MAR

Sedert deze maand ben ik stemgerechtigd bestuurslid van de milieuadviesraad van Tienen

In deze raad zijn er heel wat verschillende milieuverenigingen zoals VELT en Natuurpunt vertegenwoordigd, maar ook afgevaardigden van verschillende politieke partijen.

Eerste punt.Wat me opviel reeds van bij de eerste vergadering is dat er hier geen sprake is van politiek, maar dat eenieder eendrachtig achter het motief staat om van Tienen een milieuvriendelijke stad te maken.

Een tweede punt dat me opgevallen is, is dat de milieuadviesraad geen eigen website heeft wat ik persoonlijk heel jammer vind. Het enige wat men terugvindt zijn de verslagen van de vergaderingen op de officiรซle website van de stad Tienen.

Een derde punt. Vandaag op de stand van de MAR bij de autovrije-zondag, is dat er in Tienen heel wat mensen van andere nationaliteiten aanwezig waren die alhoewel zij perfect Nederlands spreken, het toch fijn zouden vinden dat zij berichten in hun taal van land van herkomst zouden kunnen lezen

Een vierde punt, er is daar in samenspraak met mensen van andere milieuorganisaties een idee gegroeid waar zij allen achter staan, om รฉรฉn website te maken waar alle verenigingen samen zouden vertegenwoordigd worden, ook al zijn er verschillende bij die reeds hun eigen website hebben

Vijfde punt, zij vonden het fijn als ik gedurende een paar uren voor elke vereniging mensen zou opleiden die berichten zouden kunnen publiceren, foto’s opladen, video’s plaatsen enz. die zij dan zouden kunnen publiceren onder de naam van hun vereniging

Maar, dan dacht ik er aan, waarom een nieuwe site maken en er vele uren werk insteken voor de instellingen enz. als ik hier een site heb die zo’n enorm succes heeft en waar alle instellingen reeds zijn gedaan

Waarom niet, deze site aanpassen en deze ter beschikking stellen van de MAR? Al mijn persoonlijke spullen er uit verwijderen en de site aanpassen aan een nieuwe doelstelling?

Daarom, in samenspraak met de Voorzitter van de milieuadviesraad, Marcel Jonckers en de andere bestuursleden van de MAR, dit idee verder uitwerken?

Proloog, ik hoop dat in de nabije toekomst dit idee en de site verder kunnen worden aangepast overeenkomstig aan dit idee dat vandaag 17 september 2014 is ontstaan samen met andere leden van de milieuadviesraad en de bezoekers aan de stand van de MAR; abonneer U nu reeds op de nieuwsbrief van deze site om via berichten op de hoogte te blijven van de verdere vorderingen van dit idee.

Voor alle Tienenaars en in naam van alle Tienenaars en vooral niet vergeten onze Voorzitter Marcel Jonckers

Theo Herbots

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Advertenties

Kom maar op met je reactie! !! ๐Ÿ—ฃ ๐Ÿ“› ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ’ฌ

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: