FOTO-MAGAZINE

Advertenties

Een (zeer) korte introductie

Paper.li is een content curatorservice. Het stelt mensen in staat om kranten te publiceren op basis van onderwerpen die ze leuk vinden en ze behandelen hun lezers dagelijks met nieuw nieuws.

Wij geloven dat mensen (en geen machines) diegene zijn die gekwalificeerd zijn om de inhoud te structureren die er het meest toe doet. We denken ook dat deze zelfde mensen hun eigen gemeenschap enorm kunnen helpen om hun weg te vinden door deze ‘massale inhoudswereld’ waarin we leven. We zijn er om te helpen!

Elke dag, wereldwijd, zijn er miljoenen artikelen op Paper.lis, waar miljoenen lezers baat bij hebben. We staan net aan het begin van een spannend nieuw avontuur en we denken dat we iets goeds gaan doen.

We houden van het semantische web, we respecteren onze makers van inhoud, we streven naar eenvoud en we groeien op feedback.

Het magazine zoals ik het heb opgesteld

Geeft dagelijks nieuwe informatie rond “ALLES” wat fotografie betreft

Bezoek het Fotografie-Magazine en als U er dan toch bent vergeet niet om U te abonneren omdagelijks nieuwe informatie te ontvangen (het is wel in het Engels maar ik denk niet dat dit voor velen een probleem zal zijn)

Het zou ook fijn zijn indien U via de deelknoppen de berichten zou willen delen via Uw Social-Media er zullen zeker heel wat van Uw Volgers het zeer waarderen.

Voor Onmiddellijke Toegang tot het Magazine KLIK ==>>HIER<<

Vriendelijke Groet

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%