Bedankt voor een prachtig 2019 | Thank you for a beautiful 2019

p{ margin:10px 0; padding:0; } table{ border-collapse:collapse; } h1,h2,h3,h4,h5,h6{ display:block; margin:0; padding:0; } img,a img{ border:0; height:auto; outline:none; text-decoration:none; } body,#bodyTable,#bodyCell{ height:100%; margin:0; padding:0; width:100%; } .mcnPreviewText{ display:none !important; } #outlook a{ padding:0; } img{ -ms-interpolation-mode:bicubic; } table{ mso-table-lspace:0pt; mso-table-rspace:0pt; } .ReadMsgBody{ width:100%; } .ExternalClass{ width:100%; } p,a,li,td,blockquote{ mso-line-height-rule:exactly; } a[href^=tel],a[href^=sms]{ color:inherit; cursor:default; text-decoration:none; } p,a,li,td,body,table,blockquote{ -ms-text-size-adjust:100%; -webkit-text-size-adjust:100%; } .ExternalClass,.ExternalClass p,.ExternalClass td,.ExternalClass div,.ExternalClass span,.ExternalClass font{ line-height:100%; } a[x-apple-data-detectors]{ color:inherit !important; text-decoration:none !important; font-size:inherit !important; font-family:inherit !important; font-weight:inherit !important; line-height:inherit !important; } a.mcnButton{ display:block; } .mcnImage,.mcnRetinaImage{ vertical-align:bottom; } .mcnTextContent{ word-break:break-word; } .mcnTextContent img{ height:auto !important; } .mcnDividerBlock{ table-layout:fixed !important; } body,#bodyTable,#templateFooter{ background-color:#002140; } #bodyCell{ border-top:0; } h1{ color:#FFFFFF !important; font-family:Helvetica; font-size:26px; font-style:normal; font-weight:bold; line-height:125%; letter-spacing:normal; text-align:center; } h2{ color:#2D9CE8 !important; font-family:Helvetica; font-size:20px; font-style:normal; font-weight:bold; line-height:125%; letter-spacing:normal; text-align:center; } h3{ color:#505050 !important; font-family:Helvetica; font-size:18px; font-style:normal; font-weight:bold; line-height:125%; letter-spacing:normal; text-align:left; } h4{ color:#2D9CE8 !important; font-family:Helvetica; font-size:16px; font-style:normal; font-weight:bold; line-height:125%; letter-spacing:normal; text-align:center; } .mcnImageCardTopContent,.mcnImageCardRightContent,.mcnImageCardBottomContent,.mcnImageCardLeftContent{ border-radius:6px; } #templatePreheader{ background-color:#002D54; border-top:0; border-bottom:0; } .preheaderContainer .mcnTextContent,.preheaderContainer .mcnTextContent p{ color:#FFFFFF; font-family:Helvetica; font-size:11px; line-height:125%; text-align:left; } .preheaderContainer .mcnTextContent a{ color:#FFFFFF; font-weight:normal; text-decoration:underline; } #templateHeader{ background-color:#002140; border-top:0; border-bottom:0; } .headerContainer .mcnTextContent,.headerContainer .mcnTextContent p{ color:#FFFFFF; font-family:Helvetica; font-size:18px; line-height:150%; text-align:center; } .headerContainer .mcnTextContent a{ color:#FFFFFF; font-weight:normal; text-decoration:underline; } #templateBody{ background-color:#002140; border-top:0; border-bottom:0; } #bodyBackground{ background-color:#FFFFFF; border-radius:5px; } .bodyContainer .mcnTextContent,.bodyContainer .mcnTextContent p{ color:#303030; font-family:Helvetica; font-size:16px; line-height:150%; text-align:left; } .bodyContainer .mcnTextContent a{ color:#2A9AE7; font-weight:bold; text-decoration:none; } .footerContainer .mcnTextContent,.footerContainer .mcnTextContent p{ color:#FFFFFF; font-family:Helvetica; font-size:11px; line-height:125%; text-align:left; } .footerContainer .mcnTextContent a{ color:#FFFFFF; font-weight:normal; text-decoration:underline; } @media only screen and (max-width: 480px){ body,table,td,p,a,li,blockquote{ -webkit-text-size-adjust:none !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ body{ width:100% !important; min-width:100% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ .templateContainer{ max-width:600px !important; width:100% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ .mcnRetinaImage{ max-width:100% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ .mcnImage{ height:auto !important; width:100% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ .mcnCartContainer,.mcnCaptionTopContent,.mcnRecContentContainer,.mcnCaptionBottomContent,.mcnTextContentContainer,.mcnBoxedTextContentContainer,.mcnImageGroupContentContainer,.mcnCaptionLeftTextContentContainer,.mcnCaptionRightTextContentContainer,.mcnCaptionLeftImageContentContainer,.mcnCaptionRightImageContentContainer,.mcnImageCardLeftTextContentContainer,.mcnImageCardRightTextContentContainer,.mcnImageCardLeftImageContentContainer,.mcnImageCardRightImageContentContainer{ max-width:100% !important; width:100% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ .mcnBoxedTextContentContainer{ min-width:100% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ .mcnImageGroupContent{ padding:9px !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ .mcnCaptionLeftContentOuter .mcnTextContent,.mcnCaptionRightContentOuter .mcnTextContent{ padding-top:9px !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ .mcnImageCardTopImageContent,.mcnCaptionBottomContent:last-child .mcnCaptionBottomImageContent,.mcnCaptionBlockInner .mcnCaptionTopContent:last-child .mcnTextContent{ padding-top:18px !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ .mcnImageCardBottomImageContent{ padding-bottom:9px !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ .mcnImageGroupBlockInner{ padding-top:0 !important; padding-bottom:0 !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ .mcnImageGroupBlockOuter{ padding-top:9px !important; padding-bottom:9px !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ .mcnTextContent,.mcnBoxedTextContentColumn{ padding-right:18px !important; padding-left:18px !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ .mcnImageCardLeftImageContent,.mcnImageCardRightImageContent{ padding-right:18px !important; padding-bottom:0 !important; padding-left:18px !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ .mcpreview-image-uploader{ display:none !important; width:100% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ h1{ font-size:24px !important; line-height:125% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ h2{ font-size:20px !important; line-height:125% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ h3{ font-size:18px !important; line-height:125% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ h4{ font-size:16px !important; line-height:125% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ .mcnBoxedTextContentContainer .mcnTextContent,.mcnBoxedTextContentContainer .mcnTextContent p{ font-size:18px !important; line-height:125% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ #templatePreheader{ display:block !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ .preheaderContainer .mcnTextContent,.preheaderContainer .mcnTextContent p{ font-size:14px !important; line-height:115% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ .headerContainer .mcnTextContent,.headerContainer .mcnTextContent p{ font-size:18px !important; line-height:125% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ .bodyContainer .mcnTextContent,.bodyContainer .mcnTextContent p{ font-size:18px !important; line-height:125% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ .footerContainer .mcnTextContent,.footerContainer .mcnTextContent p{ font-size:14px !important; line-height:115% !important; } } <!–
View this email in your browser
 
