CORONA-NIEUWS Coronabesmetting Hoopgevend nieuws ||Corona contamination Promising news

Advertenties

CORONA-NIEUWS ||Hoopgevend nieuws: “Na coronabesmetting blijf je jarenlang immuun”

 Aaron Verbrugghe 1 uur geleden“Regering heeft woord gehouden”Leuvens actiecomité wil Julian Assange eren met straatnaam of…

© Metro

Een cruciale vraag in de strijd tegen het coronavirus en de te volgen strategie is hoe lang je na een coronabesmetting immuun blijft tegen het virus. Wetenschappers komen nu met sterk bewijs dat mensen voor lange tijd, mogelijk jaren, immuun zijn. Dat meldt The Guardian.

Onderzoekers van de New Yorkse Rockefeller University ontdekten dat het immuunsysteem zich niet alleen het virus blijft herinneren, maar ook de kwaliteit van de beschermende antilichamen verbetert nadat de infectie voorbij is. Dringt het coronavirus voor een tweede keer je lichaam binnen dan is je immuunsysteem dus snel en goed in staat om het te verdrijven.

“Dit is heel goed nieuws”, klinkt het bij Michel Nussenzweigr van de Rockefeller University. “De verwachting is dat mensen in staat zijn om snel antilichamen te produceren en meerdere keren een infectie kunnen weerstaan.”

Potentieel voor jaren bescherming

Het is niet exact geweten hoelang het geheugen van ons immuunsysteem het virus opslaat, maar Nussenzweig zegt dat je potentieel voor jaren beschermd bent. De ontdekking kan verklaren waarom herbesmettingen tot nu toe zo zeer zeldzaam zijn. Het zou ook betekenen dat er geen risico meer zal zijn op een derde golf.

Het bericht Hoopgevend nieuws: “Na coronabesmetting blijf je jarenlang immuun” verscheen eerst op Metro.

Bekijk alle informatie

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%