#Daily Prompt Video 30 mooiste steden in de Wereld ||Video 30 most beautiful cities in the World

city view photography

Welke steden wil je bezoeken?

Bekijk het in de video hier beneden

Steden worden vaak geassocieerd met cultuur en opwinding in plaats van schoonheid, maar veel van ’s werelds stedelijke hubs wedijveren met de mooiste dorpen en de meest opvallende natuurlijke wonderen op het gebied van uiterlijk.

Dit zijn de prachtige steden met een adembenemende omgeving, ontzagwekkende architectuur en monumenten die er al eeuwen staan.

Van kleurrijke oude steden tot strakke moderne skylines, hier is een blik op de mooiste steden ter wereld

#Daily Prompt Theo-Herbots-dagelijks nieuwe informatie

Hier beneden, de reden waarom ik deze steden wil bezoeken

Mijn Hobby: Straat en Stadsfotografie

Theo-Herbots Stads-FOTOGRAAF

Al het moois in het alledaagse leven

Theo-Herbots-Fotografie verandert het gewone in het buitengewone met zijn vermogen om de subtiele schoonheid van het dagelijks leven vast te leggen. Theo-Herbots-Fotografie ziet als een doorgewinterde Straatfotograaf wat anderen niet zien. Neem contact op om meer te weten te komen over zijn stijl en werk.

Neem contact op

OVER THEO-HERBOTS-HOBBY-FOTOGRAAF

Het ritme van de straten en steden vastleggen

Theo-Herbots-Hobby-Fotograaf heeft altijd het vermogen gehad om schoonheid te zien waar hij zich ook bevindt.

Van jongs af aan heb ik mij ondergedompeld in de wereld van de kunst en raakte ik geïnteresseerd in het vastleggen van straattaferelen in Tienen en omgeving.

Mijn stijl, die meestal als eerlijk en modern wordt geclassificeerd, heeft mij een toegewijde aanhang opgeleverd. Neem contact op voor meer informatie.

Voeg je bij 11.031 andere abonnees

HET COMPLETE VERHAAL

Een ander soort fotograaf

Professioneel worden op het gebied van fotografie was geen snelle of gemakkelijke reis die Theo-Herbots-Fotografie aflegde.

Ik begon het leven via een lens te verkennen al van in mijn jeugd en door geduldig mijn vaardigheden te ontwikkelen, heb ik een indrukwekkende reputatie opgebouwd als een go-to Straatfotograaf in Tienen en omgeving.

Ik  gebruik mijn foto’s om de kant van het leven te laten zien waar mensen niet altijd op letten.

Hoewel mijn foto’s misschien wat van de glamour van andere soorten fotografie missen, beschik ik over de vaardigheden en het begrip die nodig zijn om de perfecte foto te maken.

Meer informatie

BIOGRAFIE

Stadse held

AlsTheo-Herbots-Fotografie heb ik een oog voor het vastleggen van de magie van het alledaagse in Tienen en omgeving. Er is iets extreem eerlijks en duidelijks aan het soort foto’s die gemaakt worden en daarom ben ik  al vanaf het begin af aan aangetrokken door dit genre.

Verken de website voor meer informatie over Theo-Herbots-Fotografie en om meer van het werk te zien.

Het ritme van de straten en Steden vastleggen

Dagelijks wordt door WordPress een opgave gegeven (een vraag gesteld), ik zal dagelijks hier op ingaan.
Dit zal bovendien een totaal beeld geven over mij als auteur van deze Blog
– Wie ik ben
– Wat ik doe
– Mijn hobby’s
Daarbuiten zal ik proberen om dagelijks ook een ander bericht te publiceren.
Volg mijn Nieuwsbrief en blijf op de hoogte.
Theo-Herbots Dankt U Voor
– Uw Bezoek
– Uw medewerking
– en Uw Vertrouwen

Verneem meer over mijn #Daily Prompt Theo-Herbots-dagelijks nieuwe informatie

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%