Theo-Herbots Ik ben Onafhankelijk ORGANO™ Distributeur ||Theo-Herbots I am an ORGANO™ Independent Distributor

Advertenties

Theo-Herbots Ik ben Onafhankelijk ORGANO™ Distributeur

ORGANO™ is een wereldwijd netwerkmarketingbedrijf met een missie. Die bestaat eruit om via onze premium producten en zakelijke mogelijkheden mensen te helpen een nieuw niveau van evenwicht, vrijheid en welzijn te bereiken.

Over ORGANO™

Onze dranken, nutraceuticals en producten voor lichaamsbeheer zijn exclusief beschikbaar via onafhankelijke distributeurs van ORGANO™ over de hele wereld.

Verneem meer over Theo-Herbots Ik ben Onafhankelijk ORGANO™ Distributeur

Theo-Herbots Ik ben Onafhankelijk ORGANO™ Distributeur

ORGANO™ is een wereldwijd netwerkmarketingbedrijf met een missie. Die bestaat eruit om via onze premium producten en zakelijke mogelijkheden mensen te helpen een nieuw niveau van evenwicht, vrijheid en welzijn te bereiken.

Over ORGANO™ Theo-Herbots Ik ben Onafhankelijk ORGANO™ Distributeur

Onze dranken, nutraceuticals en producten voor lichaamsbeheer zijn exclusief beschikbaar via onafhankelijke distributeurs van ORGANO™ over de hele wereld.


ORGANO™-distributeurs kunnen productmonsters verstrekken; individuele verkoop van producten; en geautomatiseerde verzending en korting op verkopen via ons speciale klantenprogramma.

ORGANO™ Theo-Herbots Ik ben Onafhankelijk ORGANO™ Distributeur

Ganoderma:

de natuurlijke overgang van de plantage naar het kopje en verder

Wat maakt ORGANO™-producten zo speciaal?

Omdat het simpelweg Ganoderma (lakzwam) is; het goud achter ORGANO.
Lakzwammen zijn een kruid dat wordt gebruikt in Azië en dat bekendheid wint in de westerse wereld.
Hier het verhaal achter dit wonderbaarlijke ingrediënt en de paddenstoel waaruit het voortkomt …

Zwam gevonden

Eeuwen geleden werd een schimmel ontdekt — een verbazingwekkende paddenstoel bekend als Ganoderma lucidum (gesteelde lakzwam).
Er is niets gewoons aan deze soort. De gesteelde lakzwam is een paddenstoel die niet wordt gebruikt in de keuken, maar in de traditionele Aziatische cultuur wel als bevorderend middel wordt toegepast. Hij kan worden gevonden in supplementen, huidverzorging en een hele reeks alledaagse producten over de hele wereld.

De wonderzwam

De gesteelde lakzwam is een fantastisch uitziende paddenstoel, iets supernatuurlijks of rechtstreeks uit een Disney-sprookje.
De paddenstoelen zijn uniek omdat ze groeien op hout, meestal van grote bomen (levend of dood) in de bossen van de meer tropische regio’s van Azië.Hun lange bruine stengels en oranjegekleurde hoeden maken ze een spectaculair gezicht, maar in het wild kunnen ze moeilijk te zien zijn, omdat ze uitsluitend gedijen in zwaar beboste gebieden. Bij ORGANO™ vergaren we alleen de beste kwaliteit Ganoderma, die ongestoord groeit op boomstammen hoog in het Wuyigebergte van de Chinese regio Fuzhou.

Koning van de kruiden

Al duizenden jaren worden gesteelde lakzwammen door velen beschouwd als de hoogst gerangschikte van alle kruiden. De Chinese naam voor lakzwam, Lingzhi, betekent ’spiritueel vermogen‘, terwijl de Japanse naam, Reishi, kan worden vertaald als ‘Koning der kruiden‘. Veel oude beschavingen gebruikten paddenstoelen voor meer dan alleen voedsel. Ze geloofden dat paddenstoelen aanzienlijke voordelen voor de gezondheid opleverden.

Van de Ming-dynastie tot modern Chinees gebruik

Dr. Shi-Jean Lee – beroemd tijdens de Ming-dynastie – raadde het gebruik van Ganoderma aan in zijn beroemde boek Grote Farmacopee [Ban Chao Gang Moo]. Hij promoot daarin de regelmatige consumptie van de lakzwam!

Natuurlijke magie

De gesteelde lakzwam produceert waardevolle sporen die erg worden gewaardeerd in China. Ze zijn vooral uniek omdat ze zoals gezegd alleen groeien in boomstammen of blokken hout. Maar sommige bedrijven oogsten hun Ganoderma met plastic zakken, wat betekent dat de kostbare sporen niet effectief voortplanten. Deze manier van oogsten is dus niet erg effectief.

ORGANO™ gaat biologisch

ORGANO™ is het enige Noord-Amerikaanse netwerkmarketingbedrijf dat samenwerkt met de grootste gecertificeerde biologische Ganoderma-plantages in de wereld. Zo brengt het deze ’schat van het leven’ naar de westerse wereld.
ORGANO™ en zijn partners vierden in 2009 de oprichting van hun baanbrekende industriële park met ganokruid ter waarde van $ 240 miljoen dollar – wereldwijd het grootste in zijn soort.

Geïnteresseerd in de producten?

Ons innovatieve bedrijfsmodel biedt aantrekkelijke compensatie voor mensen die graag een bedrijf van wereldklasse willen opbouwen of extra inkomen wensen.

JOIN TODAY

ORGANO™ heeft een uniek en exclusief samenwerkingsverband met The Napoleon Hill Foundation.
Het boek Think and Grow Rich, waarvan wereldwijd meer dan 100 miljoen exemplaren zijn verkocht, staat erom bekend miljoenen mensen te hebben geholpen succesvolle ondernemers te worden en financieel succes te bereiken.

De producten

Zodra de gesteelde lakzwammen zijn verwerkt, wordt het poeder toegevoegd aan de ORGANO™-familie van producten, waaronder onze dranken zoals Gourmet Black Coffee, Gourmet Café Latte, Gourmet Café Mocha en Organic Green Tea.
De lakzwam is ook een belangrijk ingrediënt voor onze productlijn persoonlijke verzorging, waarin het wordt gebruikt in OG Smile-tandpasta en de zeep G3 Premium.
En natuurlijk kan het in zijn puurste vorm worden gevonden in onze lijn nutraceutical-producten, ingekapseld in een plantaardige capsule in de supplementen Ganoderma lucidum, Ganoderma lucidum Mycelium en Ganoderma Spore Powder.

DRANKEN

ESPRESSOCAPSULES

BEHEER VAN HET LICHAAM

 

SKINCARE

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%