Help mij AUB

crop psychologist supporting patient during counseling indoors

Uw bijdrage kan deze Blog en mijn Fotografie nog verbeteren

English video under Dutch

Uw Steun is welkom

Het bijhouden van deze blog en mijn Fotografie, vraagt – Tijd – Energie en kosten Uw steun van 10€ (twee koffies) is van harte welkom. Alvast bedankt Theo-Herbots

€ 10,00

U kan me ook helpen via mijn Online-Winkel 🛒🛍️

Uw reacties hier beneden zijn belangrijk om deze Blog nog te verbeteren

Ik respecteer dat de meningen van anderen me kunnen helpen een betere Fotograaf, Blogger en Journalist, te worden en mogelijk dingen te zien waar ik zelf nooit aan had gedacht. Als ik bijvoorbeeld nog nooit iemand had laten reageren op een niveauhorizon, was het misschien iets dat ik niet had gecorrigeerd in de post of tijdens shoots.

Ik neem negatieve opmerkingen met een korreltje zout, want wat ik doe is een kunst en niet alle kunstenaars worden altijd begrepen. Ik neem negatieve opmerkingen niet te hard op en laat mijn creativiteit en passie niet verstikken.

Geef er nu hier beneden een lap op en weest niet beschaamd om een reactie te geven (onder gerelateerde berichten en het over mij bericht)⬇️⬇️

Met Vriendelijke Groeten

Geef een reactie

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag
%d bloggers liken dit:
Verified by MonsterInsights