Foto’s Tienen in ‘t Groen

Afbeeldingen van Tienen in volle pracht op de Grote Markt, een magisch evenement doordrenkt van het Groene Thema. Een zee van bloemen, straten opgefleurd met zomerse tinten, dames gekleed in zomerse outfits met groene parasols en nog veel meer. Kortom, de muziektent, verschillende optredens, een briljant en succesvol idee.

Foto’s Tienen in ‘t Groen


De hele stad bruiste van leven en energie tijdens het Groene Thema-evenement in Tienen. De Grote Markt was bezaaid met prachtige bloemen en kleurrijke zomerse tinten die de straten opfleurden. Het was een feestelijke gelegenheid waar dames in schitterende zomeroutfits liepen, elk voorzien van een elegante groene parasol. De muziektent weerklonk met vrolijke deuntjes en verschillende optredens zorgden voor een feestelijke sfeer. Dit briljante en succesvolle idee bracht de gemeenschap samen en liet iedereen genieten van de magie van het Groene Thema.

Neen Tienen is geen dode stad maar een bruisende stad met veel activiteiten

Foto’s Tienen in ‘t Groen

Neen, Tienen is geen dode stad, maar een bruisende stad met veel activiteiten. Naast het betoverende Groene Thema-evenement op de Grote Markt, is er zoveel meer te beleven in deze levendige stad. Van gezellige markten tot bruisende festivals, er is altijd iets te doen voor iedereen. De inwoners van Tienen stralen een warme gastvrijheid uit en nodigen bezoekers uit om de levendigheid en energie van de stad te ervaren. Dus kom en ontdek zelf de charme en levendigheid van Tienen, een stad die altijd sprankelt van leven en activiteiten.

Ik laat hier slechts enkele beelden van dit betoverende festijn op mijn Blog zien. Voor een volledig overzicht kunt u mijn Fotogalerij volgen.


Abonneer u op onze levendige nieuwsbrief en ontvang direct mijn splinternieuwe blogposts.

Wij verafschuwen spam, net als u! Uw gegevens zijn veilig bij ons en u kunt op elk moment afscheid nemen door eenvoudigweg te klikken op de uitschrijflink onderaan de nieuwsbrief. Maakt u zich geen zorgen, uw privacy heeft onze hoogste prioriteit en wij zullen uw gegevens zorgvuldig bewaken. Mis geen enkel detail en blijf op de hoogte van mijn nieuwste blogavonturen door nu in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Dank u voor uw interesse!

En vergeet niet om na inschrijving uw inbox te controleren voor de bevestigingslink. Dit is een extra beveiligingsmaatregel om u te beschermen tegen ongewenste grappenmakers en digitale bedreigingen.

Voeg je bij 17K andere abonnees

Heeft U

  1. Het bericht volledig gelezen? ✅
  2. Zich ingeschreven op De Nieuwsbrief (als U dat nog niet eerder heeft gedaan) ✅
  3. Een reactie Geplaatst gans onderaan? ✅
  4. Dit bericht gedeeld op Sociale Media? ✅

Goed zo 😀

Dan breng ik U naar andere belangrijke Berichten op deze Blog

Vergeet niet om mijn  Teksten, Foto’s, Video’s en veel meer op sociale media te volgen, te liken en verder te delen  zodat u deel uitmaakt van een betoverende gemeenschap en betrokken blijft bij alle wonderen die zich ontvouwen.

Laten we gezamenlijk een online sprookje weven en elkaar steunen in onze magische interesses en passies. Ik zie ernaar uit u daar te begroeten!

PS: Mijn website is momenteel onder constructie en kan een beetje traag zijn bij het openen. Maar wees gerust, jouw geduld zal rijkelijk beloond worden wanneer je al die prachtige veranderingen te zien krijgt!

Belangrijk

Klik ook eens op het maantje in de menubalk om de Berichten op een andere leuke manier te bekijken

Door Blogger-Network-Theo-Herbots

Beste lezer, Mijn naam is Theo-Herbots en ik ben een gepassioneerde blogger en fotograaf uit België. Ik heb altijd al een passie gehad voor het vastleggen van mooie momenten en het delen van mijn ervaringen met anderen. Op mijn blog schrijf ik over allerlei onderwerpen, zoals reizen, lifestyle, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het belangrijk om mensen te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Naast mijn blog ben ik ook actief als fotograaf. Ik maak graag foto's van de natuur, steden en mensen. Mijn doel is om de schoonheid van het leven vast te leggen en anderen te laten zien hoe mooi de wereld kan zijn. Ik hoop dat je door het lezen van mijn blog en het bekijken van mijn foto's geïnspireerd raakt en geniet van al het moois dat het leven te bieden heeft. Met vriendelijke groet, Theo-Herbots Ps: Het zou Geweldig 👍zijn 1)indien U een reactie zou willen geven hier beneden 2) Mijn berichten zou willen delen op Sociale-Media met de Deelknoppen onder elk Bericht Alvast bedankt 😀💞

2 gedachten over “Foto’s Tienen in ‘t Groen ||Photos Tienen in green”
  1. Tienen doet zijn best om het er gezellig te maken. Ben ook gaan kijken naar de ganse fotoreportage. vol kleur en sfeer. Toffe beelden .Al zou ik er zelf niet in bikini lopen. Nog veel te koud voor.

WEES NIET VERLEGEN, SCHRIJF HIER BENEDEN ⬇️⬇️ UW REACTIE ZIJ IS VAN HARTE WELKOM

Follow || Volg

Thanks || Bedankt

Follow us on Social Media

Ontdek meer van #Theo-Herbots-Blogger & Fotograaf -Photographer

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder