Lekker etentje met mijn goede vriend Guy Reynaers || Nice dinner with my good friend Guy Reynaers photos

Een lekker etentje in dit gezellig restaurant

Theo-Herbots-Fotograaf

10 photos

Een lekker etentje in dit gezellig restaurant

Hier beneden het voorgerecht

Hier het hoofdgerecht

Hier beneden Mijn Goede Vriend Guy

In het Leven is het vaak zo dat als iemand zware problemen heeft, men vaak op muren van onbegrip stoot.

Als er dan toch mensen zijn die begrip hebben, het aanvoelen kan men alleen als men hetzelfde heeft meegemaakt.

Dat is wat Guy en mij tot een hechte Vriendschap heeft gebracht.

Om welke problemen het gaat ga ik hier niet beschrijven omwille dat ik de privacy van Guy niet wil schenden.

Ik weet wel dat ik de laatste maanden van Guy enorme steun heb ontvangen samen met mijn neef I..W die meer een broer is geworden dan een verre neef en nog een paar anderen.

Het mooie met Guy is dat we samen vijf dagen in de week Vrijwilligerswerk doen in een Sociaal Restaurant.

Guy is iemand waar ik enorm respect voor heb met hetgeen hij allemaal heeft meegemaakt en zich toch steeds met een glimlach verder door het leven gaat.

Zijn bemoedigende bewoordingen en andere steun, samen met zijn voorbeeld, hebben me de laatste maanden de kracht gegeven om moeilijke omstandigheden de kop te bieden.

Bedankt voor alles Guy

Wie hem een strobreed in de weg legt, legt mij een balk in de weg die hij/zij gegarandeerd op zijn hoofd krijgt.

Dat is ook zo voor de enkelingen die ik zonder hun naam te vernoemen hierboven heb aangehaald

De kwaliteit van deze foto’s is wel wat minder omdat ik ze gedownlaod heb van mijn van mijn Vieuwbug

Blijf steeds als “ALLEREERSTE” op de hoogte van het allerlaatst op Blog Groeten uit Tienen

Vergeet niet om na het inschrijven naar uw mailbox te gaan om op de bevestigingslink te klikken, dit is zo ingebouwd om u te beveiligen tegen Spam.

Wij houden evenmin van Spam als U, Uw gegevens worden “NIET” gedeeld aan derden en U kan ten alle tijde terug uitschrijven.

Voeg je bij 11.031 andere abonnees

Misschien bent U meer actief op Sociale-Media?

Dan kan U mijn berichten van deze Geweldige Blog ook daar volgen

De snelste en eenvoudigste manier om mijn berichten te volgen,

is om mijn Facebook-Pagina Leuk te vinden, meteen een goede gelegenheid om mijn berichten te delen met Uw Volgers.

Velen zullen U dankbaar zijn, want zij gaan die informatie ontvangen waar zij reeds lang naar op zoek zijn 

Of ook op

volg me ook op YouTube

Het zou Geweldig zijn Indien U onder mijn Pagina’s en berichten een vijfsterren -Beoordeling zou willen geven

Uw reacties hier beneden zijn belangrijk om deze Blog nog te verbeteren

Ik respecteer dat de meningen van anderen me kunnen helpen een betere Fotograaf, Blogger en Journalist, te worden en mogelijk dingen te zien waar ik zelf nooit aan had gedacht. Als ik bijvoorbeeld nog nooit iemand had laten reageren op een niveauhorizon, was het misschien iets dat ik niet had gecorrigeerd in de post of tijdens shoots.

Ik neem negatieve opmerkingen met een korreltje zout, want wat ik doe is een kunst en niet alle kunstenaars worden altijd begrepen. Ik neem negatieve opmerkingen niet te hard op en laat mijn creativiteit en passie niet verstikken.

Geef er nu hier beneden een lap op en weest niet beschaamd om een reactie te geven

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

6 thoughts on “Lekker etentje met mijn goede vriend Guy Reynaers || Nice dinner with my good friend Guy Reynaers photos

 1. shivatje – Antwerpen – Een mannelijk persoon met de naam Bruno, die probeert gewoon door het leven te gaan. Van de kleine dingen des leven probeert te genieten. Ik zal ook altijd proberen klaar te staan voor de mede mensen, en waar ik ze verder in kan helpen, mogen ze mijn steun verwachten. Mededogen is voor me dan heel belangrijk in het leven. Mijn gezin is mijn hart, en daarom leef ik vanuit mijn hart naar iedereen toe. Mijn kinderen en kleinkinderen zijn mijn alles Antwerpen is dan ook mijn stad daar ik woon
  shivatje 9 september 2022 at 15:28

  Luisteren doet veel en als dit dan nog eens bij een gezellig eettentje is . Is dat zo een warm gevoel

  Aum Shanti

 2. Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots – Potterijstraat 151 / 3300 Tienen België – Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌
  Theo-Herbots-Blogger & Fotografie een nieuwe manier van Bloggen en Fotografie 9 september 2022 at 16:10

  Bedankt voor deze mooie woorden 💓
  Groetjes 😀
  Theo

 3. Beatrix Thirion
  Thirion Bea 9 september 2022 at 19:49

  Dat ziet er super lekker uit.
  En vooral ook heel mooi.
  Dank je Guy dat je een goede vriend bent voor Theo , dat je hart op de juiste plaats hebt.
  Genegenheid, luisterend oor, bemoedigen, er gewoon zijn voor elkaar, is zo belangrijk in deze moeilijke tijd.
  Ik wens jou dit van harte toe Theo, je verdiend ook om eens verwent te worden.
  Koester je vrienden, want ze zijn zeldzaam.
  Groetjes en Gods rijke zegenen liefde wens ik jullie allebei toe.

 4. Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots – Potterijstraat 151 / 3300 Tienen België – Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌
  Theo-Herbots-Blogger & Fotografie een nieuwe manier van Bloggen en Fotografie 9 september 2022 at 19:50

  Mooi gezegd Bea, het roert me

 5. Marc De decker
  Marc De decker 10 september 2022 at 08:35

  Hartverwarmend in deze tijden waar steeds meer eenzamen blijken te verkommeren.

 6. Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots – Potterijstraat 151 / 3300 Tienen België – Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌
  Theo-Herbots-Blogger & Fotografie een nieuwe manier van Bloggen en Fotografie 10 september 2022 at 08:37

  Inderdaad Marc
  Een terechte opmerking 👍

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%