Meetups die ik gemaakt heb of waar ik lid van ben

Waarom en Hoe ?

Meetup brengt mensen in duizenden steden samen om meer te doen van wat ze in het leven willen doen. Het is georganiseerd rond een simpel idee:

“als we samenkomen en de dingen doen die voor ons belangrijk zijn, zijn we op onze best. En dat is wat Meetup doet. Het brengt mensen bij elkaar om te doen, te verkennen, te onderwijzen en te leren wat ze helpen om te leven.”

Mensen lopen bijvoorbeeld marathons, dankzij het uitvoeren van Meetups. Ze schrijven, dankzij het schrijven Meetups. Ze veranderen hun loopbaan, dankzij de carrière Meetups. Want bij Meetups verwelkomen mensen elkaar. Ze praten, helpen, begeleiden en ondersteunen elkaar – alles in het nastreven van het verplaatsen van hun leven naar voren.

Toen ik een tijd geleden kennis heb gemaakt met deze prachtige mogelijkheid, werd ik geconfronteerd met het feit dat gans de uitleg hoe er mee om te gaan in het Engels was, dat is normaal het is immers een Amerikaans project.

Voor iemand die een meetup wilt opstarten, vraagt dit wel enige ervaring om met dergelijke dingen om te gaan en bovendien er worden zeer strenge normen opgelegd, vooral in verband met Spam.

Daarom, het vraagt heel wat werk om zo’n meetup op te stellen en dit moet dan nog goedgekeurd worden door meetup zelf.

Het minste geringste dat er verkeerd is, krijgt men de vermelding : “Sory (naam van de meetup) was not approved”

of anders gezegd Uw meetup was niet aanvaard

Pas als men de vermelding krijgt: “Great news (naam van de meetup) has been approved”, kan men daadwerkelijk beginnen met het promoten van de gemaakte meetup

Ik denk dat dat ook vooral te maken heeft met het feit dat diegenen die Uw meetup moeten goedkeuren, geen Nederlands machtig zijn, dus moeilijk kunnen nagaan of U aan alle strenge normen voldaan heeft en dan meteen de melding geven “Sory (naam van de meetup) was not approved”

Daarom denk ik dat vele meetups die in Vlaanderen en Nederland zijn opgemaakt, ook in het Engels zijn opgemaakt.

Ik weet evenwel dat er vele Vlamingen zijn (ik weet niet hoe het in Nederland is gesteld), er enorm op gesteld zijn dat aankondigingen van evenementen dit ook volledig in het Nederlands kunnen volgen

Daarom, heb ik verschillende meetups opgemaakt in het Nederland, ik ben verschillende keren opnieuw moeten beginnen, maar uiteindelijk ben ik er toch in geslaagd om verschillende meetups in het Nederlands op te stellen

Tienen Blogging Meetup

Hier gaan meetups gegeven worden rond alles wat Bloggen betreft

Tienen Eating, Drinking, Talking, Laughing, Etc Meetup

Hier gaat alles gebracht worden rond de vele activiteiten door de verschillende verenigingen op het Vianderdomein

Tienen Jesus Christ Meetup

Gezien ik in het verleden verschillende websites heb gemaakt voor christelijke verenigingen in Tienen, wil ik hier ook de activiteiten van die verschillende christelijke verenigingen aankondigen

Tienen Nutrition Meetup

Ik heb in het verleden heel wat cursusssen gevolgd rond Gezonde Voeding, maar ik heb ook opleiding gevolgd rond Shiatsu, komt daar bij meer dan veertig jaren ervaring in Oosterse Krijgskunsten, met elk zijn eigen specifieke opwarmingsoefeningen en ademhalingstechnieken, waaruit ik een uniek programma heb samengesteld, dat ik met succes gedurende meer dan 3 jaren wekelijks heb gegeven voor het CAW (Centrum Algemeens Welzijsnwerk), een programma waar iedereen ongeacht zijn fysieke gesteldheid, er kan aan mee werken, elk op eigen ritme en mogelijkheden, van jong tot oud.

Gedurende die drie jaren heb ik nooit ook maar één enkele klacht gehad van mensen die zich achteraf niet zouden goed gevoeld hebben.

Integendeel. Dus deze meetups zullen dan ook draaien rond Voeding, Bewegen, Ademhaling; kortom Gezondheid in het algemeen

Tienen Toerisme en Activiteiten Meetup

In deze meetup zullen de activiteiten aangekondigd worden in Tienen (andere dan deze in de Viandra)

Tienen Weekend Adventures Meetup

Deze meetup werd opgesteld van een vriend motorrijder, die van hieruit activiteiten rond het motorrijden zou willen aankondigen.

Deze meetup, ook al is hij in het Nederlands opgesteld, heeft onverwacht veel aantrekkingskracht en op een paar dagen tijd reeds verschillende leden.

Deze meetup zal dan ook worden aangepast en zowel in het Engels als in het Nederlands worden aangekondigd

Tienen Network Marketing Meetup

Hier ga ik het vooral hebben over Networkmarkeing, Social-Media en MLM

Hoe inschrijven voor de meetup geef ik kort weer in de video hier beneden, maar daaronder ook nog eens stap voor stap in tekst

  1. Klik de knop CLIK HERE hier beneden
  2. Klik vervolgens op de knop Join Us
  3. Vertel kort waarom je deel wilt maken van deze groep (bijvoorbeeld, ik wil van alle activiteiten in Tienen op de hoogte blijven)
  4. Laad een foto van U op (dit kaan via Uw Facebook)
  5. klik op Save en U bent lid. Meer is het niet
  6. Daarna, kunt U via de knop Invite a Friend, vrienden uitnodigen om ook lid te worden via Mail of via FB. Let wel als U mail-adressen inbrengt deze gescheidne te hoduen met comma’s

Via de knop hier beneden komt U op al mijn events terecht

Theo Herbots the voice from #Tienen

Bron: Shallow

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%