<!–

–>
 
<!–

–>


BETREFT:

MIJN VERWEZENLIJKINGEN IN 2019 DANKZIJ U

TIENEN: 31/12/2019


 
<!–

–>
Bedankt, echt waar.

Terwijl het nieuwe jaar op ons afkomt, gaan mijn gedachten en diepste “dank u” uit naar al diegenen die mijn succes mogelijk hebben gemaakt.

Bedankt voor de aanmoedigingen die me de kracht gaven voor de start van mijn nieuwe zaakBedankt voor alle mooie berichten en likes je in 2019 met me hebt gedeeld op mijn Blog

Bedankt voor het delen van mijn berichten op Social-Media samen met positieve commentaren

Bedankt voor alle feedback en suggesties die je de tijd hebt genomen om mij te geven: jij bent de motor die mij helpt mijn producten en diensten elke dag te verbeteren.

Bedankt voor Uw steun en geduld toen we mekaar op de weg tegen het lijf liepen.

Bedankt voor je warme waardering toen ik functies introduceerde die je werk gemakkelijker maakten of je een glimlach gaven.

Bedankt dat je voor IT Consulting & Services Theo-Herbots hebt gekozen! Ik kijk ernaar uit om u in 2020 nog betere, rijkere ontwerptools te bieden.

Bedankt voor Uw kostbare tijd om dit ganse bericht te lezen.

