Beweging voor onrechtvaardig behandelden

Het ontstaan

Naar aanleiding van een artikel dat ik in het verleden heb gepubliceerd, (de titel ervan voeg ik hier binnenkort bij), heeft een tijd geleden iemand me gecontacteerd die identiek hetzelfde heeft voorgehad.

Bovendien wist zij nog een paar mensen in hetzelfde geval.

We zijn gisteren 13/12/2020 via een video-conferentie samengekomen op het internet.

Hieruit bleek dat al deze mensen op een zelfde vernuftig systeem waar men als individu machteloos tegenover staat, behandeld werden.

Maar door de krachten te bundelen in een forum dat werd opgericht, zullen deze mensen niet langer machteloos staan.

Integendeel.

Ook al weet ik dat er op mij enorme druk zal worden gezet zoals reeds een hele tijd wordt gedaan, om mij het zwijgen op te leggen.

Politiediensten op mij af sturen met allerlei valse beschuldigingen , politiediensten die niet aarzelen om de wet op verschillende manieren te overtreden om mij het zwijgen op te leggen.

Mij financieel gegijzeld te houden om dwang op mij uit te oefenen

Mij financieel gegijzeld te houden om dwang op mij uit te oefenen

Ook al zal men me trachten te bewegen om me zogezegd Psychisch te laten behandelen, me dan vol medicatie te duwen en dit dan achteraf tegen mij te gebruiken.

Psychische Gijzeling

Deze tactiek heeft men in het verleden ook reeds geprobeerd en werd ook op die mensen toegepast waar ik gisteren contact mee had

Toch ga ik me niet laten intimideren

Toch ga ik me niet laten intimideren

Zeker niet

nu dat ik door Google erkend ben als Journalist

Elk van de mensen, kenden nog anderen die op dezelfde onrechtvaardige manier werden behandeld, maar niet durfden te spreken, en als ze dan toch spraken werd er niet geluisterd.

Bovendien werd er door datzelfde systeem, achteraf sancties genomen, zelfs gevangenis-straffen op basis van valse beschuldigingen

Gevangenis om het zwijgen op te leggen

Maar

DE WERELD ZAL WORDEN WAKKER GESCHUD

Citaat

Ralph Waldo Emerson

“Ga niet waar het pad kan leiden. Ga in plaats daarvan waar geen pad is en laat een pad achter.”

Doe mee met Theo-Herbots komt op voor Uw rechten

Onderneem actie

Onze missie is het inspireren en promoten van impactvolle oplossingen voor enkele van de meest kritieke problemen waarmee we worden geconfronteerd, door de kracht van maatschappelijke betrokkenheid.

Word lid van onze gemeenschap van activisten en medestanders terwijl we werken aan een betere en rechtvaardiger wereld.

Onderneem actie

Theo-Herbots komt op voor Uw rechten

Geleid door een kleine kern

Bij Theo-Herbots komt op voor Uw rechten zijn we klaar voor iets beters. Onze transformatieve Rechten van minderheden beweging is gevestigd in Vlaanderen en mobiliseert mensen van over de hele wereld om actie te ondernemen en een zinvolle en blijvende impact te creëren.

Ons verhaal

Ons verhaal

Sta op. Uit uw mening. Sluit u aan bij Onze  Onrechtvaardig Behandelden Beweging

Gestart door onze toegewijde en visionaire leiders in 2020, gaat Theo-Herbots komt op voor Uw rechten uitgroeien tot een impactvolle Rechten van minderheden beweging.

We benadrukken transparantie in alles wat we doen, stellen gedurfde doelen en streven een duidelijke strategie na die erop gericht is de naald te bewegen.

We gaan voortdurend groeien en passen ons aan aan de veranderingen in de samenleving en nodigen u uit om meer te leren over hoe u impact kunt maken. Onderneem actie

Onderneem actie

Onze  Onrechtvaardig Behandelden Beweging

Wie wij zijn

Theo-Herbots komt op voor Uw rechten is een beweging die zich gaat inzetten voor een betere toekomst voor iedereen.

Sinds de oprichting op 12/12/2020 samen met een groep mensen die allemaal hetzelfde lot hebben ondergaan,  gaan we strijden voor ingrijpende beleidswijzigingen op lokaal, nationaal en mondiaal niveau.

We gaan ernaar streven  onze leiders verantwoordelijk te houden en anderen op te leiden en in staat te stellen actie te ondernemen.

We gaan alles doen  om ervoor te zorgen dat onze stemmen generaties lang worden gehoord.

Via Internet zijn enthousiaste activisten van alle achtergronden en leeftijden te vinden.

Wat ons samenbrengt, is onze toewijding aan onze gemeenschappelijke doelen.

