HOME-WORKOUT-VIDEO’S

Lockdown stelt ons op de proef. Niet met de juiste apparatuur hebben om bepaalde trainingen uit te voeren kan soms frustrerend zijn, maar OGX is hier om u te helpen!

Er zijn verschillende manieren waarop u huishoudelijke artikelen in uw voordeel laten werken. Profiteer van uw terras, balkon, meubels en andere items om uw routinewerk te maken.

Flessen en zakken

Flessen en zakken

Alles kan werken als halters of gewichten! Zware boeken, flessen vol water, zakken groenten, of zelfs een pakket rijst kan fungeren als hulp. Wordt inventief en probeer ze te meten voor het ideale gewicht dat u meestal gebruikt in de sportschool.

Trap

Trap

Maak er thuis gebruik van! Ze zijn nuttig om je benen te trainen, bilspieren, en doen starter push-ups of de praktijk van uw oefeningen.

Deuropeningen

Deuropeningen

Werk met je rug- en schouderspieren! Probeer een aantal pull-ups om nooit te missen oefen Uw spieren en verbeter uw houding in het proces.

Lichaamsgewicht

Lichaamsgewicht

Ja, de makkelijkste en handigste tool ben jij! Geen apparatuur, geen probleem, met deze training zul je ervoor zorgen dat elke spier van je lichaam wordt gebruikt en zweet het allemaal uit.

Muren

Muren

Muren bieden de beste ondersteuning en het oppervlak om een aantal pilates basics uit te voeren: crunches, squats en push-ups.

Je hebt geen excuses! Home kan de beste sportschool worden tijdens de gewijzigde quarantaineperiode, dus je er beter het beste van maken en je betere zelf bereiken met OGX!

Over ORGANO™

Opgericht in 2008 als Organo Gold, ORGANO™ is gewijd aan het brengen van de voordelen van de voedingsrijkdheden van de aarde aan mensen over de hele wereld via haar premium producten die dagelijks kunnen worden gebruikt om te helpen om een meer energieke en gezondere levensstijl te bereiken.

#WeAreOrgano

Meer video’s

Doe nog meer voor Uw Gezondheid, bezoek mijn Biowinkel

MIJN ONLINE BIOWINKEL

ORGANO™ is een wereldwijd netwerkmarketingbedrijf met een missie. Die bestaat eruit om via onze premium producten en zakelijke mogelijkheden mensen te helpen een nieuw niveau van evenwicht, vrijheid en welzijn te bereiken
VERGEET .NIET OM NA HET INLOGGEN RECHTSBOVEN “UW” LAND EN TAAL TE KIEZEN

VERNEEM MEER

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%