Theo-Herbots het lied dat ik het liefste hoor ||the song I love to hear

Advertenties

Theo-Herbots het lied dat ik het liefste hoor

You can translate all my posts and pages in 110 languages with the Google translator at the top of the website ⬆️⬆️,


Gedurende gans de maand Januari stelt WordPress mij dagelijks 2 tot 3 vragen, in de categorieën #Bloganuary en #Dayprompt waar ik hier de antwoorden op geef. Op die manier krijgen mijn prachtige Volgers een totaal beeld over de Auteur op deze Blog.


Maar geen nood, vanaf Februari publiceer ik dan terug in volgende categorieën


Dagelijkse schrijfopdracht

WordPress-Interview: Wat is een lied of gedicht dat je aanspreekt en waarom?


Theo-Herbots het lied dat ik het liefste hoor

Zoals de meeste mensen zong mijn moeder dit voor me, de muziekdoos die dit liedje speelde, en hoe ik alleen in een kleine kamer zat en het keer op keer speelde, denkend aan alle goede tijden die ik had met mijn moeder terwijl ik huilde en huilde. Niet lang daarna ontmoette ik de liefde van mijn leven, ik herinnerde me dat ik dit voor haar speelde op mijn gitaar en haar neuriën terwijl ik zachtjes huilde.


Theo-Herbots het lied dat ik het liefste hoor. Hier beneden de tekst in het Nederlands

De andere avond, lieve, Terwijl ik lag te slapen Ik droomde dat ik je in mijn armen hield.

Toen ik wakker werd, lieverd, Ik vergiste me Dus ik hing mijn hoofd en ik huilde.

Jij bent mijn zonneschijn Mijn enige zonneschijn. Je maakt me gelukkig Als de lucht grijs is. Je zult het nooit weten, lieverd, Hoeveel ik van je hou.

Neem alsjeblieft mijn zonneschijn niet weg Ik zal altijd van je houden en maak je gelukkig. En er kon niets anders tussen komen Maar als je mij verlaat om van een ander te houden, je zou al mijn dromen aan diggelen hebben geslagen.

Jij bent mijn zonneschijn, Mijn enige zonneschijn. Je maakt me gelukkig Als de lucht grijs is. Je zult het nooit weten, lieverd, Hoeveel ik van je hou. Neem alsjeblieft mijn zonneschijn niet weg.

Bent U een échte Vriend van Theo-Herbots? Ik ben benieuwd

Als U een échte Vriend / Vriendin van me bent doe dan de volgende dingen.

  1. Hoe kan je niets doen wanneer alles waar je ooit over gedroomd hebt,

Binnen handbereik ligt?


Laat het zien

Het groeiend succes van mijn Blog kan U hier beneden waarnemen door het steeds groeiend aantal Vrienden die zich inschrijvingen op de Nieuwsbrief


Vergeet niet om na inschrijving naar Jouw mailbox te gaan om op de bevestigingslink te klikken.

Dit is zo ingebouwd om U te beschermen tegen Spam

Ik Hou evenmin van Spam als U, Uw gegevens worden “NIET” gedeeld aan derden.

U kan ten allen tijde terug uitschrijven

Voeg je bij 7.097 andere abonnees

Misschien bent U meer actief op

Sociale-Media?

Dan kan U mijn berichten van deze Geweldige Blog ook daar volgen.

De snelste en eenvoudigste manier om mijn berichten te volgen (ook de leuke berichten van mijn andere Blogs)

Meteen kan U daar de berichten delen met Uw Volgers

Velen zullen U dankbaar zijn, want zij gaan die informatie ontvangen waar zij reeds lang naar op zoek zijn

Zie de knoppen onderaan het bericht ⬇️


2) Ben benieuwd of U een


En U gaat gebruik maken van de Sociale-Media-Knoppen hier beneden ⬇️⬇️


Ik dank U voor Uw medewerking, U heeft laten zien dat U een échte Vriend of Vriendin bent


Honderd Vragen en antwoorden over De Auteur van deze “GEWELDIGE BLOG” die “ANDERS” is dan elke “ANDERE”

Ik zal je er naar toe leiden. En je zal zien dat je heel wat reden hebt om me te volgen. Geef me enkele momenten en je zal begrijpen waarom ik zo blij en enthousiast ben

Deze unieke en magische ontmoeting die gunstig zal uitpakken voor ons beider geluk

“Om grote dingen te bereiken, moeten we niet alleen handelen, maar ook dromen, niet alleen plannen, maar ook geloven”


Ik ontmoet U graag terug op mijn Sociale -Media Hier beneden ⬇️⬇️

Voor mij is elk levend wezen uniek. En JIJ bent UNIEK! door je hier te ontmoeten, zal ik een stukje van mijn ziel in je kleine roze hart plaatsen om je leven te veranderen en je te helpen het pad van OVERWINNING te vinden!!


omdat Uw mening

Belangrijk is

voor verbetering van deze Geweldige Blog

Graag Uw reactie hier beneden

Ik respecteer dat de meningen van anderen me kunnen helpen een betere Blogger en Fotograaf te worden te worden en mogelijk dingen te zien waar ik zelf nooit aan had gedacht. Als ik bijvoorbeeld nog nooit iemand had laten reageren op mijn Foto’s, dan was ik bepaalde fouten blijven maken

Ik neem negatieve opmerkingen met een korreltje zout, want wat ik doe is kunst en niet elke kunstenaar wordt daarin begrepen.

Ik neem negatieve opmerkingen niet te hard op en laat mijn creativiteit en passie niet verstikken.

Geef er nu hier beneden een lap op en weest niet beschaamd om een reactie te geven (gans onderaan onder gerelateerde berichten)

Creativiteit is Intelligentie die Gelukkig  maakt 

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%