Maar we kunnen het niet doen zonder uw hulp. Neem contact op om te zien hoe u kunt meedoen en onze impact kunt vergroten.  

Neem contact op

Onze Rechten van  onrechtvaardig behandelde mensen

Wie wij zijn

Theo-Herbots komt samen met een groep anderen op voor Uw rechten is een beweging die zich zal  inzetten voor een betere toekomst voor iedereen.

Sinds de oprichting in 2020 gaan we  strijden we voor ingrijpende beleidswijzigingen op lokaal, nationaal en mondiaal niveau. We gaan  ernaar streven onze leiders verantwoordelijk te houden en anderen op te leiden en in staat te stellen actie te ondernemen. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze stemmen generaties lang worden gehoord.

Via het Internet zijn enthousiaste activisten van alle achtergronden en leeftijden te vinden.

Wat ons samenbrengt, is onze toewijding aan onze gemeenschappelijke doelen.

Maar we kunnen het niet doen zonder uw hulp. Neem contact op om te zien hoe u kunt meedoen en onze impact kunt vergroten. 

Neem contact op

Het verhaal Van “Onze  Onrechtvaardig Behandelden Beweging”

Vechten voor waar we in geloven. Samen.

Theo-Herbots komt op voor Uw rechten is opgericht in 2020 gaat  talloze succesvolle campagnes teweegbrengen die voor echte verandering gaan zorgen zowel in Tienen als in het hele land.

Door middel van evenementen, telethons en online petities die zullen worden georganiseerd door onze toegewijde leden, gaan  we eraan werken om leiders en besluitvormers verantwoordelijk te houden voor hun acties, en hen ertoe te bewegen te heroverwegen wat mogelijk is.

Onze campagnes

Waar we in geloven

Waar we in geloven

We gaan alles doen  om ervoor te zorgen dat de gemeenschap en lokale leiders de kennis, middelen en kansen krijgen om een echte verandering in de samenleving door te voeren.

We zien onze campagnes als collectieve inspanningen en tools om verbinding te maken en een sterkere Rechten van mensen die onrechtvaardig zijn behandeld beweging op te bouwen.

Partnerschappen

Partnerschappen

Theo-Herbots komt op voor Uw rechten heeft een omgeving van hulp en nuttige bronnen ontwikkeld om ervoor te zorgen dat Partnerschappen altijd een prioriteit is. Ons succes wordt gedreven door de harten, geesten en zielen van onze gemeenschap. Sluit u bij ons aan.

Belangenbehartiging

Belangenbehartiging is een essentiële pijler van onze Rechten van minderheden beweging. Er is kracht in aantallen en we werken om anderen te informeren en aan te moedigen om een standpunt in te nemen voor waar ze in geloven. Meer weten?

Wilt u de krachten bundelen?

Doe mee met Onze  Onrechtvaardig Behandelden Beweging

We hebben iedereen nodig

Er zijn veel manieren om actie te ondernemen als lid van Theo-Herbots komt op voor Uw rechten.

Dit zijn allemaal belangrijke elementen voor het succes van onze Rechten van minderheden beweging.

Bekijk hieronder enkele van de mogelijkheden om mee te doen en neem contact op voor meer informatie over hoe u uw bijdrage kunt leveren.

Een inzamelingsactie plannen

Een inzamelingsactie plannen

Actieve deelname is een essentieel onderdeel van het succes van onze beweging. Een inzamelingsactie plannen is een geweldige manier om contact te maken met de lokale gemeenschap en het belang van onze missie te verspreiden. Met verschillende campagnes is het gemakkelijk om iets te vinden dat u persoonlijk inspireert.

Een evenement organiseren

Een evenement organiseren

Ieder individu heeft het vermogen om anderen te motiveren en echte verandering te inspireren. Met Een evenement organiseren wordt u een cruciaal onderdeel van onze beweging door ervoor te zorgen dat onze missie wordt gehoord en een verreikende, blijvende impact heeft.

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk

Ons werk is nooit af en we kunnen alle hulp gebruiken die we kunnen krijgen. Een van de manieren waarop u kunt deelnemen, is met Vrijwilligerswerk. Zegt alles voort over wat Theo-Herbots komt op voor Uw rechten doet en help ons de ondersteuning te krijgen die we nodig hebben.

Help mee om een goed doel te steunen.

Ondertussen zijn we geevolueerd tot

THEO-HERBOTS-WERELD-FORUM

Geleid door ons beiden

Bij Theo-Herbots-Wereld-Forum zijn we klaar voor iets beters. Onze transformatieve Wereldwijde beweging is gevestigd op een (voorlopig geheime locatie) en mobiliseert mensen van over de hele wereld om actie te ondernemen en een zinvolle en blijvende impact te creëren.