En vooral bedankt voor Uw Vertrouwen

De beste wensen voor deze feestdagen en voor een echt gelukkig nieuwjaar.
Theo-Herbots                                                                     
En alvast mijn eindejaarswensenVergeet niet, als U de prachtige video’s met Nieuwjaarswensen hebt bekeken, terug te keren naar deze pagina om ook al de andere, Fantastische dingen die ik heb verwezenlijkt te bekijken.

Even geen tijd? Dat ken ik, sla dit bericht dan op in een map en bekijk het wanneer U meer tijd heeft.

“Geloof me, U zal er geen spijt van krijgen”

Bekijk mijn Eindejaarswensen ==>>


Bedankt, diegenen die me aanmoedigden om mijn Unieke programma terug op te starten, een programma waar ik enkele jaren geleden mee gestopt ben omdat ik het verlies van een dierbaar iemand niet kon verwerken

Bedankt diegenen die me al die jaren hebben gesteund om dat verlies te verwerken
“Begin er nog vandaag mee.”

“Vandaag beginnen is de basis voor een Gezond en Gelukkig leven naar de toekomst”

“Vandaag ongezond leven is de basis van veel ellende en miserie naar de toekomst”


Wilt U iets doen aan Uw gezondheid en aan dat van diegenen die U dierbaar zijn?
Bekijk dan deze video’s omtrent mijn Unieke en énige programmaBEKIJK DE VIDEO’S ==>>Bedankt diegenen die me door hun aanmoedigingen de kracht gaven om
Mijn oude Hobby Fotografie terug op te nemen


Bekijk mijn Awards

Click Me!


Stroomlijn uw communicatie en verhoog uw merk met de veelzijdige en hoogwaardige Synergy-oplossingen die IT Consulting & Services Theo-Herbots u biedt. 
Geloof me, ik meen het als ik U zeg dat ik “BETAALBARE” en toch “DEGELIJKE”  Internetdiensten ga aanbieden

VERNEEM MEER ==>>

 
<!–

–>
 
<!–

–>
Copyright @2019 [IT Consulting & Services Theo-Herbots], All rights reserved.

                                                     Schrijf in op onze Nieuwsbrief en blijf op de hoogte via mail.

Wij houden evenmin van Spam als U, Uw gegevens worden “NIET” gedeeld aan Derden

                                                     
“Bekijk de video’s en verneem waarom reeds meer dan 4800 Prachtige mensen deze keuze hebben gemaakt”
BEKIJK DE VIDEO’S ==>>

CONTACT NEMEN MET IT Consulting & Services Theo-Herbots

WAS NOG NOOIT ZO EENVOUDIG

  • Vragen stellen of opmerkingen maken
  • Een afspraak boeken
  • Documenten, Video’s of eender wat delen
  • Dat en nog veel meer
  •  ONZE WEBSITE DOET “AL HET WERK” VOOR  U, “ALLES” VAN OP EEN EN DEZELFDE PLAATS

TIJD EN MOEITE GESPAARD VOOR U !!!!


CONTACT ==>>!


 
photo
IT Consulting & Services Theo-Herbots wij zijn ook aanwezig op Social-Media Is er voor U elke dag , OPNIEUW
0497127049
herbafittheoherbots@gmail.com
https://groetenuittienen.blog/
Potterijstraat 151 / 3300 Tienen
http://gravatar.com/theoherbots
 

Dat is wat IT Consulting & Services Theo-Herbots doet
BEKIJK DE LINK EN ZIE WAT IK U BIED https://www.cloudhq.net/s/f2ac81817a55d0 by Theo Herbots  |  2019-11-11  |  50
                 


 

Thank youfor a great 2019

I wish you a happy and prosperous 2020

 
Bedankt

voor een prachtig 2019

Ik wens U een Gelukkig en voorspoedig 2020


Image

Jullie hebben allemaal bijgedragen aan het bereiken van

de ambitieuze doelen die we ons dit jaar bij IT Consulting & Services Theo-Herbots hadden gesteld

Tot ziens op de website voor een prachtig 2019


You have all contributed to achieving the ambitious goals we set this year at IT Consulting & Services Theo-Herbots

See you on the website for a beautiful 2019

YOUR HAPPY CEO

Image

BEZOEK | VISIT WEBSITE ==>>

Theo-Herbots Gezondheid-Blog & Fotografie || Health-Blog & Photography

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil op deze Blog al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in categorieën alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag
%d bloggers liken dit: