PRESTATIE

Prestatie: 6-jarig jubileumGefeliciteerd met je jubileum bij WordPress.com!Je hebt je 6 jaar geleden geregistreerd op WordPress.com.Bedankt voor het gebruiken van onze service! Ga zo door met bloggen.

About Us

Ik doe dingen een beetje anders dan anderen , en dat is de manier waarop ik het leuk vind !

THEO-HERBOTS BLOGGER IN HEART AND SOUL

MIJN VERHAAL

HOE HET BEGON

De aard van het beestje

Jarenlang ben ik een goede bron geweest voor diegenen die inspiratie, hulp of advies zochten. Ik heb uiteindelijk besloten om die rol ook echt uit te dragen. Ik begon te schrijven over mijn passies, mijn gedachten en nieuwsgierige verwonderingen over onze wereld. Ik begon Theo-Herbots-Blog met een missie om anderen een idee te geven van wat er in mijn hoofd omgaat en ik ben er sinds die tijd mee bezig geweest.

Neem de tijd om de blog te verkennen, lees enkele interessante blogs en aarzel niet om contact op te nemen als je samen aan een project wilt werken.

Natuurlijk nieuwsgierig

Welkom bij Theo-Herbots Blogger in Hart en ziel, mijn eigen passieproject dat gevuld is met unieke en boeiende content. Ontdek mijn website en alles wat ik te bieden heb; misschien zal Theo-Herbots Ervaringsdeskundige ook jouw eigen passies doen ontbranden.

ALLE INFORMATIE

De aard van het beestje

Jarenlang speelde ik onbewust een behulpzame rol voor bekenden die inspiratie, hulp of advies zochten. In 2000 besloot ik om van die rol mijn professie te maken en er bewust mee bezig te zijn. Ik begon over mijn passies, mijn gedachten en mijn ongebruikelijke gedachtegangen over onze maatschappij te schrijven. Ik hebTheo-Herbots Ervaringsdeskundige  opgericht met de missie anderen een idee te geven van wat er in mijn hoofd omgaat en het is een overweldigend succes geworden.

Het wordt ons allemaal verteld: “leef je leven ten volle”. Ik ben bezig om precies dat te doen. Bij IT Consulting & Services Theo-Herbots kan ik mijn passie kwijt en kan ik mijn trouwe lezers een indruk geven van wat me inspireert in deze gekke wereld. Dus ga er lekker voor zitten en lees rustig verder om te vernemen wat ik U kan bieden op het Internet.
Bezoek de Website hier beneden.

Mijn eerste website die ik begon

https://wieistheoherbots.com/

Was een succes, maar omdat ik iemand ben die van experimenteren houdt, wou ik al eens een andere Template gebruiken en daarom begon ik met de site waar U nu op terechtgekomen bent.

Toen ik begon te bloggen, hebben er velen gelachen omdat zij niet konden geloven dat dit een succes ging worden, maar zij hadden het mis.

Bekijk maar eens het widget hier beneden dat ik pas 2 jaar geleden heb aangebracht (Dus wat U ziet is het resultaat van de laatste twee jaar) dit wordt om de 24 uur aangepast met de laatste gegevens

abrief6_l079ju (1)

   Free counters! Free counters!  

VOLG BLOG PER MAIL

Wij houden evenmin van Spam als U. Uw gegevens word”n “NIET” gedeeld met derden

Voeg je bij 17K andere abonnees

MEER STATISTIEKEN KLIK ==>>HIER

Ik ben in min leven geconfronteerd geweest met 3 grote sociale problemen

  • Alcoholisme
  • Zelfdodingen en
  • Armoede.

Gezien de vele taboes die hierover zijn en als ervaringsdeskundige, ben ik een totaal nieuwe Blog begonnen om van uit mijn ervaringen, anderen hulp te bieden

Er zal voornamelijk gehandeld worden rond de drie problemen waar ik mee geconfronteerd geweest ben, maar ook andere sociale problemen zullen uiteraard aan bod komen

unnamed-16 (8) BEZOEK OOK EENS DEZE WEBSITE KLIK ==>>HIER

IK VIND DIT ZO GEWELDIG DAT IK HET FIJN ZOU VINDEN INDIEN U HIER BENEDEN EEN REACTIE ZOU WILLEN PLAATSEN EN DELEN VIA SOCIAL-MEDIA MET DE DEELKNOPPEN HIER BENEDEN

Door Blogger-Network-Theo-Herbots

Beste lezer, Mijn naam is Theo-Herbots en ik ben een gepassioneerde blogger en fotograaf uit België. Ik heb altijd al een passie gehad voor het vastleggen van mooie momenten en het delen van mijn ervaringen met anderen. Op mijn blog schrijf ik over allerlei onderwerpen, zoals reizen, lifestyle, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het belangrijk om mensen te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Naast mijn blog ben ik ook actief als fotograaf. Ik maak graag foto's van de natuur, steden en mensen. Mijn doel is om de schoonheid van het leven vast te leggen en anderen te laten zien hoe mooi de wereld kan zijn. Ik hoop dat je door het lezen van mijn blog en het bekijken van mijn foto's geïnspireerd raakt en geniet van al het moois dat het leven te bieden heeft. Met vriendelijke groet, Theo-Herbots Ps: Het zou Geweldig 👍zijn 1)indien U een reactie zou willen geven hier beneden 2) Mijn berichten zou willen delen op Sociale-Media met de Deelknoppen onder elk Bericht Alvast bedankt 😀💞

WEES NIET VERLEGEN, SCHRIJF HIER BENEDEN ⬇️⬇️ UW REACTIE ZIJ IS VAN HARTE WELKOM

Follow || Volg

Thanks || Bedankt

Follow us on Social Media

Ontdek meer van #Theo-Herbots-Blogger & Fotograaf -Photographer

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder