tienen

 

 

<!–

@font-face { font-family: ‘Ubuntu’; font-style: normal; font-weight: 300; src: local(‘Ubuntu Light’), local(‘Ubuntu-Light’), url(https://fonts.gstatic.com/s/ubuntu/v14/4iCv6KVjbNBYlgoC1CzjsGyI.ttf) format(’truetype’); } @font-face { font-family: ‘Ubuntu’; font-style: normal; font-weight: 400; src: local(‘Ubuntu Regular’), local(‘Ubuntu-Regular’), url(https://fonts.gstatic.com/s/ubuntu/v14/4iCs6KVjbNBYlgoKfw7z.ttf) format(’truetype’); } @font-face { font-family: ‘Ubuntu’; font-style: normal; font-weight: 500; src: local(‘Ubuntu Medium’), local(‘Ubuntu-Medium’), url(https://fonts.gstatic.com/s/ubuntu/v14/4iCv6KVjbNBYlgoCjC3jsGyI.ttf) format(’truetype’); } @font-face { font-family: ‘Ubuntu’; font-style: normal; font-weight: 700; src: local(‘Ubuntu Bold’), local(‘Ubuntu-Bold’), url(https://fonts.gstatic.com/s/ubuntu/v14/4iCv6KVjbNBYlgoCxCvjsGyI.ttf) format(’truetype’); } #a a {padding:0;}body {margin:0;padding:0;-webkit-text-size-adjust:100%;-ms-text-size-adjust:100%;}table,td {border-collapse:collapse;mso-table-lspace:0pt;mso-table-rspace:0pt;}img {border:0;height:auto;line-height:100%;outline:none;text-decoration:none;-ms-interpolation-mode:bicubic;}p {display:block;margin:13px 0;}

96 .mj-outlook-group-fix { width:100% !important; }

@import url(https://fonts.googleapis.com/css?family=Ubuntu:300,400,500,700);

