De kunst van het creëren van magie met je camera ||The art of creating magic with your camera

Maak kennis met ViewBug community lid en Franse fotograaf marcwildpassion. Marcwildpassion deelt een aantal van zijn favoriete beelden en het unieke verhaal erachter.

Uw foto’s zijn erg creatief! Kun je 3 snelle tips delen om fotografie te verbeteren?

1. Denk na over uw samenstelling zelfs bij de verjaardag van uw baby. Denk aan de regel van de derde totdat het een reflex wordt.

2. Houd je aan de eenvoudige parameters van je camera. Gebruik modus A en speel met de DOF, de ISO wordt automatisch geselecteerd.

3. Beweeg 20cm tot 50cm omhoog, omlaag, naar de ene of naar de andere kant van waar je staat en altijd met je oog op de camera.

Deze foto is zeer uniek, wat is uw favoriete ding over?

De geografie van die plaats; de Nationale Bibliotheek in Parijs, Frankrijk. De rode rook en ballon waren allemaal gepland en geplaatst in het frame. Het is moeilijk te slagen in het spelen met rook op een winderige dag, omdat de rook is zeer veelzijdig en onderworpen aan de wind. Hier waren de rode rook en de rode ballon perfect in het frame voor een paar seconden met het model nog zichtbaar in de rook. Dat soort rook werkt voor 1 minuut of 2 maximum, dus dat soort scheuten zijn vrij complex te verkrijgen in een winderige omgeving en wat geluk is inderdaad welkom. Het tweede aspect is dat rook niet altijd wordt verwelkomd in openbare plaatsen als deze, dus in alle gevallen na een of twee proeven, bent u zeker te krijgen bezocht door de veiligheid mensen.

Hoe heb je deze foto genomen?

Deze foto is genomen in de zee bij Miami Beach in juli 2014. Het mooie hier is dat het waterniveau niet zo diep is en ondanks dit, kwam een kleine golf en vernietigde mijn camera! De les: Draag altijd een waterbeschermingskit bij het fotograferen met water. Het model zweefde in de zee en werd gevangen in natuurlijk licht in de vroege ochtend. Ik heb wat in een andere plaats in Florida en we zagen veel Stingrays tijdens de shoot en dat was een beetje eng.

Dit is een andere unieke foto, u delen een snelle tip over hoe je je modellen om samen te werken met uw ideeën?

Ik heb geluk gehad. Audrey, het model heeft gewerkt met mij op vele conceptuele foto’s voor jaren en we erin geslaagd om vertrouwen te houden, zelfs als ik vreemde ideeën. Dit is geen kleine vis. In de temperatuur van een studio kun je niet lang met de vis spelen, dus snelheid is belangrijk. Licht / Stobe testen wordt gedaan wanneer de vis gekocht in de vis-markt is in de koelkast net voordat de make-up begint; de temperatuur houdt de vis vers. Zoals je zien speelt de hand van het model een rol in het beeld, maar het is ook om de vis te houden. Aan het eind van de dag heb je een foto en een maaltijd.

Wat is het verhaal achter deze foto?

POV is een van de belangrijkste succesfactoren, maar in veel gevallen, heb je je foto in gedachten en dan beweeg je rond je POV te krijgen willen u wilt. Ik heb altijd een snel zicht op de locatie om te selecteren waar het model en mezelf te plaatsen. Maar je moet een kleine stem ergens te vertellen u “bewegen”, kijken naar andere hoeken / perspectieven als soms heb je iets goeds, maar het kan nog beter vormen een ander perspectief.

Trocadero in Parijs is een van mijn favoriete plekken voor mode-achtige fotografie. Het wordt bezocht door minstens een miljoen toeristen per jaar en het geeft een prachtig uitzicht op de Eiffeltoren. hij belangrijkste probleem in deze plek is om het leeg te krijgen, je moet er voor de zonsopgang. We noemen de Eiffeltoren de Oude Dame. Zelfs in staal, deze constructie toont transparantie door het ontwerp en ik wilde een jonge dame (Alex) en de oude dame tegenover elkaar in een zeer vroege ochtend mooie lichte omgeving vast te leggen. Emilie Bastet de jurk ontwerper, maakte deze transparante jurk die perfect paste bij de bedoeling van het hebben van een glamour / mode uitzicht en tinten met de transparantie van de jurk. Alex is perfect dragen en het is een prachtige jurk. Zelfs als ik een grote fan van de oude dame, zou ik zeker de jongeren als een sterke concurrent.

Theo-Herbots-Een Nieuwe manier van Fotografie

Verneem alles over
Het hoe en het waarom
Ik Fotografeer
LAAT U BEKOREN

VERNEEM MEER

FOTOGRAFIE-CURSUSSEN

Wilt U uitblinken met Uw Foto’s?
Volg deze cursussen

VERNEEM MEER

Natuurfotografie

Bekijk de video en de beschrijving
Waarom ik het doe

VERNEEM MEER

DIEREN-FOTOGRAFIE

Bekijk de video
En de beschrijving

VERNEEM MEER

HUWELIJKS-FOTOGRAFIE

BEKIJK DE VIDEO
En alle informatie

VERNEEM MEER

PORTRET-FOTOGRAFIE

Bekijk de prachtige Foto’s

VERNEEM MEER

STRAAT-FOTOGRAFIE

Moeilijker dan U denkt
Bekijk de video
En de uitleg

VERNEEM MEER

BLOEMEN-FOTOGRAFIE

Is er iet mooiers dan Bloemen?
Bekijk het hier

verneem meer

STILLEVEN-FOTOGRAFIE

Bekijk de video
En de beschrijving

VERNEEM MEER

EVENEMENTEN-FOTOGRAFIE

Bekijk de volledige uitleg

VERNEEM MEER

KINDER-FOTOGRAFIE

Een zeer geliefd onderwerp
voor iedereen

VERNEEM MEER

AWARDS

VERNEEM MEER
Over mijn AWARDS

VERNEEM MEER

FOTOWEDSTRIJDEN

Doe mee aan de Fotowedstrijden

Read More

Theo-Herbots korte verhalen schrijver

Ik hou me ook bezig met
schrijven

Read More

Theo-Herbots Stadsjournalist

Ik ben steeds meer bezig
Met Stadsjournalistiek
Vooral over mijn Prachtige Stad
Tienen

Read More

Theo-Herbots-Ervaringsdeskundige Alcoholisme

Ik hoop
Om met mijn getuigenis
Anderen te kunnen helpen
Op weg naar een Gelukkig en nuchter leven

Read More

FOTO-BERICHTEN

In de categorie

Fotografie-Cursussen

Ben je geïnspireerd? Volg marcwildpassion om meer van zijn geweldige beelden te zien en de toekenning van de foto’s die u verbazen!

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

One thought on “De kunst van het creëren van magie met je camera ||The art of creating magic with your camera

  1. De kunst van het creëren van magie met je camera ||The art of creating magic with your camera – Mellissify 24 augustus 2020 at 09:49

    […] De kunst van het creëren van magie met je camera ||The art of creating magic with your camera […]

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%