Nieuw Social-Media

Theo-Herbots-Nieuw-Sociaal-Forum

Theo-Herbots-Nieuw-Sociaal-Plaform

Welkom bij Theo-Herbots-Social-Media-Forum

Een plek waar je kunt delen en leren

Welkom op ons forum. We hebben dit Social media forum opgezet om onze community een professioneel, cultureel en boeiend platform te bieden waar ze de dingen kunnen bespreken waar ze het meest om geven. Bekijk hieronder onze berichten en aarzel niet om vandaag nog zelf je eigen bericht te plaatsen.

HOE HET BEGON

Iemand van een belangrijke Organisatie in Tienen, vroeg me of ik voor zijn Organisatie niets kon uitwerken, voor de leden van zijn Organisatie om contact met elkaar te onderhouden.

​Maar dan anders dan op Social-Media.

​Ik ben meteen begonnen en hier ziet U het voorlopig resultaat.

​Komende dagen word er nog verder aan gewerkt

Theo-Herbots-Social-Media-Forum

Maak vrienden

Wanneer je een deelnemer wordt van ons Social media forum, dan sluit je je aan bij een gepassioneerde community en een gastvrije online omgeving. Deel gerust je kennis, vraag advies of ga in gesprek met mede-forumgebruikers. Bekijk een aantal van onze onderwerpen en neem vandaag nog deel aan het gesprek!

Over ons forum

Een sociale plek voor iedereen

Theo-Herbots-Social-Media-Forum is voortgekomen uit de behoefte aan een veilige en interactieve plek waar mensen ideeën kunnen bespreken, vragen kunnen stellen en hun kennis met anderen kunnen delen. Dit Social media forum wordt gedreven door de kwaliteit en rijkheid van onze onderwerpen en de communityleden die dit alles mogelijk maken. Waar wacht je nog op? Sluit je vandaag nog bij ons aan.

Over ons

Eén community voor iedereen

Vanaf het begin is Theo-Herbots-Social-Media-Forum gedreven door de interesses en betrokkenheid van onze geweldige community van actieve deelnemers. We zijn een groeiend Social media forum gericht op het uitbreiden van onze inhoudelijke content en het verbeteren van de forumervaring. We zijn een goede bron voor gebruikers die de mogelijkheid willen hebben om zich actief bezig te houden met verschillende onderwerpen en om met elkaar in contact te komen binnen een interessante en inspirerende online omgeving.

Waarom het nodig is om in te loggen?

Om te vermijden dat er anonieme ongepaste reacties van mensen die zich niet aan de regels 

houden

Wat is er anders dan op andere Social-Media?

Als U een Account aanmaakt bij andere Social-Media, moet U veel meer persoonlijke gegevens opgeven dan hier

Wat velen niet weten is dat al die gegevens worden verzameld in databanken.

Meer nog als U de App van dat platform op Uw i-Phone installeert, worden al Uw verplaatsingen, in welke winkels  U komt, hoelang en nog veel meer; ook in die databank verzameld

Meer nog, als U in contact komt met andere mensen die ook die app op hun i-Phone hebben, wordt er ook vastgelegd met welke mensen U in contact komt, hoelang, waar, wanneer en nog veel meer.

Al die gegevens worden verzameld en voor grof geld doorgespeeld aan aan Bedrijven, Organisaties, Politieke Partijen en veel meer, die U dan achteraf proberen te benaderen en aan de hand van de gegevens over U, die zij hebben opgekocht, te overhalen om hun producten, diensten, ideologieën en meer op te dringen.

Dat is er hier in dit Forum-Fotografie en het Gezondheids-Forum niet aanwezig.

Gewoon inloggen en enkel die gegevens (buiten uw mail) opgeven die U wilt opgeven.

De twee forums hierboven aangegeven gaan elk over andere onderwerpen.

Evenwel, ik bied U de mogelijkheid om via deze link Groepen Uw eigen Forum te beginnen

Wilt U toch een compleet eigen Forum met zelfs een eigen Website een eigen Blog, in één of meer talen?

Vraag me het onmogelijke en ik doe het tegen een zeer gunstige prijs. Neem gerust contact

Een veilig
forum waarop u rekenen

Uw forum is altijd beschikbaar, veilig
en automatisch een back-up.

  • Bescherming tegen spam
  • Automatische AI-moderatie
  • Berichten en aanmeldingen goedkeuren
  • Openbaar of particulier forum

Het zou Geweldig zijn U ook te kunnen ontmoeten op mijn Social-Media en Website hier beneden en dat U dit bericht ook zou delen via de knoppen onderaan

BEZOEK DE WEBSITE, VOOR ALLE INFORMATIE KLIK==>>HIER

BEKIJK DE VIDEO WAAROM INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF

Krijg onze nieuwste updatesAbonneren

Volg ons ook op Social-MediaPotterijstraat 1510497127049 

Delen via:Bekijk mijn website 

Meld je via je mobiel aan voor de Wix app, om zo op de hoogte te blijven, posts te delen en contact op te nemen.

Downloaden en aanmelden

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

One thought on “Nieuw Social-Media

  1. Americaoncoffee – USA – America On Coffee is most notably, a Christian blogging network, exclusively sharing a mixed genre of songs that you have not heard, for some time. We are also dedicated to the preservation of the U.S.A.'s culture, heritage and traditions. As Christian bloggers, we value and share the simplest things in life. Great coffee, positive conversations and wholesome people, are a big welcome. AmericaOnCoffee (AOC) authors some of its shares. And, shares that are not noted as “owned” by (AOC), DO NOT belong to (AOC) BUT belong to their rightful owners as referenced and credited. A continuous special thanks to our anonymous sponsors and to all of our contributors. As we support the homeless, missing and the exploited 100%, your generous support of any dollar amount will be greatly appreciated. copy and paste the following link: https://tinyurl.com/4z5jf9na
    Americaoncoffee 2 februari 2021 at 01:59

    Interesting!

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%