<!–

@media only screen and (min-width:480px){ .a {width:100%!important;max-width:100%;}.b {width:50%!important;max-width:50%;}.c {width:220px!important;max-width:220px;}.d {width:33.333333333333336%!important;max-width:33.333333333333336%;} } [owa] .a {width:100%!important;max-width:100%;}[owa] .b {width:50%!important;max-width:50%;}[owa] .c {width:220px!important;max-width:220px;}[owa] .d {width:33.333333333333336%!important;max-width:33.333333333333336%;} .e {text-decoration:none;} @media all and (max-width:480px){ .f td {width:250px!important;} }.g,.g table {display:none!important;font-size:0!important;height:0!important;line-height:0!important;margin:0 auto!important;max-height:0!important;max-height:0px!important;mso-hide:all!important;overflow:hidden!important;width:0px!important;}@media all and (max-width:480px){ .h{font-size:20px!important;}.i{font-size:18px!important;}.j{font-size:14px!important;}.k{font-size:35px!important;}.l{font-size:37px!important;}.m{font-size:23px!important;}.n{font-size:18px!important;}.o{font-size:18px!important;}.p{font-size:18px!important;}.q{font-size:16px!important;}.r{font-size:27px!important;}.s{font-size:18px!important;}.h{line-height:36px!important;}.i{line-height:32.4px!important;}.n{line-height:32.4px!important;}.q{line-height:28.8px!important;} }@media only screen and (max-width:480px){ .t>table>tbody>tr>td {padding:20px 20px 20px 20px!important;} .u>table>tbody>tr>td {padding:20px 20px 20px 20px!important;} .v>table>tbody>tr>td {padding:20px 20px 20px 20px!important;} .w>table>tbody>tr>td {padding:20px 20px 10px 20px!important;} .x>table>tbody>tr>td {padding:20px 20px 20px 20px!important;} .y>table>tbody>tr>td {padding:20px 20px 20px 20px!important;} .z>table>tbody>tr>td {padding:20px 20px 20px 20px!important;} .ab>table>tbody>tr>td {padding:20px 20px 20px 20px!important;} .bb>table>tbody>tr>td {padding:20px 20px 20px 20px!important;} .cb>table>tbody>tr>td {padding:20px 20px 0px 20px!important;} .db>table>tbody>tr>td {padding:10px 20px 20px 20px!important;} .eb>table>tbody>tr>td {padding:20px 20px 20px 20px!important;} .g,.g table {display:none!important;font-size:0!important;height:0!important;line-height:0!important;margin:0 auto!important;max-height:0!important;max-height:0px!important;mso-hide:all!important;overflow:hidden!important;width:0px!important;} .fb,.fb table {max-height:unset!important;max-height:inherit!important;max-height:initial!important;display:unset!important;display:inherit!important;display:initial!important;display:block!important;width:auto!important;width:initial!important;overflow:auto!important;overflow:initial!important;mso-hide:initial!important;height:auto!important;height:initial!important;font-size:inherit!important;font-size:initial!important;line-height:auto!important;line-height:initial!important;margin:auto!important;margin:initial!important;} .gb {width:36px!important;height:36px!important;} .hb {width:12px!important;} .ib>table>tbody>tr>td {padding:20px 0!important;} .jb{font-size:37px!important;} .kb{font-size:24px!important;} .lb{font-size:20px!important;} .mb{font-size:18px!important;} .nb{line-height:37px!important;} .ob{line-height:31px!important;} .pb{line-height:29px!important;} .qb{line-height:28px!important;} .rb {padding:0!important;} .ib>table>tbody>tr>td {padding:20px 0!important;} .sb>table>tbody>tr>td {padding:5px 30px 5px 30px!important;} .tb>table>tbody>tr>td,.ub>table>tbody>tr>td {padding:0!important;} .tb,.ub {display:block!important;max-width:100%!important;width:auto!important;padding:40px 0!important;} .vb>table>tbody>tr>td {padding:0 20px!important;} .tb img,.ub img {max-width:none!important;width:100%!important;} .tb img,.ub img {max-width:none!important;width:100%!important;} .tb>table>tbody>tr>td,.ub>table>tbody>tr>td {padding:0!important;} .tb,.ub {display:block!important;max-width:100%!important;width:auto!important;padding:40px 0!important;} .vb>table>tbody>tr>td {padding:0 20px!important;} .wb {padding-top:16px!important;} } @media only screen and (min-width:480px){ .fb,.fb table {display:none!important;font-size:0!important;height:0!important;line-height:0!important;margin:0 auto!important;max-height:0!important;max-height:0px!important;mso-hide:all!important;overflow:hidden!important;width:0px!important;} .g,.g table {max-height:unset!important;max-height:inherit!important;max-height:initial!important;display:unset!important;display:inherit!important;display:initial!important;display:block!important;width:auto!important;width:initial!important;overflow:auto!important;overflow:initial!important;mso-hide:initial!important;height:auto!important;height:initial!important;font-size:inherit!important;font-size:initial!important;line-height:auto!important;line-height:initial!important;margin:auto!important;margin:initial!important;} .xb>tbody>tr>td {padding:24px 0!important;} .yb {margin-bottom:20px;} .vb>table>tbody>tr>td {padding:20px 0px 20px 0px!important;} .vb.zb>table>tbody>tr>td {padding:20px 30px 20px 30px!important;} .ac {padding:0!important;} .bc.cc table {border-right:1px solid #ffffff!important;} .bc.dc table {border-left:1px solid #ffffff!important;} .w>table>tbody>tr>td {padding:20px 0px 15px 0px!important;} .w.ec>table>tbody>tr>td {padding:20px 30px 15px 30px!important;} }a,a:visited {text-decoration:none;}a,a:active,a:visited,a:hover,a:link {color:#109FFF;}[owa] .tb,[owa] .ub {width:50%!important;}[owa] .fc {width:91%!important;max-width:91%!important;}[owa] .gc {max-width:220px;margin:0 auto;}[owa] .ab>table>tbody>tr>td {padding:20px 30px 20px 30px!important;padding-left:0!important;}[owa] .bb>table>tbody>tr>td {padding:20px 30px 20px 30px!important;}[owa] .hc>table>tbody>tr>td {padding:50px 30px 20px 30px!important;}[owa] .ic {vertical-align:bottom!important;}.jc {width:auto!important;min-width:unset!important;} Wintermagie in Tienen Beleef van vrijdag 6 december t/m zondag 5 januari wintermagische tijden in Tienen! Je vindt alle info ook op http://www.wint

li { text-indent: -1em; } ul li { margin-left: 30px; margin-right: 30px; } ol li { margin-left: 30px; margin-right: 30px; }

@media screen yahoo { .tb img,.ub img {max-width:90%!important;} .kc {width:308px!important;} .xb {background-position:50% 0!important;} .ic {vertical-align:top!important;}tbody tr td div {overflow:visible!important;} }

<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
Kunt u dit bericht niet zien? Open het in een browser
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>

VIDEO’S EN FOTO’S WINTERMAGIE IN TIENEN

<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
 
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
Wintermagie in Tienen Beleef van vrijdag 6 december t/m zondag 5 januari wintermagische tijden in Tienen! Je vindt alle info ook op www.wintermagietienen.be .

