Over de Fotografie van Theo-Herbots || About the Photography of Theo-Herbots

Over de Fotografie van Theo-Herbots

Hoe het allemaal begon Over de Fotografie van Theo-Herbots

In 1965 heb ik op 12-Jarige leeftijd meegedaan aan een wedstrijd voor het schrijven van een toneelstuk op de toenmalige BRT (Belgische Radio en Televisie).

Meteen raak, ik won de eerste prijs, een Fototoestel.

In die tijd was er nog maar enkel Zwart-Wit-Fotografie en moesten alle foto’s nog worden ontwikkeld in de Doka (donkere kamer) wat een heel gedoe was en wat ik me financieel niet kon veroorloven.

Evenwel, twee leraars op school (echte fotofanaten), ontfermden zich over mij en brachten me veel dingen bij.

Gezien er in die tijd nog geen fotonabewerking bestond, moest alles van af het maken van de foto, perfect in orde zijn.

Zij leerden me om te kijken op:

 • Voorgronden en achtergronden,
 • Lichtinval
 • Diagonalen
 • En nog veel meer.

Dit werd een automatisme dat ik nog steeds toepas en probeer te verbeteren.

Mijn camera en ik

Toen ik in 2018 toevallig ontdekte dat ik kon meedoen aan Fotowedstrijden zond ik meteen een foto in en won meteen de eerste prijs

Om de wereld te ontdekken

Ons leven, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen bieden ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te kunnen bewonderen en te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden.

Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en ik heb mijn reizen onderweg gedocumenteerd.

Over mij

De wereld vanuit mijn perspectief Lang voordat ik in 2018 als fotograaf begon te werken, wist ik dat ik zoveel mogelijk tijd wilde besteden aan het maken van ongelooflijke foto’s die de rauwe schoonheid van de wereld vastleggen.

Verken mijn website en je zult zien dat ik deze visie heb kunnen omzetten in realiteit. Telkens als ik een foto maak, denk ik eraan hoe blij ik ben dat ik mijn passie in mijn werk heb kunnen stoppen.

Toen ik in 2015 een dierbaar iemand verloor

In dramatische omstandigheden, kwam ik plots in bittere eenzaamheid.

Ik speelde deze video

En begon mijn eenzaamheid te verdrijven met mijn Fotografie.

Overdag trek ik rond om Foto’s te maken, deze verwerk ik ’s avonds en plaats ze op mijn Fotoportfolio en mijn VieuwBug hier beneden.

Op die manier gaat mijn dag en avond voorbij op een aangename manier en verval ik niet in piekeren

Hier beneden mijn Fotoportfolio, volg deze 5 eenvoudige stappen om te bekijken

Opgelet

Ik ben momenteel verbeteringen aan het aanbrengen op deze Website. mogelijk kan U niet inloggen, maar kom dan later nog eens terug, het zal nog beter zijn dan ooit tevoren

 • 1 Log in
 • 2 U ziet allerlei foto’s, achter deze foto’s zitten collecties verborgen. Klik op de foto waar U de collectie wilt bekijken
 • 3 Klik nogmaals op een foto en U ziet de foto’s op volledige grote
 • 4 De volledige serie bekeken? ga terug naar de homepagina om de volgende collectie te bekijken
 • 5 Vergeet niet de Aboutpagina en de donateknop

Blijf steeds als “ALLEREERSTE” op de hoogte van het allerlaatst op Blog Groeten uit Tienen

Vergeet niet om na het inschrijven naar uw mailbox te gaan om op de bevestigingslink te klikken, dit is zo ingebouwd om u te beveiligen tegen Spam.

Wij houden evenmin van Spam als U, Uw gegevens worden “NIET” gedeeld aan derden

Voeg je bij 7.047 andere abonnees

Misschien bent U meer actief op Sociale-Media?

