Theo-Herbots WordPress-Interview Verleden en toekomst ||Past and future

Advertenties

WordPress-Interview Besteed je meer tijd aan terugdenken aan het verleden of vooruitkijken naar de toekomst? Waarom?

Zie meer hier beneden

Theo-Herbots WordPress-Interview Verleden en toekomst

WordPress-Interview Besteed je meer tijd aan terugdenken aan het verleden of vooruitkijken naar de toekomst? Waarom?

Er wordt vaak gezegd: “Laat het verleden achter U, want daar kan Je niets aan veranderen, kijk naar de toekomst”

Het is wel zo dat dingen uit het verleden pas voorbij zijn als de gevolgen uit dat verleden ook voorbij zijn.

Voor mij is het zo dat mensen die er voor gestudeerd hebben en er voor betaald worden om mensen te helpen, in het verleden zware fouten hebben gemaakt, waarvan ik nu reeds enkele tientallen jaren de gevolgen draag:

  • Fysisch
  • Psychisch
  • Financieel
  • Familiaal
  • en Sociaal

Ik ben er mee bezig om een bericht te schrijven en binnenkort te publiceren met de volledige uitleg.

Dat is de kijk naar de toekomst om diegenen die die fouten hebben gemaakt op deze manier wakker te schudden, dat zij hun fouten zouden toegeven en hun best te doen om de gevolgen voor mij recht te zetten.

Want tot nog toe draaien deze mensen rond de pot, beschermen zij mekaar, proberen zij me zelfs de schuld te geven van alles

als ik mondeling contact met hun heb passen zij steeds deze tactiek toe, zij onderbreken mij constant, een degelijk gesprek is niet mogelijk en dan hebben zij plots geen tijd meer om verder te praten.

Als ik het hier uitschrijf, dan moeten zij het lezen en kunnen zij me niet onderbreken.

Evenwel, dan zal dat bericht ook gelezen worden door de duizenden hier beneden die mijn Blog volgen, maar dit bericht wordt dan ook verspreid via Sociale-Media.

Dan moeten zij mekaar niet meer beschermen tegenover mij, maar dan zal het elk voor zich zijn die zich moeten verdedigen tegen de publieke opinie

Theo-Herbots WordPress-Interview Verleden en toekomst

Hoe kan je niets doen wanneer alles waar je ooit over gedroomd hebt,

Onze nieuwsbrief staat bomvol geweldige deals. Mis ze niet!

Abonneer je op onze nieuwsbrief voor toffe tips, campagnes en nieuwe dingen.

Voeg je bij 7.049 andere abonnees

Misschien bent U meer actief op

Dan kan U mijn berichten van deze Geweldige Blog ook daar volgen.

De snelste en eenvoudigste manier om mijn berichten te volgen (ook de leuke berichten van mijn andere Blogs)

Meteen kan U daar de berichten delen met Uw Volgers

Velen zullen U dankbaar zijn, want zij gaan die informatie ontvangen waar zij reeds lang naar op zoek zijn Doe het met De Sociale-Media-Knoppen hier beneden.

Het zou Geweldig zijn indien U hier beneden een reactie zou willen geven

Ik respecteer dat de meningen van anderen me kunnen helpen een betere Schrijver en Fotograaf te worden en mogelijk dingen te zien waar ik zelf nooit aan had gedacht. Als ik bijvoorbeeld nog nooit iemand had laten reageren op Foto’s dan was ik bepaalde fouten blijven maken

Ik neem negatieve opmerkingen met een korreltje zout, want wat ik doe is Kunst en en niet iedereen wordt daarin begrepen.

Zeker niet in een maatschappij waar “BIJNA IEDEREEN”, verlangt om voor “ALLES” betaald te worden

Wie dacht dat deze site geen succes ging worden, had het mis

Laat U verbazen in hoeveel landen  deze site reeds is bezocht. Mijn Streefdoel in 2020 was 200.000 Bezoekers, maar kijk zelf maar eens hoeveel het er ondertussen zijn geworden

Vriendelijke Groet

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%