Let’s celebrate!

<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
 
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
 
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
 
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>

SCHAATSDORP

Het Winterschaatsdorp is de ideale plek om even uit te blazen na het schaatsen of gewoon gezellig af te spreken met vrienden en familie. Dit kan in de verwarmde zitlounge of aan de verschillende eet- en drankenstanden.  
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
 
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
KERSTBROCANTENCANTEMARKT Gezellig snuisteren naar originele kerstcadeautjes, kan tijdens de nostalgische kersbrocantemarkt op zaterdag 7 december van 10.00 tot 18.00 uur op het Heldensquare en de Kalkmark
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
 
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>

CHRISTMAS TRUCK

De wereldberoemde Coca-Cola Christmas truck komt op woensdag 18 december naar Tienen! De truck van maar liefst 16 meter lang zal zich in de loop van de dag al fonkelend parkeren naast het Winterschaatsdorp. Breng een bezoek aan de kerstman en neem een mooie foto of laat een gepersonaliseerde kersttrui maken. De opbrengst gaat naar het Rode Kruis.
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
 
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>

FEESTSHOPPEN

Een leuke feestoutfit, cadeautjes voor familie en vrienden … Bij de Tiense handelaars vindt zelfs de meest kieskeurige shopper zijn gading. De winkels zijn open op zondag 15, 22 en 29 december van 14.00 tot 18.00 uur. Tijdens de weekends is er extra gratis parkeerplaats op de speelplaats van de VIA-school in de Waaibergstraat.Op zondag 29 december brengen Ensemble Sint-Isidorus en Koperklets om 14.30 en 16.15 uur kerstliederen in het Winterschaatsdorp. Ideaal om even uit te rusten na al dat feestshoppen!
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
 
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>

DE KERSTMAN

Natuurlijk is er ook de vaste afspraak met de kerstman. In zijn prachtig versierde huis in het evenementenloket op de Erfgoedsite (Grote Markt 3) mogen brave kindjes met hem op de foto en krijgen ze een lekkere verrassing..
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
 
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>

APRESSKIPARTY

Voor een gezellige après ski party hoef je echt niet naar winterse oorden. Op zaterdag 21 decembe gooit niemand minder dan DJ Jan Vervloet alle remmen los op de Kalkmarkt vanaf 16.00 uur. Shnapps, een wijn- en gin tonicbar, braadworsten en winterse decoratie maken het feestje af. De toegang is gratis. JAT Event Drivers zorgt voor veilig vervoer.
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>

VOLLEDIGE PROGRAMMA EN UREN OP DE WEBSITE VAN STAD TIENEN.

 

<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
HET VOLLEDIGE PROGRAMMA ==>>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
 
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>

Dit bericht, video’s en meer zijn allemaal gemaakt door

IT Consulting & Services Theo-Herbots
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
Find Out More ==>>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]><![endif]–><!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
Potterijstraat 151 /3300 Tienen 0497127049
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
Delen via:
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
Bekijk mijn website  
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
Gemaakt met ‌  ‌  Geïnteresseerd? ‌  Ontdek meer
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
U ontvangt deze e-mail omdat u een abonnee bent van deze website
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>
<!– [if mso | IE]>
<![endif]–>

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

One thought on “Foto’s, Video’s, programma Wintermagie in Tienen

  1. Pastor Rein – Potterijstraat 110 / 3300 Tienen – Samen met anderen voor Tienen bidden, de Kerk stichten en groeien, 2 kenmerken van Jezus-volgers ontwikkelen; liefde en éénheid. Geestelijk strijden voor ruimte voor christenen, voor licht van God en een geur van Jezus. "Als U niet werkt door mij, blijft er niets dat waarde heeft."
    Rein van 't Veer 8 december 2019 at 19:06

    Goed bezig Theo, groetjes

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%