SNEEUWPRET IN TIENEN KORT VAN DUUR ||SNOW FUN IN TIENEN SHORT OF DURATION

Toen ik op vrijdag 15/02/2021 hoorde dat er op zaterdag een sneeuwzone over België zou trekken, maar dat er reeds op zondag snel een dooi zou volgen, heb ik alles klaargemaakt voor een winter-foto-reportage.

Door de opwarming van het klimaat, zijn er de laatste jaren niet veel kansen meer geweest om hier in Tienen nog foto’s te maken van sneeuwlandschappen, maar het is me toch gelukt om er enkele te maken

De foto’s zijn doordat ik zo snel moest tewerk gaan, misschien niet van superkwaliteit, maar ik heb mijn best gedaan;

PS: DE FOTO’S OP MIJN VIEUWBUG EN PORTFOLIO ZIJN VAN BETERE KWALITEIT DAN HIER OP MIJN BLOG

Dit heeft te maken met oplaadkwaliteit, verneem meer daarover onder de foto’s

U kan de foto’s ook reeds terugvinden op mijn Vieuwbug (waar ik meedoe aan fotowedstrijden)

Bekijk het via de knop hier beneden

KLIK ==>>HIER

En op mijn Portfolio

KLIK ==>>HIER

THEO-HERBOTS

BEDANKT VOOR

  • UW BEZOEK
  • UW VERTROUWEN
  • UW REACTIES
  • UW INSCHRIJVING OP DE NIEUWSBRIEF
  • EN DELEN OP SOCIAL-MEDIA
VERNEEM MEER OVER MIJ
Klik hier

Theo-Herbots Gezondheid-Blog & Fotografie || Health-Blog & Photography

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil op deze Blog al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in categorieën alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag
Share on Social Media
%d bloggers liken dit: