Hartverwarmende reacties op mijn Foto’s

Het is geweldig om internationale erkenning te ontvangen van beroepsfotografen over de hele wereld op mijn Viewbugkanaal.

Ik heb de tekst vertaald vanuit het Engels op mijn Account

Op mijn Viewbugkanaal kun je al mijn foto’s bekijken die ik er sinds 16 december 2023 heb geüpload.

Ik ben vereerd om te horen dat mijn werk wordt gewaardeerd door professionele fotografen over de hele wereld. Het delen van mijn passie voor fotografie op mijn Viewbug-kanaal brengt me veel vreugde en ik ben dankbaar voor de internationale erkenning die ik ontvang. Sinds 16 december 2023 heb ik met trots al mijn foto’s op dit kanaal geüpload, en ik kijk ernaar uit om mijn creativiteit verder te delen met een wereldwijd publiek.

Bedankt voor het volgen en ondersteunen van mijn fotografische reis!

PS; de foto’s hier beneden hebben wat van hun kwaliteit verloren door ze te kopiëren van mijn kanaal maar op het kanaal zelf kan U ze veel beter bekijken

Hartverwarmende reacties op mijn Foto's

Sofias803 Waw..unique 3

Eddie_Bulfin

De zonneschijn heeft ervoor gezorgd dat je op deze opname een hele goede scherptediepte hebt gekregen. Naast de diepte is er in deze opname veel te zien met convergerende lijnen, verschillende texturen en zelfs de zitplaatsen die bijdragen aan de parallelle lijnen. Bedankt voor de afbeelding en voor de tekst die uw waardering voor het gebied laat zien.

Hartverwarmende reacties op mijn Foto's

Eddie_Bulfin

Je hebt een goed oog voor je foto’s, ik neem aan dat er veel foto’s zijn gemaakt door toeristen naar het gebied waar ze de boom en de omringende bloemen in het midden zetten. Door je blik naar rechts te verschuiven, heb je deze bijzondere opname gemaakt en een indrukwekkende foto gemaakt.


Vandaag 24 maart 34 jaar nuchter

Het zou fantastisch zijn als u ook een reactie zou achterlaten op dit bericht: Hartverwarmende reacties op mijn foto’s. Dit kun je helemaal onderaan doen, onder ‘Auteursprofiel’ en ‘Gerelateerde berichten’.


Hartverwarmende reacties op mijn Foto’s

Verneem meer over mijn Fotografie op Viewbug

Door Blogger-Network-Theo-Herbots

Beste lezer, Mijn naam is Theo-Herbots en ik ben een gepassioneerde blogger en fotograaf uit België. Ik heb altijd al een passie gehad voor het vastleggen van mooie momenten en het delen van mijn ervaringen met anderen. Op mijn blog schrijf ik over allerlei onderwerpen, zoals reizen, lifestyle, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het belangrijk om mensen te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Naast mijn blog ben ik ook actief als fotograaf. Ik maak graag foto's van de natuur, steden en mensen. Mijn doel is om de schoonheid van het leven vast te leggen en anderen te laten zien hoe mooi de wereld kan zijn. Ik hoop dat je door het lezen van mijn blog en het bekijken van mijn foto's geïnspireerd raakt en geniet van al het moois dat het leven te bieden heeft. Met vriendelijke groet, Theo-Herbots Ps: Het zou Geweldig 👍zijn 1)indien U een reactie zou willen geven hier beneden 2) Mijn berichten zou willen delen op Sociale-Media met de Deelknoppen onder elk Bericht Alvast bedankt 😀💞

2 gedachten over “Hartverwarmende reacties op mijn Foto’s ||Heartwarming reactions to my photos”

WEES NIET VERLEGEN, SCHRIJF HIER BENEDEN ⬇️⬇️ UW REACTIE ZIJ IS VAN HARTE WELKOM

Follow || Volg

Thanks || Bedankt

Follow us on Social Media

Ontdek meer van #Theo-Herbots-Blogger & Fotograaf -Photographer

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder