Koffie cadeau gids voor koffieliefhebbers ||Coffee gift guide for coffee lovers

Advertenties

Koffie cadeau gids voor koffieliefhebbers

Koffie cadeau gids voor koffieliefhebbers

‘Tis het seizoen! Vakantie zijn hier en het denken van geschenken kan een gedoe, vooral voor degenen die het allemaal hebben of genot in de eenvoudige geneugten van het leven, zoals koffie … Maar ORGANO is hier om uw dag te redden en u een paar suggesties te geven op basis van de nieuwste trends in de koffiewereld.

Check onze 2020 Gift Guide en dit bericht om een aantal goede cadeaus te vinden voor de koffieliefhebbers in uw kring.

Een koffieabonnement

Je zou kunnen zeggen dat koffie is het bloed van deze persoon … dus waarom niet een constante bron van smaken en energie? U proberen het opzetten van de AutoShip optie in ShopOG om ervoor te zorgen dat ze hun koffie fix elke maand! U kiezen uit: Gourmet Black Coffee, King Of Coffee,Café Latte, Café Mocha en Café Supreme.

Een slimme mok

Koffie laten gaan koud wordt beschouwd als een zonde … en een totale verspilling! Laat dit niet weer gebeuren en geef een Smart Mug of een Coffee Mug Warmer om koffie te houden in die sweet spot, op elk moment van de dag.

Een slimme mok

Een koffietafelboek

Het kan gaan over koffie, of niet, maar als de koffiekenner in je leven ook nieuwsgierig is naar de geschiedenis en variëteiten van deze geweldige drank, kun je The World Atlas of Coffee van James Hoffman of Craft Coffee: A Manual van Jessica Eastocadeaudoen.

Een handheld melk Frother

Als je van je cappuccino pluizig en schuimig houdt, is dit het perfecte cadeau! Het duurt slechts een minuut en is handig als je niet gaan naar uw favoriete coffeeshop.

Een handheld melk Frother

Het geven van een mindful cadeau deze vakantie is mogelijk met ORGANO. Bekijk onze Gift Guide en mis de kans niet om je dit seizoen om je zorg te laten zien!

THEO-HERBOTS

BEDANKT VOOR

  • UW BEZOEK
  • UW VERTROUWEN
  • UW REACTIES
  • UW INSCHRIJVING OP DE NIEUWSBRIEF
  • EN DELEN OP SOCIAL-MEDIA
VERNEEM MEER OVER de producten
Klik hier

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%