Je Huis Sfeervol Verlichten op Donkere Dagen ||Enlighten Your Home Atmospherically on Dark Days

Advertenties

Artikel van TYCHO VAN MEIJEREN • woensdag

4 Manieren om Je Huis Sfeervol te Verlichten op Donkere Dagen

Nu de winter in aantocht is, beginnen de dagen weer korter te worden en het weer kouder. Een periode waarin het makkelijk kan zijn om je snel neerslachtig te voelen. Maar dat hoeft natuurlijk niet! Want er zijn genoeg manieren waardoor je je deze winter top kunt voelen! En zijn er ook een paar eenvoudige dingen die je kunt doen om je stemming (en je huis) deze winter op te fleuren. Denk hierbij aan de juiste verlichting. Met handige LED dimmers kun je jouw verlichting makkelijk aanpassen en een gezellige sfeer creëren. Hier lees je 4 manieren om je huis sfeervol te verlichten op donkere winterse dagen!

4 Manieren om Je Huis Sfeervol te Verlichten op Donkere Dagen© homify / press profile homify

Zachte warme lampen

Een van de gemakkelijkste manieren om de stemming in je huis onmiddellijk te veranderen is door de juiste lampen. Kies voor zachte, warme lampen in een gele tint in plaats van harde, wit getinte lampen. Dit helpt om een meer uitnodigende en gezellige sfeer in huis te creëren. Niet alleen in de woonkamer is het juiste licht belangrijk, maar eigenlijk in alle ruimtes van je huis. Uiteraard verschilt het per ruimte wat er aan verlichting nodig is. Denk in de badkamer aan sfeervolle badkamer spotjes en handige taakverlichting. En voor de keuken is het ook fijn om zowel warme verlichting te hebben als fellere taakverlichting. 

4 Manieren om Je Huis Sfeervol te Verlichten op Donkere Dagen© homify / press profile homify

Natuurlijk licht

Laat zoveel mogelijk natuurlijk licht in je huis. Open overdag de gordijnen en laat de zon lekker binnen. Dit zal niet alleen je stemming verbeteren, maar het zal je ook geld besparen op je energierekening omdat je de lampen uit kunt laten. 

Voeg kaarsen toe

Kaarsen zijn een geweldige manier om sfeer te creëren, vooral tijdens de koudere maanden wanneer je meer tijd binnen zult brengen. En als je je zorgen maakt over de veiligheid, dan kun je kiezen voor (nep)kaarsen die er net zo uitzien als echte kaarsen, maar dan zonder open vuur.

4 Manieren om Je Huis Sfeervol te Verlichten op Donkere Dagen© homify / press profile homify

Gebruik priklichtjes 

Touwtjes zijn een snelle en gemakkelijke manier om wat extra warmte en gezelligheid toe te voegen aan elke kamer. Je kunt ze rond een deuropening hangen, over de schoorsteen draperen of zelfs om wat planten wikkelen om de ruimte wat extra sfeer te geven. Bovendien zijn ze relatief goedkoop, waardoor je ze vaak kunt veranderen of vervangen door iets anders!

Deze donkere winterdagen hoeven je stemming niet te bepalen. Door een paar eenvoudige veranderingen kun je een warme en uitnodigende sfeer in huis creëren die je stemming het hele seizoen lang zal verbeteren. Dus doe die lampen uit, doe die gordijnen open en maak het gezellig met wat lichtjes. Je huis (en je geestelijke gezondheid) zullen je er dankbaar voor zijn.

Bericht verscheen eerder op: 4 Manieren om Je Huis Sfeervol te Verlichten op Donkere Dagen (msn.com)


Blijf steeds als “ALLEREERSTE” op de hoogte van het allerlaatst op Blog Groeten uit Tienen

Vergeet niet om na het inschrijven naar uw mailbox te gaan om op de bevestigingslink te klikken, dit is zo ingebouwd om u te beveiligen tegen Spam.

Wij houden evenmin van Spam als U, Uw gegevens worden “NIET” gedeeld aan derden

Voeg je bij 7.049 andere abonnees

Wat betreft

Reacties op mijn Berichten en pagina’s

Ik respecteer dat de meningen van anderen me kunnen helpen een betere Fotograaf, Blogger en Journalist, te worden en mogelijk dingen te zien waar ik zelf nooit aan had gedacht. Als ik bijvoorbeeld nog nooit iemand had laten reageren op een niveauhorizon, was het misschien iets dat ik niet had gecorrigeerd in de post of tijdens shoots.

Ik neem negatieve opmerkingen met een korreltje zout, want wat ik doe is een kunst en niet alle kunstenaars worden altijd begrepen. Ik neem negatieve opmerkingen niet te hard op en laat mijn creativiteit en passie niet verstikken

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%