#Daily Prompt Theo-Herbots mijn politieke overtuigingen ||my political beliefs

Advertenties

Zijn je politieke overtuigingen in de loop der tijd veranderd?
Have your political beliefs changed over time??

Bekijk alles over mijn Politieke overtuigingen hier beneden,
See all about my Political Beliefs below,,

Magazine in 110 Languages ⬆️see the google translate widget above ⬆️Together For You, Together With You, Together By You

Theo-Herbots mijn politieke overtuigingen

Inleiding

Ik ga het hier voorlopig niet hebben over De politieke Partij waar ik lid en zelfs bestuurslid van ben, dat weten de meeste inwoners van Tienen wel, maar wel over mijn doelstellingen

Theo-Herbots mijn politieke overtuigingen HELP THEO-HERBOTS-POLITIEK-ACTIEF

Tijd voor verandering

Mijn doel is om een impactvolle Politicus te zijn die wordt geleid door mijn Volgers. Ik ben geïnspireerd door de overtuiging dat gewone mensen een samenleving kunnen vormen waarin iedereen zijn ware potentieel kan bereiken.

DOE MEE MET THEO-HERBOTS-POLITIEK-ACTIEF

Onderneem actie

Mijn missie is het inspireren en promoten van impactvolle oplossingen voor enkele van de meest kritieke problemen waarmee we worden geconfronteerd, door de kracht van maatschappelijke betrokkenheid.

Word lid van onze gemeenschap van activisten en medestanders terwijl we werken aan een betere en rechtvaardiger wereld.

Theo-Herbots mijn politieke overtuigingen Doe mee

HET VERHAAL VAN THEO-HERBOTS-POLITIEK-ACTIEF

Theo-Herbots mijn politieke overtuigingen Vechten voor waar we in geloven. Samen.

Theo-Herbots mijn politieke overtuigingen zijn begonnen  op zeer jonge leeftijd 

  • Mijn Grootouders van Moederskant waren actief in deze politieke strekking
  • Mijn Grootouders van Vaderskant ook
  • Mijn Ouders ook
  • En voor mij werd dit als het ware met de papfles mee doorgegeven

Ik heb meegedaan aan talloze succesvolle campagnes die voor echte verandering hebben gezorgd, zowel in Tienen als in het hele land. Door middel van evenementen, telethons en online petities die worden georganiseerd door mijn toegewijde Vrienden, samen werken we eraan om leiders en besluitvormers verantwoordelijk te houden voor hun acties, en hen ertoe te bewegen te heroverwegen wat mogelijk is.

Onderneem actie

Theo-Herbots mijn politieke overtuigingen POLITIEKE BEWEGING

Wie wij zijn

Als Theo-Herbots-Politiek-Actief zet ik mij in voor een betere toekomst voor iedereen. Ik strijd voor ingrijpende beleidswijzigingen op lokaal, nationaal en mondiaal niveau. Ik streef ernaar onze leiders verantwoordelijk te houden en anderen op te leiden en in staat te stellen actie te ondernemen. Ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat onze stemmen generaties lang worden gehoord.

Bij de mensen die me volgen zijn mensen van alle achtergronden en leeftijden te vinden. Wat ons samenbrengt, is onze toewijding aan onze gemeenschappelijke doelen. Maar we kunnen het niet doen zonder uw hulp. Neem contact op om te zien hoe u kunt meedoen en onze impact kunt vergroten.

Meer informatie

“Justice will not be served until those who are unaffected are as outraged as those who are.”

Citaat

Benjamin Franklin

Meer over mijn doelstellingen

Wat we doen

Theo-Herbots-Politiek-Actief zet zich in voor een paar centrale oorzaken die volgens mij cruciaal zijn om ons te helpen de doelen te bereiken. Als een groeiende beweging verdelen we onze tijd en inspanningen zodat we echt in elke zaak kunnen investeren.

Lees verder om meer te weten te komen.

HULPVERLENING

Niemand mag het zwijgen worden opgelegd

Als grote beweging staat Hulpverlening ons na aan het hart. Wij zijn van mening dat de beste oplossingen voor de samenleving van binnenuit komen en maken het onze missie om bewustzijn op te bouwen zodat dit overal ter wereld tot de mogelijkheden behoort.

PARTNERSCHAPPEN

Iedereen telt mee

Theo-Herbots-Politiek-Actief heeft een omgeving van hulp en nuttige bronnen ontwikkeld om ervoor te zorgen dat Partnerschappen altijd een prioriteit is. Ons succes wordt gedreven door de harten, geesten en zielen van onze gemeenschap. Sluit u bij ons aan.

Vanaf 0 verandering aanbrengen.

NEEM DEEL

Theo-Herbots-Politiek-Actief moedigt iedereen aan om een rol te spelen in onze Politieke beweging. De enige manier waarop we slagen is wanneer de verandering van binnenuit komt, en we willen u in staat stellen om een actieve rol te spelen.

Internationaal Digitaal tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital magazine Theo-Herbots

Voeg je bij 7.049 andere abonnees

Zie het internationaal succes van deze “GEWELDIGE” blog onderaan dit bericht


Dagelijks wordt door WordPress een opgave gegeven (een vraag gesteld), ik zal dagelijks hier op ingaan.
Dit zal bovendien een totaal beeld geven over mij als auteur van deze Blog
– Wie ik ben
– Wat ik doe
– Mijn hobby’s
Daarbuiten zal ik proberen om dagelijks ook een ander bericht te publiceren.
Volg mijn Nieuwsbrief en blijf op de hoogte.
Theo-Herbots Dankt U Voor
– Uw Bezoek
– Uw medewerking
– en Uw Vertrouwen
Theo-Herbots


Wat begon uit nieuwsgierigheid,

werd een hobby, daarna een passie. Ik wil op deze Blog al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in categorieën alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots 


Bezoek zeker ook ⬇️⬇️

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%