Dan kan U mijn berichten van deze Geweldige Blog ook daar volgen

Of ook op

Volg ook mijn YouTube-Kanaal

Over de Fotografie van Theo-Herbots Wij zijn ook aanwezig op andere Sociale Media

Het zou Geweldig zijn om U ook daar te kunnen ontmoeten

Uw reacties hier beneden zijn belangrijk om deze Blog Over de Fotografie van Theo-Herbots nog te verbeteren

Ik respecteer dat de meningen van anderen me kunnen helpen een betere Fotograaf, Blogger en Journalist, te worden en mogelijk dingen te zien waar ik zelf nooit aan had gedacht. Als ik bijvoorbeeld nog nooit iemand had laten reageren op een niveauhorizon, was het misschien iets dat ik niet had gecorrigeerd in de post of tijdens shoots.

Ik neem negatieve opmerkingen met een korreltje zout, want wat ik doe is een kunst en niet alle kunstenaars worden altijd begrepen. Ik neem negatieve opmerkingen niet te hard op en laat mijn creativiteit en passie niet verstikken.

Geef er nu hier onderaan het bericht een lap op en weest niet beschaamd om een reactie te geven

Creativiteit is Inteligentie die Gelukkig  maakt 

Deel dit bericht

Met Familie, Vrienden en Kennissen.

Velen zullen U dankbaar zijn, want zij gaan op deze “GEWELDIGE BLOG” die Informatie ontvangen waar zij reeds lang naar op zoek zijn

Mijn streefdoel op 28 december 2020 was om op twee jaar honderdduizend bezoekers op mijn website te krijgen op twee jaar , maar het zijn er nu reeds meer dan 10.000.000 en nog steeds groeiend

You can view all photos and translate the texts into 110 languages via the link at the top of the message

 

Vragen of Opmerkingen?

Blijf steeds als “ALLEREERSTE” op de hoogte van het allerlaatst op Blog Groeten uit Tienen

Vergeet niet om na het inschrijven naar uw mailbox te gaan om op de bevestigingslink te klikken, dit is zo ingebouwd om u te beveiligen tegen Spam.

Wij houden evenmin van Spam als U, Uw gegevens worden “NIET” gedeeld aan derden

Voeg je bij 7.047 andere abonnees

Misschien bent U meer actief op Sociale-Media?

Dan kan U mijn berichten van deze Geweldige Blog ook daar volgen

Of ook op

Volg ook mijn YouTube-Kanaal

Over de Fotografie van Theo-Herbots aanwezig op andere Sociale Media

Het zou Geweldig zijn om U ook daar te kunnen ontmoeten

Uw reacties hier beneden zijn belangrijk om deze Blog nog te verbeteren

Ik respecteer dat de meningen van anderen me kunnen helpen een betere Fotograaf, Blogger en Journalist, te worden en mogelijk dingen te zien waar ik zelf nooit aan had gedacht. Als ik bijvoorbeeld nog nooit iemand had laten reageren op een niveauhorizon, was het misschien iets dat ik niet had gecorrigeerd in de post of tijdens shoots.

Ik neem negatieve opmerkingen met een korreltje zout, want wat ik doe is een kunst en niet alle kunstenaars worden altijd begrepen. Ik neem negatieve opmerkingen niet te hard op en laat mijn creativiteit en passie niet verstikken.

Geef er nu hier beneden een lap op en weest niet beschaamd om een reactie te geven

Creativiteit is Inteligentie die Gelukkig  maakt 

Deel dit bericht

Met Familie, Vrienden en Kennissen.

Velen zullen U dankbaar zijn, want zij gaan op deze “GEWELDIGE BLOG” die Informatie ontvangen waar zij reeds lang naar op zoek zijn

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

2 thoughts on “Over de Fotografie van Theo-Herbots || About the Photography of Theo-Herbots

 1. picpholio – Antwepen (Belgium) – With my photography blog I try to share the beauty of nature and hope to increase the respect for our environment.
  picpholio 18 september 2022 at 13:31

  Dat verdient een hele dikke proficiat !!!!

 2. Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots – Potterijstraat 151 / 3300 Tienen België – Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌
  Theo-Herbots-Blogger & Fotografie een nieuwe manier van Bloggen en Fotografie 18 september 2022 at 14:01

  Bedankt voor dit compliment 💓
  Het stimuleert me om op deze ingeslagen weg blijven verder te gaan;
  Groetjes 😀
  Theo

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%