Hoe de tekenen van veroudering te bestrijden ||How to Fight the Signs of Aging

beu by organo

Hoe de tekenen van

veroudering te bestrijden

Vroegtijdige huidveroudering is een van de belangrijkste zorgen als het gaat om uw huid, en met goede reden! Zelfs wanneer het een normaal proces is, u een aantal slimme levensstijlkeuzes maken om er stralend en jong uit te zien, ondanks de jaren op uw ID. beU stelde deze lijst samen met best practices om er op je best uit te zien, ongeacht de leeftijd.

Zonnebrandcrème

is je beste vriend

De zon mag dan fel en warm zijn, maar het produceert foto veroudering! Het is een van de belangrijkste agenten die betrokken zijn bij het verschijnen van rimpels, vlekken en pigmentatie. Maar je hoeft niet bang te gaan uit te gaan als je een eenvoudig ding elke dag voor het uitgaan (of niet): breng zonnebrandcrème.

Zonnebrandcrème bestrijdt UV-B straling, de boosdoener van veroudering en die plekken die beginnen te verschijnen met de tijd. Zorg ervoor dat u een hoge SPF gebruikt voor maximale bescherming en vermijd de momenten waarop het licht op zijn hoogtepunt is (11 tot 4 in de zomer).

Retinol gebruiken

Retinol gebruiken

Uw gids voor Retinol

Je hebt misschien het woord Retinol in veel van je huidverzorgingsproducten gezien, maar weet je echt wat het is en alle voordelen die het met zich meebrengt voor je routine? Laat ons u de geweldige onderdelen van beU-producten laten zien, zodat u uw klanten beter adviseren over uw volgende verwensessie.

Wat is Retinol?

Retinol is een stof die afkomstig is van de synthese van vitamine A, bekend in de cosmetica-industrie voor zijn anti-aging eigenschappen. In contact met uw huid, het stimuleert de productie van collageen, het bevorderen van de omzet van uw huidcellen, het versnellen van het vernieuwingsproces van uw huid.

Retinol maakt deel uit van een grote familie van andere “retinoïden”, afgeleid van vitamine A of gecombineerd met andere stoffen. Je hebt misschien gehoord van: retinoïnezuur (vitamine A1), retinyl palmitaat (palmitisch zuur en vitamine A), en retinyl linoleaat.

Ze worden allemaal gebruikt in huidverzorgingsproducten, in verschillende concentraties om het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels, pigmentatie en zelfs acne problemen te verminderen. De beU Retinol Anti Aging Moisturizer bevat Retinyl Palmitate die helpt om het uiterlijk van fijne lijntjes en fotoaging te verminderen.

Voordelen van Retinol

De ongelooflijke voordelen van Retinol in het bevorderen van collageen productie maakt het een ongelooflijk ingrediënt om te helpen rimpels en fijne lijntjes te voorkomen. Retinol heeft ook bewezen nuttig te zijn bij het ondersteunen van acne controle en preventie. Het verbetert cellulaire regeneratie en ondersteunt collageen productie van de opperhuid, het voorkomen van littekens van puistjes.

Het maken van Retinol deel van uw huidverzorging routine zal aanzienlijke resultaten laten zien. Experts raden het gebruik ervan vanaf jonge leeftijd (20’s) om een gezonde huid te bevorderen en in uw 30’s om te beginnen met het bestrijden van de tekenen van leeftijd.

U zult weten retinol werkt omdat uw huid zal kijken verfrist en vernieuwd op een dagelijkse basis. Het helpt om de celomzet van uw huid te verhogen die zijn textuur en verschijning zeer kan verbeteren. Zorg ervoor dat beU een must-have product in uw beauty routine.

De beU Retinol Anti Aging Moisturizer herenigt al die geweldige voordelen in een zachte en natuurlijke crème. Het is een pH-gebalanceerde crème met retinylpalmitaat die helpt het uiterlijk van rimpels en fotoaging te verminderen, evenals vitamine E die fungeert als een antioxidant. De actieve ingrediënten van deze krachtige moisturizer glad en verzachten de huid.

Ook bekend als vitamine A, retinol is een van de meest populaire verbindingen in anti-aging crèmes en behandelingen. Deze vitamine egileert de pigmentatie veroorzaakt door blootstelling aan de zon en verhoogt ook de productie van collageen, waardoor uw huid meer elasticiteit en vocht om externe agenten gezicht.

Sommige studies hebben aangetoond dat Retinol is nuttig bij de ondersteuning van acne controle en preventie. Het verbetert cellulaire regeneratie en ondersteunt collageen productie van de opperhuid, het voorkomen van littekens van puistjes.

De beU Retinol Anti Aging Moisturizer is een van de meest zachte retinol-gebaseerde producten in de markt, met pH-gebalanceerde crème met retinyl palmitaat die helpt het uiterlijk van rimpels en fotoaging te verminderen. Het bevat ook vitamine E die fungeert als een antioxidant, verzachten en verhelderen van uw huid.

Stoppen met roken en meer bewegen

Stoppen met roken en meer bewegen

Uw levensstijl speelt een belangrijke rol in het verouderingsproces. Slechte gewoonten zoals roken, kan versnellen de oxidatie van cellen, wat leidt tot rimpels, saai uiterlijk en vlekchiness. Maar sinds het verleden is in het verleden … u beginnen met het ontwikkelen van nieuwe, gezonde gewoonten om het verouderingsproces van de huid uit te stellen.

Oefenen op een dagelijkse basis, zelfs als het voor slechts 15 minuten, heeft aangetoond dat de bloedsomloop te verbeteren en het uiterlijk van uw huid te verbeteren door het vergieten van onzuiverheden in je zweet.

Gezond eten helpt ook: hydrateer voortdurend, zorg ervoor dat groenten en fruit als nietjes op uw maaltijden en vermijd verzadigde vetten.

THEO-HERBOTS

BEDANKT VOOR

  • UW BEZOEK
  • UW VERTROUWEN
  • UW REACTIES
  • UW INSCHRIJVING OP DE NIEUWSBRIEF
  • EN DELEN OP SOCIAL-MEDIA
VERNEEM MEER OVER de producten
Klik hier

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%