HELP THEO-HERBOTS-WERELD-FORUM

Tijd voor verandering

Tijd voor verandering

Ons doel is om een impactvolle Wereldwijde beweging te zijn die wordt geleid door leden van de community.

We zijn geïnspireerd door de overtuiging dat gewone mensen een samenleving kunnen vormen waarin iedereen zijn ware potentieel kan bereiken.

ONZE WERELDWIJDE BEWEGING

Inspirerende verandering

Inspirerende verandering

Geïnspireerd door sociale bewegingen uit het verleden, begon Theo-Herbots-Wereld-Forum in 2000 toen een paar gemeenschapsleden (op een voorlopig geheime locatie) besloten een organisatie te vormen en impact te maken.

Vrij snel evolueerde dit bijzondere moment tot een volwaardige beweging. Onze Wereldwijde beweging daagt de status-quo uit door onze leiders verantwoordelijk te houden en te vechten voor oplossingen die de samenleving zullen veranderen.

ONZE BEWEGING

Wat we doen

Wat we doen

Theo-Herbots-Wereld-Forum zet zich in voor een paar centrale oorzaken die volgens ons cruciaal zijn om ons te helpen de doelen te bereiken.

Als een groeiende beweging verdelen we onze tijd en inspanningen zodat we echt in elke zaak kunnen investeren.

Lees verder om meer te weten te komen.

HULPVERLENING

Niemand mag het zwijgen worden opgelegd

Niemand mag het zwijgen worden opgelegd

Als grote beweging staat Hulpverlening ons na aan het hart.

Wij zijn van mening dat de beste oplossingen voor de samenleving van binnenuit komen en maken het onze missie om bewustzijn op te bouwen zodat dit overal ter wereld tot de mogelijkheden behoort.

PARTNERSCHAPPEN

Iedereen telt mee

Iedereen telt mee

Theo-Herbots-Wereld-Forum heeft een omgeving van hulp en nuttige bronnen ontwikkeld om ervoor te zorgen dat Partnerschappen altijd een prioriteit is.

Ons succes wordt gedreven door de harten, geesten en zielen van onze gemeenschap.

Sluit u bij ons aan.

BELANGENBEHARTIGING

Ervoor zorgen dat alle stemmen worden gehoord

Ervoor zorgen dat alle stemmen worden gehoord

Belangenbehartiging is een essentiële pijler van onze Wereldwijde beweging.

Er is kracht in aantallen en we werken om anderen te informeren en aan te moedigen om een standpunt in te nemen voor waar ze in geloven.

Meer weten?

ONS VERHAAL

Vechten voor waar we in geloven. Samen.

Vechten voor waar we in geloven. Samen.

Theo-Herbots-Wereld-Forum is opgericht in 2000 en heeft talloze succesvolle campagnes geleid die voor echte verandering hebben gezorgd, zowel in  (op een voorlopig geheime locatie) als in het hele land.

Door middel van evenementen, telethons en online petities die worden georganiseerd door onze toegewijde leden, werken we eraan om leiders en besluitvormers verantwoordelijk te houden voor hun acties, en hen ertoe te bewegen te heroverwegen wat mogelijk is.

ONZE WERELDWIJDE BEWEGING

Inspirerende verandering

Inspirerende verandering

Geïnspireerd door sociale bewegingen uit het verleden, begon Theo-Herbots-Wereld-Forum in 2000 toen een paar gemeenschapsleden (op een voorlopig geheime locatie) besloten een organisatie te vormen en impact te maken.

Vrij snel evolueerde dit bijzondere moment tot een volwaardige beweging. Onze Wereldwijde beweging daagt de status-quo uit door onze leiders verantwoordelijk te houden en te vechten voor oplossingen die de samenleving zullen veranderen.

HET VERHAAL VAN THEO-HERBOTS-WERELD-FORUM

De gemeenschap versterken

De gemeenschap versterken

Theo-Herbots-Wereld-Forum begon in 2000 als een lokale Wereldwijde beweging (op een voorlopig) geheime locatie, met de nadruk op sociaal bewustzijn en gemeenschapsactie.

We werden al snel erkend als een krachtige club leiders: we gingen met steeds meer mensen om, voegden steeds meer supporters toe en versterkten steeds meer stemmen.

Theo-Herbots-Wereld-Forum leidt campagnes die echte oplossingen promoten voor enkele van de grootste uitdagingen waarmee de samenleving wordt geconfronteerd.

We betwisten het idee dat de dingen zijn zoals ze altijd moeten zijn, en zijn er trots op een kracht te zijn voor positieve transformatie.

NEEM DEEL

Help ons slagen

Komende BERICHTEN

Komende BERICHTEN

GAAN WORDEN GEPBULICEERD

Video’s en geschreven teksten met bewijsmateriaal uit hun dossiers

HIER BENEDEN OVER ORGANISATOR

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%