Video Theo-Herbots EINDEJAARSTRADTIE | NEW YEAR’S TRADITION

You can read this message on my Website in 110 languages.

Het is een traditie geworden dat ik op het eind van het jaar mijn Website een Nieuwe Lay-Out geef aangepast aan de allerlaatste Internet-Technieken.

Daar voeg ik dan ook een reeks video’s bij met

  • deze aankondiging,
  • een eindejaarsboodschap
  • Een belangrijk gebeuren in mijn Prachtige Stad Tienen
  • Een belangrijk gebeuren in mijn leven het voorbije jaar.
  • En een afsluitvideo

Bekijk de serie video’q hier beneden

 

Bezoek ook eens mijn nieuwe Intropagina

Klik hier

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%