Theo-Herbots-Nieuw-Sociaal-Forum

Theo-Herbots-Nieuw-Sociaal-Plaform

Welkom bij Theo-Herbots-Social-Media-Forum

Een plek waar je kunt delen en leren

Welkom op ons forum. We hebben dit Social media forum opgezet om onze community een professioneel, cultureel en boeiend platform te bieden waar ze de dingen kunnen bespreken waar ze het meest om geven. Bekijk hieronder onze berichten en aarzel niet om vandaag nog zelf je eigen bericht te plaatsen.

HOE HET BEGON

Iemand van een belangrijke Organisatie in Tienen, vroeg me of ik voor zijn Organisatie niets kon uitwerken, voor de leden van zijn Organisatie om contact met elkaar te onderhouden.

​Maar dan anders dan op Social-Media.

​Ik ben meteen begonnen en hier ziet U het voorlopig resultaat.

​Komende dagen word er nog verder aan gewerkt

Theo-Herbots-Social-Media-Forum

Maak vrienden

Wanneer je een deelnemer wordt van ons Social media forum, dan sluit je je aan bij een gepassioneerde community en een gastvrije online omgeving. Deel gerust je kennis, vraag advies of ga in gesprek met mede-forumgebruikers. Bekijk een aantal van onze onderwerpen en neem vandaag nog deel aan het gesprek!

Over ons forum

Een sociale plek voor iedereen

Theo-Herbots-Social-Media-Forum is voortgekomen uit de behoefte aan een veilige en interactieve plek waar mensen ideeën kunnen bespreken, vragen kunnen stellen en hun kennis met anderen kunnen delen. Dit Social media forum wordt gedreven door de kwaliteit en rijkheid van onze onderwerpen en de communityleden die dit alles mogelijk maken. Waar wacht je nog op? Sluit je vandaag nog bij ons aan.

Over ons

Eén community voor iedereen

Vanaf het begin is Theo-Herbots-Social-Media-Forum gedreven door de interesses en betrokkenheid van onze geweldige community van actieve deelnemers. We zijn een groeiend Social media forum gericht op het uitbreiden van onze inhoudelijke content en het verbeteren van de forumervaring. We zijn een goede bron voor gebruikers die de mogelijkheid willen hebben om zich actief bezig te houden met verschillende onderwerpen en om met elkaar in contact te komen binnen een interessante en inspirerende online omgeving.

Waarom het nodig is om in te loggen?

Om te vermijden dat er anonieme ongepaste reacties van mensen die zich niet aan de regels 

houden

Wat is er anders dan op andere Social-Media?

Als U een Account aanmaakt bij andere Social-Media, moet U veel meer persoonlijke gegevens opgeven dan hier

Wat velen niet weten is dat al die gegevens worden verzameld in databanken.

Meer nog als U de App van dat platform op Uw i-Phone installeert, worden al Uw verplaatsingen, in welke winkels  U komt, hoelang en nog veel meer; ook in die databank verzameld

Meer nog, als U in contact komt met andere mensen die ook die app op hun i-Phone hebben, wordt er ook vastgelegd met welke mensen U in contact komt, hoelang, waar, wanneer en nog veel meer.

Al die gegevens worden verzameld en voor grof geld doorgespeeld aan aan Bedrijven, Organisaties, Politieke Partijen en veel meer, die U dan achteraf proberen te benaderen en aan de hand van de gegevens over U, die zij hebben opgekocht, te overhalen om hun producten, diensten, ideologieën en meer op te dringen.

Dat is er hier in dit Forum-Fotografie en het Gezondheids-Forum niet aanwezig.

Gewoon inloggen en enkel die gegevens (buiten uw mail) opgeven die U wilt opgeven.

De twee forums hierboven aangegeven gaan elk over andere onderwerpen.

Evenwel, ik bied U de mogelijkheid om via deze link Groepen Uw eigen Forum te beginnen

Wilt U toch een compleet eigen Forum met zelfs een eigen Website een eigen Blog, in één of meer talen?

Vraag me het onmogelijke en ik doe het tegen een zeer gunstige prijs. Neem gerust contact

Een veilig
forum waarop u rekenen

Uw forum is altijd beschikbaar, veilig
en automatisch een back-up.

  • Bescherming tegen spam
  • Automatische AI-moderatie
  • Berichten en aanmeldingen goedkeuren
  • Openbaar of particulier forum

Het zou Geweldig zijn U ook te kunnen ontmoeten op mijn Social-Media en Website hier beneden en dat U dit bericht ook zou delen via de knoppen onderaan

BEZOEK DE WEBSITE, VOOR ALLE INFORMATIE KLIK==>>HIER

BEKIJK DE VIDEO WAAROM INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF

Krijg onze nieuwste updatesAbonneren

Volg ons ook op Social-MediaPotterijstraat 1510497127049 

Delen via:Bekijk mijn website 

Meld je via je mobiel aan voor de Wix app, om zo op de hoogte te blijven, posts te delen en contact op te nemen.

Downloaden en aanmelden

Door Blogger-Network-Theo-Herbots

Beste lezer, Mijn naam is Theo-Herbots en ik ben een gepassioneerde blogger en fotograaf uit België. Ik heb altijd al een passie gehad voor het vastleggen van mooie momenten en het delen van mijn ervaringen met anderen. Op mijn blog schrijf ik over allerlei onderwerpen, zoals reizen, lifestyle, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het belangrijk om mensen te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Naast mijn blog ben ik ook actief als fotograaf. Ik maak graag foto's van de natuur, steden en mensen. Mijn doel is om de schoonheid van het leven vast te leggen en anderen te laten zien hoe mooi de wereld kan zijn. Ik hoop dat je door het lezen van mijn blog en het bekijken van mijn foto's geïnspireerd raakt en geniet van al het moois dat het leven te bieden heeft. Met vriendelijke groet, Theo-Herbots Ps: Het zou Geweldig 👍zijn 1)indien U een reactie zou willen geven hier beneden 2) Mijn berichten zou willen delen op Sociale-Media met de Deelknoppen onder elk Bericht Alvast bedankt 😀💞

Eén gedachte over “Nieuw Social-Media”

WEES NIET VERLEGEN, SCHRIJF HIER BENEDEN ⬇️⬇️ UW REACTIE ZIJ IS VAN HARTE WELKOM

Follow || Volg

Thanks || Bedankt

Follow us on Social Media

Ontdek meer van #Theo-Herbots-Blogger & Fotograaf -Photographer

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder